Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pieci gadi pēc «jā» Eiropas Savienībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
i.
i
un par karotiites likvidaaciju, nu paarbaudiet tachu ko runaajat, kaadeelj citiem ir jaalabo idiotiski apgalvojumi itkaa te buutu 3 klases liimenis?
i.
i
prieks, ka racionaalu cilveeku ir stipri vairaak, kaa pirms 5 gadiem, tomeer kaadu kripatu gandariijuma par latvieshiem tas dod ;) tachu, satraukums ir par tiem dazhiem komenteetaajiem, kas uzskata ka ir normaala lieta kukulju doshana un njemshana, ka lai gan par to jaakliedz, tomeer ir normaali sanjemt kukuljus no ES (???), utt. Satraukums ir par to, cik perversai ir jaabuut shaadu cilveeku domaashanai, lai ko taadu publiski, saviem liidzcilveekiem, rakstiitu. satraukums ir ari par to, kaadu zinaashanu liimeni, identitaates, piederiibas liimeni, pilsoniskaas atbildiibas liimeni, un kaadas politiskaas veertiibas shie komenteetaaji paraada, shaadi rakstot. visvienkaarshaakais ko varu ieteikt, ir lietot internetu ne tikai vienpuseejai komunikaacijai (es bljauju uz pasauli->) bet arii lasiit, maaciities, saprast ka sheit nav kara zona, ka tie emocionaalie spraadzieni un paranoiskaas vaarsmas piederas aarpus publiskaas informaacijas telpas (es pasaule).tachu visvairaak man nepatiik meli, kad cilveeki pat pirkstu nepakustina lai paarbaudiitu ko runaa, vai veel sliktaak, apzinaati izveelas ignoreet faktus (liidziigi kaa dazhi komenteetaaji izveelas ignoreet rakstu, kas ir labs).
WALA
W
Varbūt beigsim muldēt par ES pāridarījumiem, neviens izņemot mūsu ierēdnīšus un mūs pašus nav sagrāvuši visu to kas LV bija labs un strādājošs. Mūsējie jampampiņi kā tik redz iespēju pārdoties ārzemniekiem tā to izmanto. Mūsējie ir čempioni nekā nedarīšanā, kurš spieda nodarboties ar NĪ pirkšanu, pārdošanu, kas radīja viltus ekonomiku. Pats zinu vienu gadījumu kur ieguldot līdz 100 kLs izbijušā kolchozā, kurš vilka savu dzīvību un lēnām sāka attīstīties, "asprāši" viltīgi pārņēma vadību un pēc neilga laika saskaldīja divās daļās un pārdeva dāņiem vienu daļu par 30x lielāku cenu. A kas traucēja pašiem saimniekot un ilgākā laikā iegūt šādu naudu ?!?!? Tā varētu vēl vairākus piemērus minēt.
P.s.
P
Es Jūsu komentāram vēl pieliktu klāt - un vēl agrāk pie visa varēja vainot Maskavu - tad nu tagad šo modi turpina, jo nu ir ES ko vainot, un komūnists var dzīvot tālāk kā agrāk ... jo ir ārējais ienaidnieks.
Skaties
S
Jautāji kur ņemta informācija par to, ka Latvijā esam visskeptiskākie un citās valstīs apmierinātība ar dalību ES ir lielāka ir pieejama sabiedriskās domas aptaujās - papēti un nelamā citus komentētājus par nejēgām. Un Jūsu dilentantismu komentāros apliecina arī tas, ka neziniet par esošiem pētījumie, kas Latvijā jau ir veikti, gan novērtējot ES fondu lietderību, gan projektu rezultātus. Arī par to, cik milzīgi liela atšķirība ir summās, ko Latvija iemaksā ES kopējā budžetā un ko saņem pretī - absurds ir Jūsu komentārs. Viss Jūsu sacītais liek domāt, ka esiet kāda Latvijas politiskā spēka pakalpiņš, kam traucē ES, jo neļauj šeptēties, kā vien ienāk prātā - bet liek ievērot kaut kādu tiesiskumu, cilvēktiesības un citas normas.
Kiki
K
Man prieks par objektīvu pārskatu analizējot dažādas jomas, tomēr gribētos arī ekspertu viedokli dzirdēk konstruktīvāku, ne tikai lai savu "viedokli" izteiktu pēc iespējas vispārīgāku, kas dotu iespēju pēc nākošiem pieciem gadiem atkratīties no atbildības par saviem vārdiem. Un Egles kundzes komentāri pat kaitina - jādod iespēja uzņēmējiem, jo darba ņēmējiem viss ir - darba ņēmējs pēc dažu mēnešu darba nevar nopirkt Bentliju vai Lambordžini - kā to dara daudzi tā saucamie "nabaga" uzņēmēji - būtu runājusi vairāk par to, ka šī krīze Latvijas uzņēmējiem nākusi kā svētība, lai dotu iespēju sakarīgajiem izdzīvot un neadekvātiem naudas rausējiem izčabēt nebūtībā!
viss personiski
v
Eiropas savienībā, neskatoties uz kapitālismu par nekā nedarīšanu, ražošanas un ražošanas līdzekļu likvidāciju maksā, tapat kā par nekā nedarīšanu (sk.platību platību maksājumi par nopļaušanu, sk. "restrukturizācijas" maksājumi, kuģu sagriešana metāllūžņos utt.), ja netici paskaties lauku "atbalsta" dienesta mājas lapā. Mēs te ne par raudāšanu vai gaudošanu diskutējam, bet par faktiem, kas mūsu ekonomiku padara par banānveidīgu veidojumu. Mēs te runājam par iestāšanās ES pulsiem un mīnusiem, ja gadījumā neesi pamanījis. Es tev saku, ka mums ir Briseles ekonomiskais diktāts, bet mūsu valdība, jebšu politiķi to izmanto personīgā labuma gūšanai. Gribi vai negribi to atzīt, bet ir acīmredzami, ka pašas ES ietvaros ir pirmšķirīgās valstis un trešās pasaules valstis, mēs piederam pie pēdējām, mūsu uzdevums ir nodrošināt pirmšķirīgo valstu labklājību, gan ar darbaspēku, gan ar mūsu tirgu, kur pirmšķirīgajām valstīm realizēt savu preci. ES bija nepieciešams paplašināties, lai iegūtu jaunus tirgus, bet, lai jaunās banānrepublikas nevarētu lieki konkurēt ar vecajām, tika piemērots administratīvais resurss - īpaša likumdošana, kas it kā ir saistoša visām valstīm, tomēr dažām tā ir vēl saistošāka. Ja nu, tu tik gudrs tu varētu nosaukt kaut vienu ES valsti uz kuru mēs kaut ko eksportētu? Un varbūt tu varētu aptuveni pateikt cik mēs importējam no ES valstīm?
anonīmais šakālis
a
Mēs esam atteikušies bū par saimniekiem savā zemē! Tagad atliek paļauties uz ES, ka tā būs laba! Bet ja nebūs?
Fredijs Krīgers
F
Ja neesi apguvis nekādu profesiju, tad tev protams ir tikai "vergošanas iespējas" (mūsdienās par tādām var saukt nelegālo nodarbinātību mafijas kontrolētos uzņēmumos) mums pārējiem ir DARBA IESPĒJAS. Un vispār - par gaudošanu un raudāšanu kapitālismā nevienam nemaksā, tikai par darbu. Te jau rakstīja, ka pēc iestāšanās ES ir parādījies kāds, kam uzgāzt vainu par paša neizdarību. Agrāk bija jāiztiek ar valdības lamāšanu, tagad var lamāt gan valdību, gan ES.
Anita
A
TAUTAS POSTA PARTIJAS labākais lozungs: Miljons TEV , miljons man , 5 katram sponsoram !!!
latgalietis
l
Ielieciet savu EIROPU starp kājām .
viss personiski
v
kuras tieši jaunās dalībvalstis ir apmierinātas? No kādiem informācijas avotiem tu ņēmi šo informāciju? Es nemeklēju vainu, citos es tak skaidri pateicu, kas patiesībā ir vainīgs. Par aitām labāk nerunā, ja pats esi tāds auns, ka nespēj nevienu sakarīgu argumentu šajā diskusijā pateikt, tavs pieņēmums, ka "citās valstīs ir apmierināti ar iestāšanos ES" nav nekāds arguments. Ja gribi oponēt manamn viedoklim, lūdzu, nosauc faktus, ko mēs esam ieguvuši iestājoties ES (izņemot atvērtas robežas un vergošanas iespējas). Es tev droši varu apgalvot, ja tiktu veikts padziļināts pētījums par to, kā ES direktīvas, regulas un "rekomendācijas" ir ietekmējušas mūsu tautsaimniecību, rezultāti būtu šokējoši. Tas pats, ar to, cik mēs esam iemaksājuši ES budžetā, un cik dabūjuši atpakaļ, vai tik tur nesanāktu tā sauktais "krievu bizness". Bet, tuvākajā laikā, neviens tādu pētījumu neveiks, jo, pat, ja būtu gribētāji, viņiem neviens nesniegtu ne pusi no informācijas, plus vēl visam tas, kas izrādītu šādu iniciatīvu kļūtu par melnā PR upuri. Šis cilvēks kļūtu par dienas ienaidnieku Nr.1.
Bronks
B
ļoti labi pateicāt visu kā tas ir... ES skeptiķiem neliekas ka mēs ar Lietuvu bijām vienādās starta pozīcijās + - . Un kāds ir rezultāts? Latvieši māk tikai di... visur kādu vainot, galvenokārt krievus un tagad jau Eiropas savienību, bet paši kā bijuši kalpi tā palikuši. Kauns
11111111
1
Ne jau ES ir vainīga pie mūsu nebūšanām, bet gan mūsu pašu pie varas pierāvušies grābēji, kuriem rūp ne jau valsts, bet svarīga ir tikai savu un savas bandas kabatu piepildīšana.
Kā tad
K
Vai Eiropas savienība ieceļ mūsu valdību, tiesnešus, ierēdņus?. Vai mums nedod naudu ceļu sakārtošanai? Vai Eiropas savienība ar draudiem piespieda likvidēt cukura nozari? Vai Eiropas savienība organizēja NĪ bumu un noteica fantastiskās cenas par kādām tirgo nožēlojamus padomju laika dzīvokļus? Paskatieties uz sevi, paši savām rokā esam visu sastrādājuši. Arī pie tā ka neaizgājām uz referendumu lai pateiktu NĒ visam tam, vainīga Eiropas savienība. Savā negribēšanā, nevarēšanā un muļķībā neviens negrib atzīties. Tad nu vainīgais atrasts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

APLŪKO FOTO

Arhīva fotogrāfijas par balsošanu 2003.gada 20.septembrī

Diena jautā: Kā jūs tagad balsotu par iestāšanos ES?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas