Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Piedāvātais Amnestijas likumprojekts neesot visas ZAP iniciatīva

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zaļkalns
Z
Tas spīdīgi glumais, šķiet, gadiem nevarēja izsecināt, vai tihonova krievu-tatāru leksika ir pretrunā ar ētiku vai nav. Nu nu būtu jāpadomā par paša ētisko briedumu
ES
E
Grīnbergs izcelas jau kuro reizi. Kāpēc tāds vēl vada AK. Gaišie AK prāti - izdariet secinājumus. Jūs esat vairākumā.
Pastarītis
P
Tevi papildinot- ja to projektu pieņems, varēs redzēt, ka deputāti Latvijā ir "sūda brāļi" un Latvija ir vēl dziļāk s-os nekā izskatās.
Madris
M
Kā var amnestēt to ,kā vaina nav pierādīta. Pierāda vainu tiesā ,nevis prokuraturā, tātad tiesai vienalga jābūt.Cik saprotu,vairums Dienas lasītāju ,jau iznesūši spriedumu Lembergam. Vai tā nav linča tiesa? Lemberga lieta ir izdalīta no Ventspils amatpersonu lietas,tātad būs vēl citas lietas. Ar līdzšinējiem prokuraturas tempiem tas var būt iztiesātas pēc 50 gadiem. Pec manām domām ,tas drīzāk ir prokuraturas mēģinājums caur advokātiem tikt vaļā no šīm lietām.
Lelle
L
Vismaz kāds cerību stariņš šitajā sasmirdušajā purvā iespīd. Paldies Jums, Radziņa kungs, ka neklusējāt! Tautai šobrīd balsstiesības atņemtas.
lno
l
Viens advokāts bez kolēģu piekrišanas uzražojis Lembergam indulģenci un deputāti jau tūlīt ieziepējas: nav ko stiept gumiju - nav jau saeimas atlaišanas likums. Te ož pēc līdz šim nebijuša honorāra!:)
lno
l
Neredzu nekā nosodama, ka Grīnbergs izmanto jebkuru iespēju sava bijušā aizstāvamā atbrīvošanai no iespējamā soda - tas ir viņa kā advokāta sūtība, bet melošana, ka viņš ar Lembergu nav sazinājies vairāk par gadu un vēstules parakstīšana kā ZAP priekšsēdātājs bez apspriešanas ar padomes locekļiem - tas ir kā iebāzt galvu pilnā klozetpodā:).
lasItāja
l
Vai tad nav jābūt notiesātam pirms var amnestēt?
ts
t
...Grīnbergs norāda, ka valsts proklamēšanas 90.gadadiena ir ļoti nozīmīgs notikums tautas dzīvē. "Amnestija vienmēr ir labas gribas akts, piedošana un rokas pasniegšana tiem, kuri paslīdējuši un pieļāvuši Krimināllikuma pārkāpumu."...(NRA 24.oktobris, 2008) ------------ - Valsts iekshejiem ienaidniekiem kas apzagushi savu tautu izmantojot tas bezpalidzibas stavokli ir piemerojams Naves Sods vai Muzha Ieslodzijums bez jebkadam apzheloshanas iespejam. Lidzigs sods piemerojams sho figurantu lidzdalibniekiem Likumdevejiem, kas veikushi noziedzigas darbibas valsts likumdoshana savu pasutitaju intereses. Sho klientu biografijas registrets Balsojums par neatkaribu vai Valsts apbalvojums ir pieshkiris vinju darbibam ipashu verienu un cinismu tadelj uzskatams par vainu pastiprinoshu apstakli vinju lietas. Sodit vai amnestet un apzhelot, tas ir pieshkirt indulgenci un nesodamibu savas tautas apzadzejiem un savas valsts izpostitajiem - shiet shads jautajums normala sabiedriba vispar nebutu diskutejams. Zinam ka daudz politikju doma savadak bet ja kads no tiem savu viedokli meginas paust publiski, tam tapat vinja politiska dzive bus beigas. Laikam jau Prokuraturai pieradijumu sastavs ir pietiekoshi nopietns ja sliceji kjeras pie salminjiem.
Janis
J
Grinbergu ir jāatceļ. ZA kolēģijas reputācija ir vēl vairāk cietusi!
nekas netiek aizmirsts
n
Tautas Frontes sakuma gados Azerbeidzhanas Baku pilseta bija zemestrice ar lieliem cilveku upuriem. Visa pasaule tika vakti lidzeklji cietusho atbalstam, ari no Latvijas cilveki sutija saziedotu naudu un ekipejumu, to jau visu Tu labi atceries jo biji tur klat. Tad izradijas ka palidziba lidz cietushajiem nenonak, to piesavinas un izsaimnieko valsts noziedzigi lideri un lai ari shi zinja mums bija shausmiga, shokejosha, bet tad likas ka ta var notikt tikai pie vinjiem, nu pie tiem dienvidniekiem vai austrumniekiem, pie mums kautkas tads nenotiks nekad. Tachu driz vien dabujam parliecinaties ka ari musu platuma grados musu zeme atrodas mazerfakeri, kas gatavi apzagt savu valsti un tautu izmantojot tas bezpalidzibas stavokli, vai vel pareizak - mums tadu ir pat ljoti daudz. Valsts un savas tautas apzadzejiem ir piemerojams Naves Sods vai Muzha Ieslodzijums bez apzheloshanas iespejam, shis jautajums vispar nav diskutejams.
Viesulis
V
Visu vai ne visu - tas vairs nav svarīgi. Svarīgi būs tas, ja šo projektu pieņems, varēs redzēt, kādi advokāti Latvijā patiesībā ir sū... brāļi. Visi!!!
?
?
Te nu varam redzēt, kur šim projektam kājas aug. Grinbergu par šādu melošanu vajadzētu nosviest no padomes šefa amata.
aizkulišu zinošais
a
Negribētos pieņemt, ka Saeima pieņems amnestiju Lemberga dēļ. Tad Lembergam atliks cerēt uz Valsts prezidentu. LR Satversmes trešās nodaļas, kas saaucas “Valsts prezidents”, 45. pantā ir noteikts, kad Valsts prezidentam ir tiesības apžēlot noziedzniekus, par kuriem tiesas spriedums ir stājies likumīgā spēkā. Tātad likumdošana apžēlošanu ir uzticējusi ir uzticējusi tikai vienam cilvēkam - Valsts prezidentam. Reāli lietas sagatavo Ladočkina, kura savulaik strādājusi Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesā par Oses sekretāri. Bet tas savukārt norāda uz - Andri Guļānu un izskaidro kāpēc viņa drauga Fridrihsona Imanta draugs Aloizs Vaznis no advokāta Platača biroja rakstos ir izteicis dažas interesantas domas. Vairāk noteikti zina Grigorijs Lučanskis.
Doctor
D
Tas nav amnestijas likums, tas ir indulģences likums izredzētajiem. Iesaku - tiesātiem cilvēkiem anulēt visus valsts apbalvojumus un privilēģijas. Bet par valsts neatkarību balsoja 3/4 Latvijas iedzīvitāju. Es arī attiektos no visiem šādas valsts apbalvojumiem. . .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas