Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Piensaimniekiem arī Saeimas deputāti nesola palīdzēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J
nu ko var teikt! To ko tēvu ,tēvi cēla to tagadējie zemnieki paši ar savām rociņām nobeidza pārdodot pajas par kapeikām un tādejādi izlaižot pārstrādi no savām rokām.Tākā tagad nu nav pašiem ko baurot! Vienīgais variants veidot koperāciju pa jaunam un veidot pārstrādi pašiem.Pārstrādei ir jāpieder zemnieku kooperācijai!Citādāk nekas nesanāks un nebūs!
nifjodas
n
Nu kur tad ir "tautas glābāji", Štokenbergi, Kristovski, Kalnietes un citi veidojumi, visbeidzot Jaunlaicēni, nemaz nerunājot par Sociķu varzu? Kapēc šajā kritiskajā piensaimniekiem brīdī neatbalsta zemniekus - piena ražotājus. Nemaz nerunājot par Rozi, kas pārdevies ar visiem pamperiem, cukura rūpniecības iznīcināšanu tauta Rozem nepiedos. Varbūt ministram demisiju?
Žoržs
Ž
Kļūda. Piensaimnieki nav piena ražotāji, bet pārstrādātāji :P
Potenciālā pircēja
P
Es ļoti labprāt piena produktus pirktu "pa taisno" no zemniekiem, bet diemžēl man nav iespēju regulāri braukt uz tirgu. Atceros, ka kādreiz Ķengaragā varēja nopirkt pienu no lielās cisternas /arī biezpienu un krējumu - jau safasētu /, bet tas tika pārtraukts /laikam it kā sanitāro normu dēļ/. Bija arī saimniecības, kuras savu produkciju izvadāja ar vieglajām automašīnām - pie daudzstāvu mājām. Vai to visu tagad nebūtu iespējams atjaunot - kaut pāris reizes nedēļā? Manai ģimenei tas ļoti patiktu - gan garšīgi, gan prieks, ka visu naudiņu saņem tieši zemnieks.
111
1
Es uzskatu ka jebkuram cilvēkam, uzņēmējam, baņķierim ir jāsaprot vienam otru un jācenšas palīdzēt krīzes situācijā, jo ja vienam ies slikti, tie uzņēmēji un cilvēki kas saistīti ir ar šo vienu arī būc cietēji, savukārt atkal tie ir saistīti ar citiem, kam arī nebūs labi. Tā ir kā ķēde, vienu posmu izrausi, ķēde sabrūk. Tāpēc Latvijas iedzīvotāji - kļūsim par cilvēkiem, nevis šakāļiem, jo prognozēju ka Ekonomikas krīzei ir tikai pats pats sākums.
@
@
Par tiem kredītiem, vai nav tā, ka piensaimnieki un visi citi ir savulaik samācīti sapirkt tehniku par diezgan augstām cenām, to pamatojot ar spiedienu neturēt mazāk par 10 govīm kā neekonomisku (? kam, ministrijai, pašiem lauciniekiem?) modeli, pie neatbilstoša ienākumu un subsīdiju līmeņa. Tagad tas āķis ir ierīts dziļi, un nu nāk piecirtiens.
@
@
1) Bankas neko neuzņemsies. Bankas ir ārvalstu investors parastais, kam pret vietējo populis nav nekāda sociāla un morāla pienākuma. Tikai peļņas kāre - te un tūlīt. Nekādu vienošanos tās, visticamāk, šo iemeslu dēļ nepiedāvās. 2) Roze ir nulle šajā amatā. 3) Es tiešām apsveru iespēju VISUS piena produktus turpmāk tikai tirgū pirkt, lai arī tas man maksās dārgāk, laika dēļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas