Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Pīlādža miets

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jumors
j
Ja nu ir viens īsts vecis savā vietā, tad tas ir Dūklavs un viņa partijai tur nav nekādu nopelnu. Tāpēc lai nu viņš paliek, jo zina gan drēbi! Par pārējiem - zem Broka tādi džungļi, ka viņš nav tā spožākā poga virsotnē. Un par kādu labklājību vispār var runāt Latvijā? Un priekš tā "NEKā" turēt ministru?
puaro
p
Nu, zaļzemnieku personīgie oficiālie/neofiociālie sakari šo nozaru stutēšanā nekādi nav vainagojušies ar atbilstoši citām eiropas valstīm piešķirtām subsīdijām, dažādu iekšzemes projektu iznīcinošo iespaidu uz dabu(mazie HES, tā pati Vaidava), visādiem biezu pilsoņu vipendroniem-upju taisnošana, ezeru pārrakšana/uzpludināšana utt. Tā kā būs vien vajadzīgs pīlādža miets, neko darīt. Un būs jādeleģē šī ''atbildība par Zaļo zemi unBrīviņa laukiem'' kādai citai partijai, kazi, izdodas labāk gan formāli gan neformāli sakari?
vairis
v
redz problēma jau ir faktā ka tā īsti neviens nesaprot ko iesākt ar tām jomām, kas nekait satiksmē- nauda ir ceļu noasvaltē- naudas nav neasvaltē(rupji ņemot protams), bet problēmministrijas tāpec jau neviens negrib, ka tur nevar neko nedarit ja naudas nav, un pat ja viņa ir tad dotajai sistēmai stipri par maz. tad nu tie kas apņemas ari muļājas kā prot. ja atrastos viens kas kaut vai vienu jomu sakārtotu perfektā kārtibā tjipa max rezultāts min naudas, tam vel dzivam esot piemineklis jāuzceļ
zvirbulēns
z
Zander, Tu vienreiz beigsi kultivēt domu, ka par nozari valstī ir atbildīgs ministrs vai partija, no kuras ministrs? Tev, muļķīt, jau nav kāds teicis, ka atbildība par nozarēm jāprasa no valdības kopumā?
artūrs
a
Kam tad ministri domāti? Tad jau var viens pats premjers par visām nozarēm atbildēt. Premjeram ir jāuzrauga citi ministri, tieši nelemjot par nozarē specifiskiem jautājumiem, un tieši jālemj tikai par finanšu un ekonomikas lietām (kopā ar attiecīgajiem ministriem). Citādi sanāk tā- kolektīvā atbildība ātri vien pārvēršas par kolektīvo bezdarbību. Tieši tapēc ir izveidotas ministrijas. Raksts, Māri, vietā! Personīgs piemetinājums: vidi un lauksaimniecību atstāt ZZS pārraudzībā. Koalīcija: V+ZRP+VL/TBLNNK+ZZS.
  • 1
  • 1
niks
n
Tas "pīlādža miets" ir jau nemanot izaudzis. Latvija neatgriezeniski zaudēs arī zvejniecības nozari. Priekš pilnas laimes vēl nāks gaismā ES lauksaimniecības direktīvu viltojumi un ES maksājumu izsaimniekošana ar daudzsimt miljonu soda naudām no EK puses. Zagļu premjera kandidāts vai ZZS paspērnē bijušie lidotāji un kuģotāji paliks vien tādas mazas un lētas bērnu spēlītes. Bija jau pareiza doma - meža, lauku un zivju zinātni kopā ar visu ministriju pārcelt uz Jelgavu. Tur ir veseli divi cietumi, kur to visu salikt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas