Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pilns intervijas teksts ar ministru Oskaru Kastēnu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pielūdzējs:)
P
Vai ar Alexu ir iespējams parunāt kaut kur nebūt?:) Viņa ir ļoti interesanta meitene.
Zelmas skaistā jaunība
Z
mani šausmina kas cits: A.J. Bet kā jums bija viņas telefona numurs, ja viņa līdz šim nekad nebija ar jums kontaktējusies? O.K. Man ir zināmi Dienas darbinieku telefoni. A.J. Visi? O.K. Mobilie — jā, tā nav klasificēta informācija.
viņi nāk!!!
v
Uz ko vēl diena un Mozaīkas aktīvisti būtu spējīgi? Ne jau vairs tikai lai diskutētu un pretinieku apspēlētu dialogā. Nu jau ir ķērušies pie soda un pie reputācijas iznīcināšanas. Vai nenāks vēl "niknāki" sodi? Gan Streips, gan citi mozaīkas un praida piekritēji ir aktīvi un sajūsmā par šo gājienu. Jolkina bija sajūsmā par praidu. Homofobi (normālie) esiet bailēs. Viņi nāk jūs sodīt, atmaskot, apkaunot un ja vien iespējams iznīcināt jūsu dzīvi, jūsu karjeru, jūsu ...
mūķene
m
Apbrīnojami, par kādiem prostitūtiem, izdabājot saimnieku vēlmei avīzi lumpenizēt, var pārvērsties jaunā redaktrise, kā arī "žurnālists" un "žurnāliste". Elerte tomēr bija personība un nekad līdz kaut kam tādam nenolaidās.
Dāvis
D
Tagad skaidrs, kādēļ Diena tik strauji iet uz grunti. Derdzīgi, jo man šķita, ka pasūtu puslīdz normālu avīzi, nevis Pr.Dzīvi vai Vakara Ziņas, ko nepērku un nepasūtu. Ielasmeitas stāstiņi un sutenera-reketiera intervija.
vārds
v
:D "Viņa uzstājība vainagojās panākumiem" :D Ķipa izvairījās un neizturēja K. Šarma burvību :D Nē nu viss normāli! Galvenais uzstājīgi uzbāzties un Cha-Ching!!! :D
999
9
Ir starpība starp atmaskošanu un netīru provokāciju. Kukuļošana vai narkobizness ir krimināli sodāmi pārkāpumi. Un pat tad likumā aizliegts provokatoram pirmajam piedāvāt kukuli vaio narkotikas. Šeit viss sākās ar padauzas nosūtītu slapju īsziņu, kas jebkuram džekam izraisa cieto jau pie izlasīšanas vien. Atceros, ka visdzeltenākais no dzeltenajiem – Juris Millers – gribēja pieķert Māri Gulbi, un pat viņš nenolaidās tik zemu, lai piespēlētu Gulbim prostitūtu. Vienkārši sekoja un mēģināja pieķert. Ar šo Diena ir nolaidusies zem visiem ētikas standartiem, un līdz ar politiskās ietekmes totālu zaudēšanu zaudē arī jebkādas tiesības vispār kaut ko kritizēt nākotnē.
Un kāpēc jādzēš?
U
Nu un līdzsvaram – pašas provokatores dienasgrāmatiņa, ar pikantu eksperimentu 2.5 gadu garumā ar pasniedzēju, viņš arī Dienas galvenās redaktores vīrs. <a
nelly alex
n
Daļējs intervijas teksts no Jolkinas dienasgrāmatas Cibā: Visi bija sapulcējušies uz podesta, lai dāvinātu Ēlertei rozes. ..Beigas nekad nav vieglas. Nē, es nerunāju par aplikšanu aiz muguras un baumām. Nerunāju par viņa vienaldzīgajām acīm un šo īsmataino sievieti sarkaniem auskariem. Nerunāju par cietumiem, pedofīliem, prostitūtām un O.K. draudiem, kas mana žurnālistes darba ietvaros bijis jāpiedzīvo. Es drīzāk runātu par negulētajām naktīm. Par viņa doktorantūras darbiem. Par katru viņa vārdu, frāzi, teikumu. Par katru zvanu, īsziņu, klusumu telefona klausulē. Par fenozepāmu, mašīnu dauzīšanu, un garajām, tukšajām šosejām. Par mūžīgo vainas sajūtu. Par viņam veltītajiem divarpus gadiem, kuru laikā es patiesībā ne reizi viņu īsti neesmu piekrāpusi. Njā. Skaista diena, pēc kuras esmu nogurusi pēc suņa vai arī, ja ņem sieviešu kārtā, pēc kuces. . Noliku mašīnu stāvvietā un pilnīgā pofigā nogāju garām RPD direktores kabinetam. Viņa sēdēja, ieurbusies ekrānā, un mani neredzēja. Aizvakar gan saskatījāmies. Savā ziņā viņa liekas mīļa. Kā tāds bērns. Mīļi matiņi, mīļas austiņas. Mazais, mīļais Nellucs. Šodien, starp citu, tieši redzēju viņu sapnī. Laikam runājām, neatceros, par ko. Sapnī bija arī tas, kas mums kopīgs. Ko viņš tur darīja, neatceros, bet pēc viņa palika tāda nepatīkama pēcgarša. Kā rūgtums mutē, mazliet pēc pelējuma. Hm. Pohuj. Pohuj - un par visiem ar pohuj. Šodien stāvu ēdnīcā - Nelly atvelkas. Sārtā tērpusies. Tā neko, starp citu. Es tā skatos un inerces pēc aizmirstu, ko gribēju pasūtīt. Bet tā, jāatzīstas, pohuj. Viss, viss, viss - dziļi pie kājas. Telefona dialogs: "jā, lūdzu" "čau" "čau" "kā ietās?" "labi.." "vari runāt?" "nē, nē šodien noteikti nē." "kas, tu šodien vispār nevari runāt?!" "nu jā." "ā, nu labi, es tev rīt piezvanīšu." "jā, jā.. tad atsūti tās presrelīzes. "man - atsūtīt?!.." "jā, jā." "ā. skaidrs. nu labi, čau." "čau." Nu, var jau būt, ka es ko nesaprotu, bet tomēr - 34 gadīgai sievietei palikt kopā ar vīru, kurš viņu krāpis jau uzreiz pēc laulībām, kā arī ne īpaši ciena, un ar kuru nav bērnu - nav prāta darbs. Mon, Aug 27, 2007 0:03
bezpersonisks vārds
b
"A.J. Un ko nozīmēja jūsu kompliments – jums ir skaistas krūtis? O.K. Nu… tas atklāj manu viedokli par krūtīm, tajā mirklī, acīmredzot.." Zelta citāts!
Linda
L
Kastēns - mēsla gabals! Es vēlēšanās balsošu par jebkuru partiju kurā nav Kastēna!!
ciniķis2
c
lasu un brīnos. Tādu diletantismu provokāciju veidošanā??? Tas liecina par mūsu ārkārtīgi zemo profesionālisma līmen žurnālistu vidūi, tipa salasījušies spiegu romānus. Es esmu šokā, tak to visu smalkāk varēja nostrādāt!!!!! Tak varēja paprasīt kādiem profesionāļiem!!! Nu, tak būtu tante x ar lieliem pupiem, kura tur arī flirtētu un pvedinātu, bet dienai "tīri nejauši" kļūtu zināms par šo romānu, kur viss tiktu fiksēts. Tad arī laistu "briesmīgo" kompromātu par kastēnu, tikai tajā mērcē, ka "cietusī" būtu pasūdzējusies via kaut kā tā. A nē tak, savējo žurnaļugu vajag, pie tam tā, lai tas lops šai pupus apgrābstītu. Nu, kur tas der?! Idioti!!!
nekā personiska
n
īstenībā pretīgi lasīt, cilvēks, kurš rīkojas ar tik zemiskām metodēm, lai parādītu cita zemiskākās tieksmes, principilāli neatšķiras no upura. Vēl vairāk, cilvēks, kurš ir spējīgs uz šādu rīcību, kuru diena nez kamdēļ sauc par "eksperimentu", patiesībā ir vēl zemiskāks, vēl sliktāks, bez jebkādiem morāles vai kultūras principiem. Te ir tas klasiskais: "mērķis neattaino līdzekļus", tik tālu pazemoties (atļaut sevu grābstīt), lai tikai kompromitētu vienu no nīstamajām partijām, tur ir jābūt diezgan lielai stulbuma pakāpei. Ok. ne jau šī meiča to operāciju izdomāja, bet viņas kļūda ir tajā, ka viņa tai piekrita. Paies laiks un viņa savu kļūdu sapratīs. Domāju, jau tagad lēnām viņa sāk just savas rīcības sekas, saprotot, ka par viņu vairākums nefano, bet uztver kā noteiktas profesijas pārstāvi. Tauta iepriekš nemīlēja ne kastēnu, ne dienu, bet dotajā situācijā, diena ieguva vairāk mīnus nekā pus punktus!!!!!
krikums
k
Kastēns ir jāatlaiž no amata. Jo tikai muļķi, privātās dzīves exibicionisti un lasītnepratēji ielaižas privātos sakaros ar žurnālistēm. Vai tad vienas jau padzīvojušas bijušās žurnālistes drukātais garadarbs par vīriešiem viņas dzīvē nav pietiekams brīdinājums pārējiem, ka agri vai vēlu, vīriešu rīcība vai seksualitāte tiks publiski pasniegta ? Negribas teikt, ka visas viņas vienādas, tomēr žurnālista amats, diemžēl, atstāj iespaidu arī uz pasaules uztveri.
@
@
Protams, ka pamatā visam ir homoseksuālā riešana uz Kastēnu. Kas gan cits? Ar baltiem diegiem šūta provokācija. Jautājumi pa rubli. Domāju, tie pat nav jautājumi, bet psiholoģiska ietekmēšana. Uz jautājumu 100 001. reizē, vai esi dumja zoss, apstiprinoši atbildētu arī pati žurnāliste. :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas