Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Pilsoniskā Savienība" iestāsies par tautas vēlētu prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aita
a
Tieši tā! Piekrītu iepriekšējam komentāram. Latvijas sabiedrība ir politiski neizglītota. Vienīgais brīdis, kad visi "sašūmējas" , ir tieši pirms vēlēšanām. Bet politiskajām darbībām ir jāseko līdzi visu 4 Saeimas darbības gadu laikā. Kas notiek vēlēšanās? Cilvēki kā aitu bars balso par oranžajiem baloniem. Es gribētu,lai Latvijā būtu tiešās vēlēšanas, bet baidos,ka tas pagaidām nav iespējams. Nav vēl mums tā politiskā pilngadība sasniegta.
Tā ja
T
Atļaušos apšaubīt tautas spēju ievēlēt jēdzīgu prezidentu. Laikā kad prezidenta kandidāti bija Freiberga un Pauls tauta būtu ievēlējusi Paulu,kura vienīgais sasniegums būtu klimperēt klavieres Putinam.
nifjodas
n
Gribētu novēlēt, lai cirks un zvērudārzs nākamajiem Latvijas prezidentiem naktīs nerādītos murgos, lai šīs kultūras iestādes viņi varētu apmeklēt nebaidoties ka to uzodīs žurnālisti.
bac
b
ja tauta vēlētu prezidentu, tad diez vai Valdis jebkad tur būtu ievēlēts...kauns par tādu Prezidentu...
Ieva
I
Interesanti, kurš no viņiem abiem sevi uzskata apr to supercilvēku, kas spēs atrisināt jebkuru problēmu, kas nav bijusi pa zobam 100 pļāpājošajām galvām.
belka
b
blaaa blaaa blaaa
dzeris
d
Ja patiešām grib mainīt situāciju 1)vismaz puse parlamenta jāvēl pēc vienmandātu apgabaliem 2)jāātceļ politiķu deļeģešanu uz dažādu uzņēmumu padomēm 3)par partiju finansēšanu no budžeta vēl varētu domāt 4)jāāizliedz reklāma masu mēdijos vismaz nedēļu pirms vēlēšanām 5)prezidentu varētu vēlēt arī saeima, ja būtu vienmandātu vēl. sist., bet var 100 balsis saeima, 100 - reģionu pārstāvjiem, bet pilsētu mērus gan jāvēl pa tiešo iedzīvotājiem, un tiem jābūt lielākām pilnvarām un neatkarīgiem no partijām .Par to obligāto vidusskolas izglītību murgs, tad jau būtu padomājuši par arodizglītību un par bardaku izglītības sistēmā vispār.
e
e
"Partija iestāsies par to,lai Latvijā būtu obligāta vidējā izglītība" : Ar šo vadlīniju manas ilūzijas par viņiem zūd. Ja vēl pirms 5 minūtēm man viņi šķita viena no saprātīgākajām alternatīvām,tagad tas ir sabrucis. Par kādu obligāto "izglītību" jūs runājat? Šobrīd skolās (Un nejau tikai Latvijā) notiek totāla deģenerācija un mācību satura/vides degradācija. Šobrīd šim murgam domājošiem cilvēkiem obligāti ir jāiet cauri 9 gadus. Piedodiet, bet rodas sajūta,ka Kalniete & Co par reālo situāciju skolā vispār neko nav dzirdējuši. Nonsenss!
melnais aprīlis
m
Ja būs atļauta reklamēšanās par naudu, naudīgākā partija tāpat dabūs cauri savu "pozitīvo" prezidentu. Tas varētu būt kaut vai Āfrikas pērtiķis - ievēlēs ka nemetas. Bet, lai no Latvijas politiskās dzīves izdzītu naudas varu, būtu jāievēl saeima, kas pieņemtu vajadzīgos likumus. Tikai tad godīgs politiķis varētu runāt par "tautas vēlētu prezidentu". Tas, ka PS sāk ar "tautas vēlētu prezidentu", ir klaji populistiski. Liekulība spīd no visiem caurumiem.
Emma
E
Vai kadam sapratigam LAtvija pilsonim var but saubu par to, ka prezidents ir jaievel tautai. Jo atrak tiks pienemts likums par to,ka LAtvija prezidentu ievel tauta, jo tas bus labak LAtvias iedzivotajiem, valstij. Piemeram, vai tad kads prezidents atlaidis Saeimu, ja ta vinu ir ievelejusi, protams, ka ne, bet ja bus tautas velets prezidets tad vins bus spiest kalpot savai valstij, Tautai, bet uz sodienu prezidenti LAtvija ir kalpojusi saviem saimniekiem no Saeimas...... Ja bus tautas velets prezidents tad politiska vara Latvija bus lidzsvarota, jo Saeima pienem likumus, bet prezidents tos paraksta, izsludina, lidz sim vins ir pakaluts Saeimas iegribam, egoismam, kaprizem, tapec Latvija pienemtie likumi ne vienmer kalpo Latvijas iedzivotaju, valsts interesem, bet siku politisko bandu interesem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas