Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pirmās 100 dienas – Munkevics versus Ražuks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Amserv
A
Labrīt!!! Toyotai ir a/m modelis Versus. Tā taču slēptā reklāma nesaproti. Par visu maksā nindzjas.
Grieta
G
Redz, Dzenītim pagaidām tas sejs visai glīts (vien melna dvēsele), par to cietumnieku nerunāsim - ģīmis kā atejas bedre, bet, par to jūrmalnieku mazohismu noteikti "autorei" labāk zināms, citādi par to nerunātu. Kas tā " diena slaikā" tāda ir?
papucis
p
Tāpat nav skaidrs,kādā vei'da bijušās sanatorijas ""Marinbāde""teritorijai""pievieniti""un no sabiedrības nožogota tā kāpu daļa,kas nemaz nekad nav pieder'jusi šai sanatorijai.Tad kur tagad iet "'tauvas josla""?
autorei
a
Inese, vai jūrmalnieki patiešām ir tik lieli mazohisti, ja var ievēlēt tādus dzenīšus un munkevicus, kas apzog cilvēkus skaidrā diena slaikā un kam zaglīgums pat sejā ierakstīts?
a ko ta nu?
a
Munkevics paziņoja, ka Rīgas ielas remonts ir pārāk dārgs un tam paredzēto naudu novirzīja Slokas stadiona tribīņu būvniecībai. Katrs jūrmalnieks ieskaitot zīdaiņus un pensionārus par šo 4 miljonus vērto veidojumu ar 2500 vietām +++ Bieži braucu tur garām un neticu savām ac/īm, ka šajā vietā varētu būt ieguldīti 4 miljoni. CIK NO TIEM NOZAGTI? Ja pasūtītu neatkarīgu ekspertīzi, varētu šim Zaglim ar lielo burtu piemest vēl kādu gadiņu klāt!
aita Aiša
a
Kika ir no "Rīgas miesnieka" vistu sērijas.
kika
k
Klau, Ineska, nu rimsties taču! Tevi nolika pie vietas toreiz un saki paldies, ka tā, citādi pati būtu cietumā tikusi. Tagad nu uz veciem, atdzisušiem pelniem sev priekšvēlēšanu reklāmu taisi! Vai tad naudas ir aptrūcies dzīvei, ka tā pūlies? Salas pagastā nav tie naudīgākie attīstītāji un būvētāji kā Jūrmalā? Gribas atkal uz āderi trāpīt?
Vilhelms
V
Taisni kauns, kā Jūrmalā visu laiku ņemas alkatīgi psihopāti. Vai tad tiešām šajā pilsētā nav neviena cilvēka, kas saprot pilsētas nacionālo vērtību un ir gatavs kopā ar domu biedriem veidot šo pilsētu atbilstoši eiropeiskām kurortpilsētu tradīcijām?
aita Aiša
a
Tas liecina par to, ka patiesība ir rūgta.
LP - RAINIM
L
Kur Jūs to ņēmāt? Jūs saprotat, par ko tas liecina?
Grieta
G
Dzeris patiesi ir gudrs, ko neteiksi par to aptrakušo suņu baru, bet munkevicam viņa noziedzīgā izcelsme ir sejas pantos ierakstīta.
nesaprotu
n
Kas tie tādi par vēršiem virsrakstā?
zvaigznes
z
Gudrs ir dzeris. Viņš nenoguris strādā Jaunā laika un Vienotības labā. Paldies viņam par to.
ne tur roc
n
Ne jau Raimonds tevi noņēma no amata. To izdarīja pašas aprobežotība.
Vietura 15
V
Bet kas tai Aizstrautai bija par problēmu ar Viestura ielu 15? Vai tur nebija kaut kāda nesmuka kukuļa lieta? Nu, ar to pašu pasūtītāju, kas taisīja milzu rebes un kukuļoja arī Rīgā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas