Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Plāns B paredz Parex sadalīt labajā un sliktajā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ja kas
j
Kas notiek - vai tiešām ir jāpadi#š Latvija?! dēļ nelietīgajiem KK un stulbā G?
LVD
L
Nu ir skaidrs, kāpēc Godmanis ar zobiem ir savā krēslā iekodies - lai sagaidītu to brīdi , kad Parex tiek sadalīts un noslēgtu slikto kredītu un nelikvīdo vērtspapīru pārņemšanas līgumu ar valsti! Godmani, atkāpies, būs slikti!!!
LVD
L
..Ārprāts.. Bet tad jau.. Tad jau nekāda bankas pārņemšana nav notikusi, ja nav dokumentu!!! Ta' jūs ko ,mīlīši Godmaņi, Slakteri - prātiņu esiet zaudējuši , vai?! Pietiek jau ar to ,ka šis "darījums"notika bez Saeimas atbalsta, jau tas ir noziegums! Bez tam - tekstā nākamais absurds - "sliktā banka paliktu valsts īpašumā "...!!! Kas mēs , jau pilnīgi muļķi esam , ka valsts tagad APZINĀTI uzņemsies tos mēslus , ko savā alkatībā ir sastrādājuši divi jūdi?!! Kur te loģika ?! Nē , nudien, ir jāpērk šaujamais , un taisnā ceļā uz Ministru Kabinetu!!!
mekle tālāk
m
Jamekle dziļāk, vai tad vēl diena nezina, kas to visu organizē? Ceru, ka zina un meklēs. Bija jau puisi pieķert, ka rosījās ar parex līķi.
fiksais
f
Kāpēc žurnālisti nepainteresējas par to, kur palikuši 6 miljardi aktīvu eiro Parexā pagājušā gada vasarā. Kāpēc nevienai pārbaudošai institīūcijai neradās jautājumi par bankas darbibu - pretēji normālas bankas darbibai visi lidzekļi tika rupji izsakoties uzlikti uz vienu fišku spēlē, ko sauc par vērstpapīru tirgu. Kad beidzot tiks publicēts reālais bankas darbības pārskats? Kāpēc valsts slēpj no saviem nodokļu maksātājiem reālo situāciju?
tk
t
Centrālais visā šajā pasākumā ir kāds būs Melngaiļa līgums. man ir aizdomas par sekojošu variantu: 1) "lai nebūtu skandāla" noslēgs līgumu ar Melngaili, ka maksā viņam procentus no darījuma, nevis no kopējās bilances (kur no darījuma nauda būtu atņemta valsts ieguldītā nauda); 2) līgumus noslepenos tā, ka mēs to savu mūžu neuzzināsim; 3) banku sadalīs sliktajā un labajā. Pārdota tiks labā un visi būs apmierināti, Melngailis saņems miljonus, politiķi fūu nopūtīsies atviegloti, tikai valsts paliks parādā kādu miljardiņu. Ceru, ka žurnālisti tam cītīgi sekos.
?!
?
"..775 miljonu eiro (542,5 miljardi latu).." interesanti apreekjini
???
?
775 miljonu eiro (542,5 miljardi latu) ???
Arturs-pensionars
A
Nekā jauna te nav. ASV runā un Vācija pārstāsta burtiski katru dienu tā dēvēto "Bad Bank",tas ir slikto banku ideju.Tur gan runā arī par valstiskošanu un ne par kādu pārdošanu.Latvijas ideja ir bīstama ar to,ka slikto daļu,tas ir parādus atstās valstij,lai nodokļu maksātāji mokas ar šiem parādiem,bet bezparādu daļu pārdos ļaujot kādam grupējumam labi nopelnīt. Šobrīd diskusijās par finansu sistēmas nākotni skan interesantas notis.ASV tā ir daļēja valstiskošana,atskan pat teicieni par ASV socialistiskošanos un bailes no tā,Vācijā kanclere Merkele ir noskaņota visai karēvīgi un teic,ka banku sektoru turpmāk jāregulē valstij gluži pilnīgi. Pie mums izliekas,ka neko nezin ne par to,ne par šo.Godmanis ir ieciklējies SVF diktāta absolutizēšanā,faktiski savus un sava grupējuma uzskatus un darījumus slēpjot aiz šiem mistiskajiem SVF noteikumiem.Otrs un traģiskākais ir spēle ap aizņēmumu miljardiem,kas par 2/3 tiek virzīti banku sektora tā dēvētajai glābšanai.Interesanti,kāpēc šīs uzņēmējdarbības veids ir kautkas labāks par latviešu zemniecību ? Saprast var rūpes par budžeta problemātiku,bet pilnīgi nesaprotamas ir nostādnes par atsevišķu,īpaši ārzemju kapitālbankām,kas te ieradušās apzinoties riskus ar vienu domu - nopelnīt,bet vislabāk finansiāli pilnīgi un galēji kolonizēt latviešus.tas nav izdevies kā bija iecerēts un tagad par latviešu kapraci pieteicies visu zinošais godmanis.Sauksim URRĀ vīram,kas glābj zviedru,vācu,krievu kapitālus Latvijā.
hmmm
h
Parexam vajadzēja ļaut bankrotēt, tas valstij izmaksātu aptuveni 600 miljoni eiro (būtu jāsedz garantētais 50 000 depozīts). Dārgi, bet toties arī visas galvassāpes pārietu. Tagad 600 mio jau tāpat neatgriezeniski iztērēti, un izskatās ka tikpat vēl jāpiešķir. Ak jā, un par cik tad banku pārdos? Dzirdēju, ka "vecajos labajos laikos" Vaļera gribēja 1,5 miljardus bet viņam atteica. Tātad šobrīd pārdošanas cena būs kautkur krietni zem miljarda. Jautājums - priekš kam Parexā bija jāgrūž tāds piķis, ja to pārdodot atpakaļ vairs "neatsitīsi"? Te, tiešām, darbs tikai un vienīgi prokuratūrai.
jā jā
j
Pazīstams Godmaņa rokraksts ar to dalīšanu.Tieši tā notika 90-tajos. Maksātnespējīgos valsts uzņēmumus sadalīja: parādi un viss sliktais - valsts firmai, bet labais - jaunai firmai, kura tika dibināta uz vecās "gruvešiem", nodarbojās ar to pašu, ko vecā, tikai bez parādiem. . Valsts firmu pēc tam likvidēja, darbiniekus atlaida.Tā daudzi kļuva par bagātiem firmu īpašniekiem.
dadzis
d
Pašlaik ar darījumu apmierināti divi kungi, vēl ducis kungu trinas kā nātru sadzelti, lai nepaliktu tukšā.
auditors
a
Melngaili, fiksi parādi slikto kredītu sarakstu, tai skaitā cik aizdots ārpus Latvijas, kas ir tie krediitinji kuri LV nodoklu maksatajam bus janosedz no savas kabatas, a?
Mārtiņš
M
Kārtīgi izsmējos! :D
lūriķis
l
Man liekās,ka valdošajiem ir pienācis laiks Pašiem apmaksāt Savus rēķinus,nevis aizņemties,no tautas uz neskaidriem noteikumiem,uz nenoteiktu laiku.Tiešām izskatās pēc kārtējās piramīdas kurā pret paša gribu tiek iesaistīti Visi.Jo ilgāk notiks šī slēpšanās aiz informācijas slepenības,jo vairāk tumšu darījumu tiks noslēgts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas