Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 28. oktobris
Ninona, Ņina, Antoņina, Oksana

Policija aizver nelicencētu pokera klubu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TTT
T
WTF?
cienijams speletajs
c
raksta autors protams varetu paintereseties vairak, kas ir turniru pokers, ka tas tiek spelets un uz kada pamata soda naudas lemums tika parsudzets. sanak, ka informacija ir loti vienpuseja. Reali speleja normali cilveki, kas vai nu nebija maksajusi, vai bija veikusi biedra naudas iemaksas LPF. Inspekcija vienkarsi nevelejas laut klubam pastavet, jo saprot savu nespeju juridiski to aizvert. Pokers ir atzits par sportu Krievija, Ukraina, piemeram, un turniri ir pilnigi ne-azartisks pasakums, kur atkarigajiem nav ko darit.
Es
E
Ja es mājas saaicinu 10 savus draugus, sadalāmies divās grupās, vieni virtuvē, vieni istabā, tātad pie diviem galdiem, sametam savu biedru naudu un spēlējam pokeru, arī pie manis varētu ierasties ekonomikas policija un sodīt? Atklāti sakot pēc rakstā izlasītās informācijas lielu atšķirību neredzu...
Respect policijai!
R
Piecpadsmit nereģistrētu kāršu galdu un azartspēļu rīkošana bez licences — šāds bija ekonomikas policijas darbinieku atradums, piektdienas vakarā pārbaudot biedrības Latvijas Pokera federācija (LPF) organizēto pokera turnīru Rīgas centrā. Visi nelegālie pokera galdi tika izņemti, un sākts kriminālprocess par uzņēmējdarbību bez licences, ja ar to radīts būtisks kaitējums valstij, Dienu informēja Valsts policijas (VP) preses pārstāve Sintija Virse. Likumā par izložu un azartspēļu nodevu un nodokli noteikts, ka par licences izsniegšanu kāršu spēles organizēšanai un uzturēšanai jāmaksā valsts nodeva 300 tūkstoši latu un vēlāk par katru kāršu galdu gadā jāmaksā Ls 9600 nodoklis, ko LPF nav izdarījusi. Krimināllikuma 207.panta 2.daļā, pēc kuras sākts process, kā bargākais paredzēts piecu gadu cietumsods.
Roscharch
R
Rīkojot tikai pokera turnīrus licensei nopelnīt nav iespējams, jo spēlētāji spēlē savā starpā ( atšķirībā no kozino, kur spēlētājs spēlē pret iestādi), organizators tikai paņem nelielu komisijas maksu no balvu fonda par pasākuma organizēšanu. Par šo maksu tādu licensi (300k) nopirkt nevar.
5.klase
5
Es saprotu, ka policijā strādā vairums bijušo miliču. Un valoda parasti ir tiešs tulkojums no krievu valodas. Un tomēr, pēc 20 gadiem policijā- lūdzu, pastāstiet, kā tas praktiski tika veikts- "...pokera galdi tika IZŅEMTI"..., un vēl "AIZVER", nevis "slēdz".
Ilze
I
Es saprotu, ka galvenais pārkāpums ir tas, ka nebija licences un nebija samaksātas kaut kādas nodevas. Nu samaksājiet un spēlējiet! Kur problēma?
ANDRIS
A
Apsurds!!! Pat EUROSPORT rāda pokera turnīrus, kuru balvu fonds pārsniedz 500 galdu gada iemaksas Latvijas valsts kasē un rakstāms kā minimums ar sešām nullēm!!! Protams, ka tā ir iespēja arī kazino īpašniekiem gūt papildus ieņēmumus, piemēram par turnīru organizēšanu, bet varbūt to vajag kontrolēt savādāk? Piemēram, ka drīkst spēlēt tikai licenzēti sportisti!?
irc
i
Pag, tad jau, citiem vārdiem, jebkurš sports ir azarspēles, ja jāmaksā dalības maksa un par uzvaru saņem balvas! Policija var taisīt reidus uz visām tautas klases sacencībām, vienalga vai šahs, makšķerēšana vai pokeris un likt visiem sodus...
mazepa
m
...mjā...policijai ar patīk uzspēlēt pokeru :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas