Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Policija negrasās no interneta izņemt Kairiša un Grigorjanas aizturēšanas video

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skat video policija
s
Un te ir viens spilgts piemērs, kā paši policisti piesedz savus pastrādātos noziegumus un noraksta visu vainu uz cietušo sievieti.
Daily Mail
D
rakstā un video ir Velsas policistu izdarības 70 gad. autobraucēja sakarā. Tur simtiem komentāru. Policijas darbam nepiemērotie cilvēki ir nosaukti par noziedzniekiem uniformās. Daudzi piemēri, kad policija neceļ ne ausi, kad jāpievēršas noziedzniekiem, tā vieta apstrādā tos, par kuriem drošs, ka bezspēcīgi pret policistu patvaļu.
jurists
j
Obligāti jāuzliek administratīvais sods un jāsūdz atbildīgās personas tiesā. Lai paskaidro sīkāk - kā tieši šis video palīdz izmeklēšanā vai tiesiskās kārtības nostiprināšanā. Lai stāsta, kur, kad, kāda izmeklēšana ir uzsākta un kā šis video darbojas uzsāktās izmeklēšanas interesēs - ja izmeklēšana nav uzsākta, tad attaisnojums video publicēšanai netā ir nederīgs. Lai sīki un smalki izanalizē - kā tieši konkrētais video nostiprina tiesisko kārtību, ja nespēj pamatot, vai ļepī nekonkrētas otmazkas tipa "prevencija, vot citi redzēs, tā nedarīs utt" - automātā piespriest cietušajiem kompensāciju par morālo aizskārumu, kuru maksā tas, kurš stūrgalvīgi uzstāj uz "likumību" šajā video ievietošanas lietā. Cilvēki par savu uzvedību ir saņēmuši konkrētus likumā paredzētos sodus - cieņas un goda pazemošana ar video ievietošanu internetā - tāda soda Administratīvo pārkāpumu kodeksā nav. Praktiski tiesai būtu ar blakus lēmumu jāuzdod RPP veikt dienesta izmeklēšanu un vainīgās personas saukt pie atbildības.
who cares
w
Policijai likumi nav rakstīti, quod erat demonstrandum.
verotajs
v
Ko tad,, ja tu esi baigais stārs tad ir atļauts blatot? Nevajag blatot tad nebūs problēmu, pareizi dara RPP.
borcinsh
b
...loti labi ! mums ari taa jadar - jataisit video un foto ar poicistiem un ievietot tos uz YouTube !
Nevermind
N
V.Kairišam tas der! Nevajag lekt augstāk par vietu, kuru nevari sasniegt!
urbis
u
Jā, ir baltie cilvēki un ir vēl baltāki....Ja policija atļaujas ignorēt VDI prasības, tad kādēļ man būtu jāievēro policijas prasības? Jā, zivs pūst no galvas, tur nu neko nepadarīsi....
grabeklis
g
vai tiešam rpp publicē netā visus iereibušos pilsoņus? un informē par viņu v/uzv, nodarbošanos un neuzliek pat melnu strīpiņu par acīm? nē, nu sakiet... ja tā, tad pret rpp jau sen jāierosina kriminālprocess, jo tas, ko viņi izdarīja attiecībā uz šiem diviem ir Satversmes un likuma pārkāpums, turklāt tur vēl vesela čupa direktīvu pārkāptas cerams, ka kairišš ar grigorjanu saņemsies un iesūdzēs mēŗgļus ar treknajām pakaļām tiesā
!
!
Dzērumbildes visas ir vienādas, vai tu māvējs vai dīva 2. paaudzē. Fakts. Apskatiet draugos.
kaka
k
lai tie alkaani tur paliek... tautai jaaredz muusu "inteligence".
Hortes
H
Nu ja, gudrākā pašvaldības policija cer, ka varēs turpināt ņirgāties par likumiem.
charlie
c
Vai arī pārējos RPP publicētajos video ir atrodami vārdi un nodarbošanās? Ja nav, tad piesaukt likuma pantus par vienlīdzību un nediskriminējošu attieksmi, maigi sakot,ir nevietā.
Nu un
N
kā RPP informēs par savu rīcību nodrošinot visas sabiedrības intereses tā saucamajā Krievijas "desantnieku dienā "?Kā tiks apliecināta tā vienlīdzība neatkarīgi no dzimuma, vecuma, nacionālās piederības un ieņemamā stāvokļa sabiedrībā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas