Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Policija noslepkavotās pusaudzes Dainas māti nemeklē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
i(((((
i
Tā tiešām ir taisnība,šajā dzimtā brālis ir izvarojis māsu.
i))))
i
ceraukstes bāriņtiesa ļoti labi zināja šo ģimeni,ka tajā sen nav normālu attiecību,zināja,ka vecmāmiņa ir īpatnēja,ka dēls ir ar drausmīgām novirzēm,bet mierīgi atstāja visu kā ir.Tāda vienaldzība un nolaidība!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))
Zane > incests
Z
Kaut kur komentāros bija pieminēts, ka " Bez tabu" tiešām ziņojis, ka slepkava esot māsas un brāļa sakara rezultāts, citur zinātāji kaut ko minēja, ka grēkā dzimis vecmāmiņas vecākais dēls, kas nu jau miris. Bet cik tur tās taisnības, kas to zina. Cilvēki spēj izplatīt tik riebīgas un nepatiesas tenkas, ka taisni brīnums, cik var būt slimīga fantāzija. Lai gan pa brīdim nākas uzzināt par prātam neaptveramu cilvēku rīcību - tēvs izvaro savas mazgadīgās meitas un dēlus, brālis - māsu. Kaut kur jau vēlāk tie cilvēki dzīvo un kļūst par cienījamiem sirmgalvjiem. Ir laiki, kuros cilvēki spiesti un iemācās savaldīt savus instinktus un zemiskākās dziņas, ir laiki, kad tie tiek provocēti un izlaužas ar joni. Cilvēks jau laikam tomēr savā būtībā ir tuvāks Darvina teorijai, nekā tam Kungam. Ja negribam būt lopam līdzīgi, ar sevi pastāvīgi jāstrādā, jācenšas pilnveidoties, regulēt savas kaislības. Bet patlaban sabiedrībā uzvaras gājienu svin tas, kas neprasa piepūli, dabas dotais - seksualitāte. Par ko tad mēs brīnāmies?!
to>ABC
t
DAĻĒJI varbūt ir iedzimtība, bet domāju, ka daļa šo vardarbību iegūst, uzaugot ģimenēs, kurās ir nenormālas attiecības. Faktiski jau zemapziņā cilvēks tiecas pēc tāda ģimenes modeļa, kurā viņš ir uzaudzis. Un tāpēc jau ģimenēs, kurās vīri sit sievas, ar 100% garantiju var teikt, ka dēls sitīs atkal savu sievu.... Bet sievu viņš būs izvēlējies pakļāvīgu, nevis stipru un valdonīgu... Jā, un vēl tā šausmīgā degradācija ALKOHOLISMA iespaidā...
incests
i
Iespējams, ka šajā drāmā suns ir sen un dziļi aprakts...
ABC
A
Cik saprotu, tā ir iedzimta patoloģija, un audzināšana var tikai nedaudz ierobežot vai veicināt šīs patoloģijas izpausmes. Es uzskatu, ka pareiza ir teorija, ka noteiktam procentam sabiedrības iedzimst kaut kāds vardarbības gēns, pret kuru jebkura audzināšana un jebkuri sodi ir bezspēcīgi. Šādas dabas kļūdas vienkārši ir jālikvidē, jo tās apdraud cilvēces pastāvēšanu. Ne velti ASV vairumā štatu pastāv nāvessods šādiem izdzimteņiem.
Zane > ABC
Z
Tā būtu analizējama lieta, kur rodas un kā izaug noziedzinieki. Vai tā ir iedzimta pataloģija, vai tomēr audzināšanas sekas. Varbūt kādai mātei tāds pētījums liktu aizdomāties, jo šodien teoriju par to, kā pareizi audzināt bērnus, ir ļoti daudz. Vieni uzskata, ka morāli kropļi rodas ģimenēs, kurās ir pārāk stingra audzināšana, citi, ka tās ir lutināšanas, aklas mīlestības vai vecāku aizņemtības sekas. Uzmanības centrā patlaban nokļuvušās ģimenes stāsts ir ļoti pretrunīgs. Māte pati cietusi no dēla vardarbības, dēls tiesāts arī par izvarošanu, tomēr viņai pat prātā neienāk doma, ka dēls varētu nodarīt pāri savai meitai. Viņa ir izbrīnīta un aizskarta par tādām bāriņtiesas aizdomām. Dēls uzbrūk savai mātei ar cirvi, bet viņa sūta viņam naudu uz cietumu. Un pieņem atpakaļ dzīvot savā mājā. Kas tas ir - visu piedodoša mātes mīlestība vai stulbums un tuvredzība? Ja māte turpina viņu aittaisnot (sak, tas jau sievas ietekmē) par krimināliem nodarījumiem, tad kā tad viņa dēlu ir audzinājusi mazotnē un pusaudža gados. Tas mani patiesi šobrīd interesē.
Zane
Z
Ak, Dievs! Vai tad tai sievietei, Dainas mātei, nebija neviena rada, kam patiesi interesētu, kur viņa ir un kur paliek? Vai tiešām mūsu valstī ir iespējams, ka cilvēks pazūd klusi, bet pārējie domā, ka Īrijā. Dienā iepriekš bija info, ka pēc cietuma Ivars atkal sācis dzīvot kopā ar Dainas māti. Dzīvojuši un strādājuši Iecavā. Ap Jāņiem viņš atgriezies atpakaļ pie savas mātes, pasakot, ka inga aizbraukusi peļņā uz īriju. Ar šo paskaidrojumu visiem arī pieticis - gan mātei, gan pārējo bērnu tēvam, gan bāriņtiesai. Satriecoši!!! Pēc tam visi gali ūdenī. Un ko viņš no rīta pēc meitas slepkavības būtu paskaidrojis, ka Daina pārvākusies uz Bausku, uz savu dzīvokli?!
rm
r
Neviena policija to sievu nemeklēs, kamēr nebūs saņemts iesniegums par viņas pazušanu. Bet liekas, ka viņas radiniekus tas neinteresē...
Manas domas
M
Nāvessods slepkavām ir atcelts, bet tiek piespriests nāvessods NĀKOŠAJAM slepkavas UPURIM nākotnē, jo slepkavnieciskas tieksmes NAV ĀRSTEJAMAS. Esmu dzirdējusi psihologu skaidrojumus par to. Agri vai vēlu tas ATKĀRTOSIES!
ABC
A
Par māti var domāt, ka viņa ir sirgusi ar dažiem latyiešiem tipisku mazohismu, kā arī ar sulbu un aklu mātes mīlestību. Starp citu, apollo bija šāda ziņa: Vēl 23. augustā uz Ceraukstes pagasta bāriņtiesas priekšsēdētājas izteiktajām bažām, ka bērns būtu jātur tālāk no tāda tēva, vecmāmiņa atbildējusi, ka meitenes un tēva attiecības esot labas, bet bāriņtiesas priekšsēdētāja vienkārši turot ļaunu prātu uz šo ģimeni. Taču šobrīd bēdu sagrauztā sirmgalve par savu dēlu saka — kad viņu atradīs, lai soda pēc iespējas bargāk
@
@
No traģēdijas taisa farsu. Nemeklēs viņi ...
hyz
h
ja tas tā noticis, tad ko domāt par vecomāti, kas neko nenojauta; pat priecājās par vedeklas pazušanu?
zvirbulēns
z
ABC, Jūs atbalstat nāves sodu?
ABC
A
Gandrīz jādomā, ka māte būs noslepkavota tajās pašaš jūnija beigās vai jūlija sākumā, kad slepkava stāstīja, ka viņa aizbraukusi. Es saprotu, ka policija nemeklē cilvēkus, par kuru pazušanu neviens nav paziņojis, bet tagad varbūt būtu iemesls uzsākt meklēšanu - kad to Ivaru noķers - un viņu noķers agri vai vēlu, jo bez naudas nekur īpaši tālu neaizbēgsi, nav jau Milušs, - mūsu humānā tiesa varēs iedot viņam nevis 5 gadus, bet, teiksim, 6 gadus ieslodzījumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Vakarā pirms slepkavības Daina teikusi tēvam, ka grib atsevišķu dzīvokli

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas