Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Policija sākusi pārbaudi par nesankcionēto protestu Bauskā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aigars Bruvelis
A
Tā vietā, lai pārbaudīu pareks izzadzējus, manis un pārējās tautas nesankcionētus līgumus ar SVF un citus politiķu noziegumus, tie pārbauda cik ilgi guļošu cilvēķu masu var spārdīt.
Aigars Bruvelis
A
Cilvēkiem būtu jābūt ielās pēc šī paziņojuma - cik ilgi ļaus sev kāpt uz galvas.
ūja!
ū
Tāda ilglaicīgi piedzīvota situācija okupācijas režīma (50 gadi!!!! kā nekā!) laikā ir noderīga arī jaunām dāmām, kas NEKO CITU NAV redzējušas savā dzīvē, kā Mūrnieces kundze... Žēl! Bija pavisam maza cerība, ka šos jautājumus risināsim demokrātiskā ceļā... Varbūt palūgt vietas kādā bijušajā Gulaga cietumā ? Nupat Francijā vienas dienas cenu slimnīcās pacēla no 16 euro līdz 20. Tad vajadzēja dzirdēt tās replikas! Nerunāsim par algām tur. Toties Rēzeknes slimnīcā ir...36Ls. par diennakti. Jāsūta Alfa pret pacientiem. Uz priekšu, mūrnieces kundze! Vislabāk jums izdosies "tikt galā" ar to dāmu. Nepretosies taču! Un neviens neaizstāvēs arī!
Nasing spešel :)
N
Un tagad korī visi : Jā ,jā ,visā Tēvija Laimē var nu diet: Viņai dota brīvība - Tikai - mazuliet.
Nasing spešel :)
N
MAZULIET ... Ausis brīvestības rīts: Varam smiet un diet, - Tikai kara stāvoklītis Traucē mazuliet. Brīvību bez gala dots: Augstu galvu sliet! Tikai cietums ,nāves sods Traucē mazuliet. Brīv ,kur mums vien iegribas, Braukt un iet ,un skriet, - Tikai lodes ,nagaikas Traucē mazuliet. Runas turēt vairs nav grēks, Mītiņos var iet, - Tikai policijas spēks Traucē mazuliet. Katrs savu dzīvokli Aizsargātu škiet, - Tikai spegi ,okšķeri Traucē mazuliet. Drukāts vārds bez cenzūras Brīvi tautā iet, - Tikai konfiskācijas Traucē mazuliet. Balstiesībās sapnis sens Piepildījies šķiet, - Tikai augstais mantas cenzs Traucē mazuliet. Židiņiem pat pavasars ... Kurš vairs iet tos smiet? Tikai huļigānu bars Kauj tos mazuliet. Jā ,jā ,visā Tēvija Laimē var nu diet: Viņai dota brīvība - Tikai - mazuliet.
Dace
D
Man nav ko teikt..tiešam valdība paliek nekaunīga,cik zinu viņi tak ir TAUTAS KALPI???Bet izskatas ,kad ir otŗādi...kad TAUTA IR VI"NIEM KALPI.Esmu pilnīgi droša.kad šia valdībai ir tikai vairs gads palicis..varbūt.jo nākošruden tak ir saimes velešanas.Tauta vairs neticēs šiem tukšajiem solījumiem...ES noteikti nē...un stingrī pārdomāšu savu vēlēšanas balsi.... Kā var sūtīt šo specvienību pret TAUTU..kura tas ir normāli prasa savas rtiesības ,kas ir ierakstītas SATVERSMĒ-vai tiešam tas ir tik nesaprotami.MīĻā valdība man škiet ,kad Jūs visi dzīvojiet citā pasaulē...Man ir kauns.Tādu nabadzību un pazemojumu mēs vēl neesam piedzīvojuši....bet ,valdībā,jau algas tūkstošos....vecu vecais teiciens....'PAĒDIS IZSALKUŠU NESAPRAT"IS....Lai Mums Visiem izsodas...jo es atbaaaaaaaaalstu ...šos protestus...un man pat neinteresē,kas viņus organizē...es tajos vienkārši piedalos!!!!
aija
a
kad beidzot sauksiet pie atbildiibas KALVITI,GODMANI,SKELI,SLESERI,BIRKAVU,GAILI,DOMBROVSKI un pareejos,vai rokas pa iisaam.Cilveeki pareizi dara ka sacelas vajadzeetu visiem sacelties.Jo augseejie paaraak nekauniigi ir palikusi.
cony to riņķī apkārt
c
Jūsu komentāra vārdi ir ļoti patiesi un tos daudziem vajadzētu atcerēties šajos apstākļos vai ik brīdi.Bauskas protesta akcija bija ar klaja kaitnieciskuma smaku,jo turpat pie celiem un Bauskas tiltiem ir lieli laukumi,kur protestētāji varēja pulcēties un izteikt savu sāpi un viedokļus.Bauskas policija izskatījās korekti slinka,bezdarbīga.Rīgas puiši ļoti korekti novērsa teatrāli organizētās nekārtības,jo ilgāka vilcināšanās varēja radīt nopietnus konfliktus starp tiltu lietotājiem un protestētājiem,jo daži šoferi bija nokaitināti līdz baltkvēlei. Vietās,kur notiek ar attiecīgu nozari saistīti visāda veida notikumi,nozares galvenai personai ir jāierodas laikos,kādi paredzēti ātrajai palīdzībai,vai Baiba Rozentāle domā citādi.
balelins
b
Vispar zeni man liekas ka mes esam liela keza, tie kas pie varas vini turpinas aferas ka Parexa, ka Banka Baltija, vini turpinas celt bibliotekas bet nogriezt naudu slimnicam.. vini tupinas ar visa veida celtniecibu parpumpet visu valsts naudu savas kabatas.. lai tur slimnicas sledz ciet lai tur zale kaut neaug.. NONAKS TIKTAL KA LATVIESI MASVEIDIGI VAIRS NEBALSOS... BET KRIEVVALODIGIE PULIEM JONOS UZ VELESANU IECIRKNIEM.. man ir tada nelaga sajuta ka kaut kas tiek planots..
X
X
kas tur notika tai PAREXA un kur pazuda valsts miljoni MURNIECE nemekles.. bet kas organizeja piketu Bauska to gan.. tur MURNIECE klat uzreiz..
riņķī apkārt
r
Ja tu pārzini visas pasaules valstis, varbūt zini kādu, kurā neviens neatbild par saviem darbiem +++ nav tādas vietas uz zemeslodes, kur beigu beigās cilvēks "nebaudītu sava darba augļus". Šinī gadījumā "dižķibele" ir mūsu aprobežotības, mūsu politiskās izvēles augļi, bet oranžo koalīcija, kura visus "treknos" gadus "saimniekoja" Latvijā, ir mūsu domāšanas spogulis. Mums šobrīd ir tikai divas iespējas starp kurām izvēlēties: 1. Vai nu beidzot sākt domāt "valstiski", tas nozīmē , ka mēs beigu beigās pieņemsim patiesību - valsts naudu "nedrukā", bet, ka valsts nauda - tā ir mūsu pašu nauda, kura ir jāsāk beidzot saprātīg apsaimniekot visas Latvijas kontekstā. 2.Jeb jābankrotē. Var tikai nobrīnīties par baukšķenieku "drosmi" pieprasīt sev lietas par kurām viņi nav spējīgi samaksāt. Un nevienam "revolucionāram" neienāk prātā sev uzdot jautājumu, kurš tad par to maksās? Un nevajag tulīt mest atpakļ argumentus par ierēdņu nesamazinātajām algām un citām cūcībām, kuras joprojām notiek Latvijā. Visas šīs problēmas ir "vienas rokas pirksti, " kuras ir jārisina, un kuras Dombrovska valdība arī cenšas risināt.
Hi
H
Nevis Dānijā, bet Spānijā....un kapēc lai nebūvētu, ja caur Parexu savā kabatā ieslidināja 40miljonus? Un ne viņš viens.
gaga
g
"bruņojušies ar plakātiem".. :D Tas, lai tā naidīgāk skan?? zb visa tā birokrātija ar pieteikšanām un vēl nez ko.
astrolabija
a
Adrese smagi sajaukta! Ir jāizmeklē to kundziņu rīcība, kuru mantrausības un stulbuma dēļ Latvijas valsts ir iebraukusi tādās auzās un kuru dēļ tagad tiek likvidētas slimnīcas un skolas.
RUNCIS ,KUrVISI ZINA!!! Yelove
R
Nāk Šlesers saimiekot Latvijā, bet nepūlies necenties tā, Jo Šķēle sen visu izzadzis tik un tāāāā. !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas