Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Policijas audits atklāj šokējošu ainu, rīcība nav sekojusi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ausma
A
Policistiem nav ko liet bākā? Muļķības!! - 1) Tad kāpēc stāvēja divas ceļu policijas (CP) automašīnas Volvo ar IESLĒGTIEM DZINĒJIEM pie Laimas pulksteņa, 13. janvāra vakarā pirms tautas sapulces vairāk kā pusstundu (un noteikti vēl ilgāk) . Laiks nebija auksts, bākugunis nedega, policisti stāvēja un laiski tērgāja vērodami garāmgājējus un garāmbraucošus auto. KĀPĒC IESLĒGTI DZINĒJI? 2) Varu pastāstīt par vēl vairākiem gadījumiem, ja vajag - ar visiem valsts numuriem.
Lāpītāja.
L
Tu var redzēt nekad neesi strādājis tādā struktūrā un arīsavus padotos izspied kācitronus par nožēlojamu algu(mums jau daudzi uzņemēji ta dara,pieņem darbā cilvēkus,par kuriem nodokļusmaksāno min.algas,pa virsu uzmet 50-100 Ls, toties paši būvē sev villas un dzīvo 3 d.augstuma) . Lasi uzmanīgi, tie 505 Ls ir PIRMS PIRMS!!! nodokļu nomaksas.Vai tad tu neatceries,kā jaunu kārtības policistu kam, man liekas, palika ģimene ar bērniem nodūra ar samuraju zobenu viens nepieskaitāmais,izsaukumā uz mājām. Un vai tad neredzi,ka viņiem nav ne dzīvības ne veselības apdrošināšanas,kam būtu ar likumu jabūt. Kad nodokļus noņem(un policijā sakarā ar ātrāku aiziešanu pensijā soc. nodokļu ir lielāki,tātad uz rokas saņem krietni mazāk, ja kāds pārdzēries kačoks pie aizturēšanas apskādē,jāārstējas par savu naudu un tu varbūt zini cik maksā šobrīd arsta pameklējums,jo tadā brīdī pierakstīties un gaidīt rindā pie ģim ārstalai dabūtu nosūtījumu nav laika. Un kā redzi,ja nav auto lai brauktu uz izsaukumiem,benzīna,tad cik var kvalitatīvi stradāt? Toties tādiemkā Lieljuksis dienesta auto pie pakaļas cauru diennakti. Tad nu nenorej to ierindas cilvēku.Tur ir gana liekēžu augstākos plauktos. Bet pats jau esi priekšnieks un tāds tādu atbalsta.
skubis
s
Nu neko jau....500 ls skaitaas samazinaataa alga kaartiibas policijas inspektoram???.....da man puse padoto sanjem veel pusi no taa peec samazinaajuma......paarstraadaajušies....smiekliigi....pare izi jau saka-teevam bija triis deeli,divi gudri,trešais policists.....ja neko citu neprot,tad mentenee tik vieta....un 500 ls es uzskatu ir normaala,ļoti normaala alga....
Paltraku Vilis
P
IeM pilns ar pulkvēžiem un ģenerāļiem, kuri jaun sen sasnieguši pensijas vecumu: sākot ar pašu Lielruksi un beidzot ar robežsargu Gunču.
Paltraku Vilis
P
Man jautājumi mūsu policistiem: Ja šodien notiktu grautiņi pie Saeimas, ko jūs darītu? Vai 13. janvārī jūsu darbība nebija kļūdaina? Cik % vajag noņemt lai paši policisti uzbruktu Saeimai?
Lieljuksim jāatkāpjas
L
Skaidrs ir viens, ka šim ir jāatkāpjas no amata, jo ir sagrāvis policijas darbu un policiju. Tas, kas tagad notiek, ir bandītu midzeklis ar galveno banditu Lieljuksi priekšgalā. Policistiem jāsāk streikot, kamēr Neaiziet Lieljuksis prom.
kaimiņjanka
k
Lai tie auditi pārbauda policijas noliktavas. Prātā sajuks. Daudzas lietas, kuras pieder pie ekipējuma un Maximā maksā 1.50Ls, iepirktas par 30Ls. Daudz kas tiek atstāts "laika zobam", lai norakstītu.
Bērziņš
B
Man te ausīs nāca informācija, ka visi policijas un robežsardzes centrālie aparāti pirms jaungada ir saņēmuši algas pielikumu ap 200 latiem. Tas tāpēc, lai tādā veidā kompensētu gaidāmo algu samazinājumu. Turklāt parastie robežsargi vakar saņēma paziņojumu, ka viņu algas ar martu tiek nogrieztas par 20%!
Tautas viedoklis
T
Aldim Lieljuksism ir jāiet prom, jo nav spējīgs ieviest kaŗtību policijā, strādāt tautas un valsts interesēs, ne viss savai kabatai. Arodbiedrībām jāpieprasa viņa demisija, bet ministram tā jāveicina.
Arčibalds
A
Caur puķēm var saprast,ka Godmanim nevar piedot audita iniciēšanu.Vai tas būtu īstais iemesls,kāpēc viņam neļāva atgriesties Iekšlietu ministrijā?
viesis
v
kas lemj par samazināšanu? - tie paši priekšnieki, uzpūstais centrālais aparāts. Kas no ārpuses bez audita vai uzticamiem/godīgiem cilvēkiem iekšpusē reāli zin, kas centrālā aparātā attaisno savu eksistenci, bet kurš ir liekēdis? Un tā ir visur.
Arnis
A
Nu redz, manas aizdomas, ka no Godmaņa va(l)dības nav ko cerēt uz pozitīvu attīstību ir apstiprinājušās. Ja Godmanis nevarēja iekustināt/reorganizēt lietas pat vienā ministrijā, ko var gribēt no viņa premjera amatā. Vienīgi patīkams izbrīns, ka viņš esot bijis audita iniciators.
Mr. X
M
Ko var gribēt no LPP/ LC ielikteņa Lieljukša.Arī pirmajos Godmaņa laikos viņš pielika roku policijas lejupslīdei un prestiža mazināšanai.Vienmēr tika atrastas štata vietas un iespējas lai saglabātu vietu kādam "vajadzīgam" cilvēkam.
@
@
Treknu ģenerāļu tur netrūkst, visiem alga pietiek.
jurij
j
Ja jau Roscins politikaa, tad tai partijai ir gals. Bet ja kas, mainu Aniskina visas filmas DVD pret kaadiem paaris lasiem, nu tad kad tiem saaudzeejamais laiks. Kaa Aleksej, liikop? Citi tev naudinu dod, bet Tev tak so filmu nav?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Latvijas policists 2009 (par pamatu ņemts kārtības policijas inspektors)


mēneša atalgojums no 608 latiem samazināts uz Ls 505 (-13%) pirms nodokļu nomaksas

nav veselības un dzīvības apdrošināšanas

neapmaksā virsstundas

nebūs prēmiju un piemaksu

depresīvs, pārstrādājies

vidēji četri priekšnieki

viens auto uz vidēji pieciem policistiem

trūkst benzīna patruļu veikšanai

strādā papildu darbos, tādēļ tiešajā darbā ir noguris


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas