Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Policisti neierodas darbā, Lieljuksis nejūtas atbildīgs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paskat vien
P
padotie notrallina pa tuksho tos pashus nabaga grashus.Bet, kopaa njemot taada pati apzagshanaas,kaa KNABaa.Tikai sheit neviens nebreec peec priekshnieka nomainjas.
jjj filosofam
j
Tā jau ir tā pieredze, kā nāk karstā dienas daļa kā pusdienlaiks un pēcpusdiena visi dodas pie miera, ka nepārkarst, bet ja nopietni, tad šis gadījums ir atbildes pļauka par Degpunktā redzētajam. Zemisks gājiens. Bet patiesībā, lai kungs ieiet Gaujas ielas kantorī tad gan redzēs brīnumus, ka nav neviena uz vietas, ko tad šie dara pie lielajām privilēģijām, mašīnās iekšā un tēlo ka strādā. Vasrā pat atvaļinājuma laikā valsts mašīnas izmanto savām vajadzībām.
Huans
H
Tāda sajūta ,ka Lieljuksim labāk vajadzētu vadīt "Pestīšanas armijas"nodaļu,nevis Valsts policiju!
Centīgais
C
Taču M.Segliņš norādīja, ka pēc šādiem konstatējumiem radies jautājums, vai algu pielikums vispār ir iespējams. "Ja lūdz algas pielikumu, tas ir jānopelna," KĀ MAKSĀ - TĀ ARĪ STRĀDĀJAM:-))).KĀDA ALGA - TĀDS DARBS.
filosofs
f
Iespējams, ka es esmu kaut ko palaidis garām, bet kad mēs beidzot redzēsim tās pieredzes apmaiņas augļus, kurus Segliņš smēlās Kubā?
Miskaste
M
neviens saja valsti atbildigs par neko. Tapec Latvija tada miskaste
Lāpītāja.
L
Fui kāds prasts piārs pirms partijas priekšsēža amata ieņemšanas, vajag taču tagad rosīties "atklāt brēcošus faktus,pieņemt stingrus mērus", lai sabiedrība šausminās, lai Segliņš ir varonis un visiem piemirsīsies Kalvītis,TP nebūšanas, tiks atmaskoti nelietīgie naudas prasīšanas nolūki no Poliču arodbiedrības, būs pamats nedot un novērst buntošanos. Tāds pavisam baltiem diegiem šūts scenārijs uz kuru te aerī daļa uzķeras. Smieklīgi domāt, ka policistu galvenais pienākums ir sēdēt kabinetos.Iecirknī uz vietas parasti jābūt būtu priekšniekam,ja nav izsaukts "uz augšu",dežūrvirsniekam, izziņas inspektoriem, un varbūt kādam arī no kiminālpolicijas, kurš tajā brīdī apkopo kādu lietu.90% no policistiem jābūt darbībā, nevis bikses krēslā jādeldē. Kārtības poličiem uz ielas patruļās un izsaukumos, kriminalpolicistiem izsaukumos uz nozieguma vietu, jeb uz tikšanos ar aģentiem no kriminālās vides,pa pritoniem nolūkot kur meklējamie bēdu brāļi, uz pratināšanām izolatorā-pirmstiesas izmeklēšanas cietumā,utt.Tieši tad ja visi būtu uz vietas, tad gan būtu jājautā, ko jūs te dirnat bez darbībā,marš strādāt.Ko ari Segliņš būtu teicis, jo svarīgākais jau pazīmēties,vienalga kādā sakarā.Ka tik pamana, ka tik ērglis.(nu viens riktīgs istabērglis viņš ir.)
Grads
G
Nu varbūt TP Segliņš ir vienīgais kandidāts, kuram nedraud krimināllietas tuvākā nākotnē, jo pārāk stulbs, lai izdomātu kādu afēru... Tādēļ visur PR tagad taisa.
inspekcija!!!
i
Iesaku Segliņam kā nākošajam TP vadonim sarīkot inspekciju arī TP ministru birojos - vēlams, visos un īpaši apjautāties citiem darbiniekiem, cik padomniekus no tur esošajiem viņi ir redzējuši un pazīst vaigā. Tur ir potenciāls! Atliktu arī policistu algas pielikumiem, protams, tiem, kuri vēlas strādāt...
anonīmais šakālis
a
Rīgā ir kādi 7 iecirkņi, katrā kādi 140 darbinieki, 7x140=980! Tas ir uz Rīgas miljons iedzīvotājiem! Kas ir pārējie 8000 un ko viņi dara???
Ments
M
''Policistiem par virsstundām jau sen kā nemaksā tāpēc arī cilvēki ņem brīvdiens'' Tie ir tīrākie meli, dārkais arodbiedrībniek ''pret priekšniekiem'' biedri... Vai tiešām šitā jums jānolaižas, ka jāsāk melot...paskaties kā tagad izziņai maksā, prieks strādāt, bet nestrādā...izlaidušies!
lll
l
Ja maz šiem džekiem maksā, kas Rīgā iet mājās 12, tad lai samazina uz pusi darbeniekus un paceļ algu dubultā, moš tad džeki sāks strādāt, pirmskara Latvijā bija vien knapi 4000 poliču, tagad ir ap 10 000...
ss
s
atveriet acis,pārgudrie,tuvojas vēlēšanas,punkts
Niks
N
Ja vienā iecirknī ir JASĒŽ 140 policistiem, tad piedodiet, bet štatus tā tik var samazināt. Savukārt ja tomēr ir arī kāds, kurš patrulē, vai veic kādas citas darbības, tad diezgan loģiski, ka nav iecirknī. Es personīgi nedomāju ka iecirknī būtu jaatrodas vairāk par 5-15 cilvēkiem (atkarīgs protams no konkrētā iecirkņa)
+++
+
Ja nopietni... Tagad, kad ir daudz maz apjēgti cilvēces vēstures vismaz pēdējie 5000gadi, ir laiks sākt saprast, ka policija nenodrošina sabiedrību pret noziedzību. Policija nebija, nav un nekad nebūs spējīga panākt, ka cilvēku sabiedrībā nav noziedzības. Saprotot šo, arī visas pārējās lietas kļūs mazāk satraucošas. Es murgoju? OK! Parādiet valsti, kur nav noziedzības! Vai Šveicē nav pedofilu? Vai Norvēģijā nav zagļu? Cik gludām smadzenēm jābūt, lai uzskatītu, ka augot materiālajai labklājībai izzudīs cilvēku ļaunās tieksmes!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas