Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Policistu arodbiedrība: nepraktiski izmanto dienesta auto

Neatkarīgā policistu arodbiedrība fiksējusi, ka marta sākumā lidostā Rīga īpašā stāvvietā atradās netrafarēta Valsts policijas (VP) automašīna Hyndai Sonata, ko izmanto VP Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Starptautiskās sadarbības pārvaldes šefs Juris Jasinkēvičs. Arodbiedrība fiksējusi, ka 6.marta vēlu vakarā J.Jasinkēvičs ar dienesta auto devies uz savu dzīves vietu Tomsona ielā, kur to novietojis, pārkāpjot satiksmes noteikumus.

Neatkarīgās policistu arodbiedrības priekšsēdētājs Armands Augustāns uzskata, ka šāda dienesta auto izmantošana braukšanai no lidostas uz mājām ir nepamatota un VP vadībai būtu jāizvērtē J.Jasinkēviča rīcība.

Pats J.Jasinkēvičs notikušajā pārkāpumus nesaskata. Viņš Dienai skaidroja, ka uz lidostas stāvvietu 6.martā automašīnu aizvedis un atstājis viņa šoferis. Tas darīts tādēļ, ka J.Jasinkēvičs ielidojis naktī un, lai nebūtu jātramda šoferis, pats ar dienesta auto devies mājās, bet nākamajā dienā, sestdienā, nogādājis darba vietas garāžā. J.Jasinkēvičs nenoliedza, ka būtu varējis paņemt no lidostas taksometru, taču viņš vēl izpalīdzējis un uz viesnīcu Jūrmalā aizvedis kolēģi no Uzbekistānas. “Gribēju parādīt labu servisu,” skaidro J.Jasinkēvičs.

Arodbiedrības pārstāvis Andrejs Melnalksnis uzskata, ka laikā, kad VP trūkst naudas, uz viesnīcu Jūrmalā kolēģis no Uzbekistānas varēja aizbraukt pats, jo “viņam taču arī maksā dienas naudu, tāpat kā J.Jasinkēvičam.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas