Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Policistu arodbiedrība: nepraktiski izmanto dienesta auto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Apsargs
A
Te jau pēc krimināla nozieuma izskatās, jo kāda starpība vai maizi nozaga veikalā, vai no valsts kabaas izvilka naudu par auto izmantošanu. Un tāds vēl ir Interpola direktors? Nu gan valstiņā dzīvojam!
Zigurds
Z
Jā, Jasinkē'viču pazīstu. Tas gan no valsts ņēma un ņem visu, ko tik var. Ne velti dzīvo šādā glaunā dārgā mājā un vēl Jūrmalā, Dubultos.
Sviests
S
Augustānam un Malnalksnim ir galvā viena liela putra, sviests. Bunka juniors jau sūūū taisīja, bet šitie pārspēj visu, pilnīgs bezsakars un tam visam nav nekādas saistības ar arodbiedrības pamatdarbību. Ja Augustāns kā fiziska persona stučī par savu bijušo kolēģi, tad saprotu, ņet semji bez...., bet NPA vārdā nesaprotu? Sūna uz šito fona ir kā maģistrants. Bērnudārznieku līmenis šiem saucējiem, kur Augustānam kāds ir atņēmis konfektīti.
Elizabet
E
Ne kauna, ne goda. Valstī krīze, bet šie aptīra to budžetu nemaz aci nemirkškinot. Tāpēc jau esam krīzē, ka šādi priekšnieki nekaunas pat sīkumos nepiekāpties. Fui, kauns! Līdz sirmiem matiem nodzīvoja,bet saprāta nav.
jurij
j
Augustaan, ko, ieraudziijaat vienu a/m un blaujat pa visu pasauli! Nu nekaads Juus bijaat kaa policis, un arii tagad no deguna punkus velkat aaraa! Bumbinas ripinat! Vajadzeetu taa kaa naakt ar kaadaam konstruktiivaam lietaam! Vai nezinaat kaa to izdariit?!
Pašvaldības policists
P
"...automašīnu aizvedis un atstājis viņa šoferis." - Miļie, vai mūsu valstī ir kalpi policistiem? Kas tas ir par izteikumiem: "automašīnu aizvedis un atstājis viņa šoferis?". Kopš kura laika šim ir personigais šoferis?
Pašvaldības policists
P
Te taču vesela virkne pārkāpumu! 1. CSN,,jo novietoja mašīnu neparieiz, Rīgas pašvaldības lēmumu, iebraucot zaļajā zonā. Nekauņma, citu vārdu nav! Tāds gan no policijas jāpadzen!
WALA
W
arodbiedrība pareizi dara, jo redz parasto policistu algas visis naski samazināt, bet priekšnieķeļi, kā vāras savā sulā tā ar trpina vārīties. Šī vienkārši ir ta situācija, kad acīmredzot bez šāntāžas nevar !!!
I.B.
I
Valsts ir ES PĒDĒJĀ vietā. Savkārt policija ir valstī PĒDĒJĀ vietā. To, taču, redzam ik dienas.
aploksne
a
Vajadzētu vispār konkursu izsludināt par TOP10 lietderīgākajiem dienesta auto izmantošanas gadījumiem. Varbūt kāds tad spētu mani pārliecināt, ka priekšnieķeļiem vispār vajag tādus dienesta auto (+ šoferis).
mja
m
var kasīties.... labāk Augustāns būtu cīnījirs par policistu sociālām garantijām, nevis meklējis utis... laikam jau bailes ko "lielajiem" pateikt, bet taisa PR uz kaut kādiem mēsliem...
kocins
k
jautrakais, ka tas "policists" parkoties neprot. tur tam autinam vietas butu gana, ari nebraucot tam kokam virsu. :)
Oskars
O
Šie esot KOMUNISMA atlieku POLICISTI un DRĪKSTOT neievērot ceļu NOTEIKUMUS un Latvijas LIKUMUS ,jo viņiem gribas strādāt kā PSRS laikos......
stop
s
"automašīna Hyndai Sonata," - varēja jau pacensties arī automašīnas marku Hyundai pareizi piefiksēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas