Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Policistu arodbiedrība pie Segliņa vēršas rakstiski

Neatkarīgā policistu arodbiedrība (NPA) iekšlietu ministram Marekam Segliņam iesniegusi policijas darbinieku minimālās pasības.

NPA bija sagatavojusi iesniegt ministram Marekam Segliņam darbinieku, to skaitā, ar speciālajām dienesta pakāpēm, prasības. «Diemžēl ministrs M.Segliņš, būdams informēts par paredzēto piketu, uzskatīja par svarīgāku pasākumu braukšanu komandējumā. Darbinieku rūpes viņu satrauc mazāk. Tāpēc NPA priekšlikumus spiesta sūtīt pa pastu un ar masu saziņas līdzekļu starpniecību,» informē arodbiedrības valdes priekšsēdētājs Armands Augustāns. Ministrs M.Segliņš piektdien ar piketētājiem nav varējis satikties.

NPA pieprasa atbilstoši inflācijai paaugstināt atalgojumu nozarē strādājošajiem, 1,5 - 2 gadu laikā pievienot uzturdevas kompensāciju amatalgai, kompensējot zaudējumus, kas radušies sakarā ar nodokļu maksājumiem; izstrādāt kvalitatīvu un profesionālu atalgojuma sistēmu, atbilstoši amata specifikai un darbinieku kvalifikācijai, atjaunot Iekšlietu ministrijas sistēmas darbiniekiem dzīvības apdrošināšanu, kā tas bija noteikts līdz 2002.gada 31.decembrim un mainīt attieksmi saskarsmē starp priekšniecību un padotajiem.

Jau vēstīts, ka piketā pie Iekšlietu ministrijas piektdien pulcējušies vairāk nekā 200 policistu, protestējot pret Iekšlietu ministrijas darbu un nākamā gada budžetu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas