Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Politiķi aicināti uz Draudzības dienu diskusiju par dažādību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pujata kungam uzzinjai
p
neliels uzziņas materiāls pirms bāzisim visu vienā maisā. pedofīlija ir perversija, jo akts nenotiek ar otras puses apzinātu piekrišanu (bērns nevar pretoties pieaugušajam (vīrietim vai daudz retāk sievietei) un viņa vēlmei pēc seksa. Pederastija ir apzināta, divu pušu brīvprātīga vienošanās par šāda veida seksu. Perversija ir arī nekrofilija un zoofilija (jo kā zināms mirušie un zvēri nevar apstiprināt savu piekrišanu dzimuma aktam), tādēļ nejauksim varmācīgu seku kopā ar brīvu un apzinātu seksa izvēli.
?????.....
?
Bet ko lai dara katoļu semināristi?
par šo vēstuli
p
ATKLĀTA VĒSTULE 12:18, 27.05.2008. A. God. premjerministram, Iekšlietu ministram un Rīgas pilsētas Domei sakarā ar homoseksuāļu demonstrāciju Rīgā š.g.31.maijā Mūsu valsts Satversmē ir teikts, ka „cilvēka tiesības tiek īstenotas bez jebkādas diskriminācijas" (91.pants), taču „personas tiesības var ierobežot likumā paredzētajos gadījumos, lai aizsargātu c i t u c i l v ē k u tiesības, demokrātisko valsts iekārtu, sabiedrības drošību, labklājību un t i k u m ī b u (116.pants). Ņemot vērā minētos pantus, Praida gājieni Latvijā uzskatāmi par nelikumīgiem un nav pielaižami, jo: pirmkārt, tie ir vērsti pret tikumību un pret ģimenes modeli, kāds pastāv mūsu tautā un kas ir nostiprināts valsts pamatlikumā jeb Satversmē; otrkārt, homoseksuālisms ir pret kārtību dabā un līdz ar to pret Dieva likumu; treškārt, homoseksuāļi pie tam nelikumīgi piedēvē sev minoritātes tiesības. Minoritātei var pieskaitīt tos, kuri no vairākuma cilvēku atšķiras pēc tautības, valodas, rases, ādas krāsas un pēc citām n e i t r ā l ā m pazīmēm, bet ne pēc morālā vērtējuma. Tas nozīmē, ka nevar būt ne dzērāju minoritāte, ne homoseksuāļu, ne narkomānu un nekāda cita minoritāte, kas pamatojas uz netikumiskām nosliecēm. Citādi tas būtu tieša netikumības veicināšana. Homoseksuāļi gadu no gada nāk ar jo lielākām pretenzijām nolūkā dabūt likumīgu statusu savam netikumam. Bet, tiekot pie varas, viņi jau ar likumu visiem liek respektēt šo perversitāti kā normālu parādību. Tas dažās valstīs notiek jau tagad. Tas rāda, ka e k s t r ē m i s t i pie valsts stūres nav piemēroti un tāpēc viņu nelikumīgās akcijas jau laikus jānobremzē, lai vēlāk viņi neradītu sajukumu likumdošanā un apdraudējumu normālai ģimenes dzīvei. Ko varam ieteikt konkrētā gadījumā? Ievērojot, ka homoseksuāļu gājienu atļaut nav iespējams (nenonākot pretrunā ar savas valsts likumiem), atbraucējiem ārzemniekiem Praida gājiena vietā varētu piedāvāt Rīgā kādas viesnīcas zāli, kurā (kā interešu klubā) viņi varētu netraucēti sapulcēties un aprunāties ar līdzīgi domājošiem Latvijā. Praida aizliegums bravūrīgajiem ārzemniekiem liktu arī padomāt, ka Latvijā viņiem nav tiesību publiski propagandēt izvirtību un gaidīt, lai šo apkaunojošo akciju vēl apsargātu policija. Tas ir pazemojums arī kārtības sargiem, kad pretēji savai sirdsapziņai Praida laikā viņi ir spiesti nostāties geju pusē. Vēl vairāk: tas būtu pazemojums gan mūsu valdībai, gan visai tautai, ja mēs justos n e b r ī v i amorāla spiediena priekšā. Atbildīgu lēmumu no varas vīriem sagaida visi, kas ir norūpējušies par jaunatnes audzināšanu - vecāki, skolotāji, garīdznieki. Rīgā, 2008.g.17.maijā Jānis Kardināls Pujats Šo vēstuli Rīgas arhidiecēzes priesteru konferencē, kas notika 26. maijā, ir parakstījis kardināls un 26 draudžu prāvesti.
Tante
T
Vai šoreiz ,,Mozaīka,,nav iebraukusi auzās? Kāds gan sakars valsts ekonomikai ar homoseksuālismu,ja nu vienīgi pilnīga valsts iznīcība turpmākajās desmitgadēs,jo lesbietes jau bērnus nedzemdēs.
odziņa
o
Mēs esam zeme, kas dzied. Ārzemniekiem vēl patiktu, ja mēs būtu zeme, kas dziedot viņu praidistusnun pe diņus uzņemtu atvērtām "rokām".
Fakts
F
_"Diez vai zeme, kas dzied diskriminācijas dziesmu, atbilst investoru un tūristu priekšstatam par biznesam un atpūtai labvēlīgu vidi."_ Diez vai tam būtu jābūt vienīgajam vai galvenajam kritērijam. Kontinentā, kura elites jauc cilvēka tiesības un cilvēka ambīcijas un dzied homoseksuālisma veicināšanas gaudu dziesmu, Latvija tieši veicinā dažādību visu to nedarot. Savuārt homoseksuālistu nakts dzīves un uzdzīves dažādību jau veicina gana tuvu kaimiņos - Zviedrijā.
@
@
Laikam jābūt vai nu īpaši lielam īblim, vai arī īpaši kurlam, lai uz kaut ko tādu aicinātu. Tak jau ir pateikts - kā minimums, neinteresē mums jūsu izdomātās un dziļdomīgi apsūkātās problēmas. Bet nē, spindz. Īpaši kaitina paņēmieni, ar kādiem starp nekādi nesaistītām lietām (ģēnijs saskata līdzības arī starp šķietami nesaistītām lietām, bet idiots starp pilnīgi nesaistītām) asociatīvi tiek likta vienādības zīme. Piemērs ir "vientuļās mātes" = "lezbietes". Te arī: "tēls" utt. Varbūt pietiks? Ak, nu ja, to jau jūs tikai internetā, jums simpatizējošā resursā varat deklamēt. Ārpus šīs telpas par jums pasmiesies un ar jums nerunās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas