Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Politiķi seko Dombrovska piemēram un atvainojas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rupucs
r
btw, vieniigaa pareizaa riiciiba shiem zagljiem buutu pamest politiku,kam tad vajadziiga shii atvainoshanaas.. zatleram?? Lai buutu iegansts patureet pie siles?
rupucs
r
varbuut zatlers arii vareetu atvainoties.. kliķes ieliktenis..
Zelma Birzniece
Z
Kur tad palikusi dižās pensionāru aizgādnes Verzes atvainošānas,ka neaicināja pensionārus piedalīties referendumā par tautas tiesībām atlaisi Saeimu.Toreiz laikam partijas boss Šlesers neļāva.Tagad ņipra - prezidenta pāŗvaldi vajaga.Vai tāpēc,ka caurkritusi vēlēšanas?Bija taču ilgas kļūt par domnieci Šlesera partijā.
Āpsis
Ā
Āksti! Neciešama liekulība - mēs nezinājām, mēs nogulējām, .... Viss ir labi zināms - kur palika sociālā budžeta pārpalikums, kas to aprija. Valst iekārta ir noregulēta lai kalpotu dažu indivīdu negausībai. Aprobežoto ierēdņu banda tiek nedaudz dāsnāk atalgota lai žmiegtu tautu un vairotu dažu bagātību.
:o)
:
Lai Šķēle, Šlesers, Kalvītis, Godmanis ne tikai atvainojas, bet arī iet cietumā par kaitējumu, ko nodarījuši valstij! Un viņu īpašumus un naudu jāizmanto, lai kaut daļēji aizlāpītu caurumus valsts budžetā, ko radījusi viņu valdīšana un shēmošana.
Aivars Ainaaram
A
Pilniigi piekriitu! Ir liela atskiriiba starp Es atvainojos un Es varu atvainoties. Mees solidaari esam vainiigi tikai pie taa, ka esam ieveeleejusi parlamentaa Tautas partiju, TB/lnnk u.c. Bet siis pielautaas Kluudas var arii labot! Ja muusu ieveeleetie politiki neveelas solidarizeeties ar Tautu, vinus buus nepieciesams nomainiit. To iespeejams izdariit legaalaacelaa. Samazinaat algas sev par 20%- taa ir nirgaasanaas par pensionaariem un skolotaajiem Deputaatiem un valdiibai Jaapiesaista savas un valdiibas algas pie minimaalaas darba algas,, pie kam taadaa apmeeraa,lai solidarizeetos ar medikiem, skolotaajiem, pensionaariem. Taa,luuk buutu reaala atvainosanaas.
pensionare
p
Tagad visi privatizetaji ir valdiba.Likumi izstradati personiskam vajadzibam, algas nosaka pasi sev,komandejumi , kuriem lielakoties nav nekadas jegas,vienigi milzigas izmaksas par daargaam viesniicaam un reprezentesanas terini,daargas masinas, kas tiek izmantotas personiskaam vajadzibam, visi tie sikumi un labumi uz nabagu rekina, nemaz nerunajot par skelem, sleseriem, lembergiem un parejiem ...iem.Zel, ka jasaka- godigi cilveki neiet politika Ir jau dazi iznemuimi.
pensionare
p
Es redzeju kaa izzaga Latviju.Taa saucaas privatizaacija. Vienaa dienaa nedaudzi izredzeetie kluva bagati,paareejie totaali nabagi.Tas viss bija atkariigs no katra individualas moraales. Kam nebija kauna un nekaunibas, tas keera ko vareja.Domaju, ka tagad so situaaciju var mainiit revoluucija
Stulbajai tautai
S
Palasīju komentāruis un nodomāju- kāda tauta tādi vadoņi, kāds prezidents, tādi paklasiņi. Par ko atvaonijamies? Par amerikānu izraisīto krīzi? Par zviedru banku alkatību? Par paša latvieša slinkumu un dzīves neizpratni. NU ZOODĀRZS.Man bija kauns klasīties šo primitīvismu. NU KAUNS!!!
Doma
D
Cik tas bija debīli! Kām tāda atvainošanās! Pārliecība par savu lietu un darbs - tā ir vispatiesākā atvainošanās.
Ausma
A
Māris Grīnblats (TB/LNNK) atkal JĒLI VĀVUĻO: >>> "Bez šaubām, ka es varu atvainoties..." __________ Mīlīši, sanāk, ka Grīnblats pat kā pienākas atvainoties neprot !!! Nost ar tādiem "savējiem" rausējiem.
Dārznieks
D
Aicinām rindā uz grēksūdzi. Vismaz baznīcai būs darbs un PVN.
Nožeļyu,
N
patiesu nožēlu gaidam!
spunde
s
kad atvainosies tie, kas pie valdības stūres bija pēdejos 5-7 gadus, kad vajadzēja veikt reformas?! Cik stulbiem bija jābūt finansistiem, ekonomistiem u.t.t. ,kas bezjēgā cēla algas un dzina valsti parādos. Man bērnībā mācija -vispirms strādā, tad arī ēdīsi.
Dzintars Klava
D
Ludzu atjaunojiet to ko esat nopostijis Kučinska kungs un tad atvainojaties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas