Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Precēm PVN cels uzreiz, avansus nepārrēķinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vuarzazi
V
PVN no 18% uz 21%, tas ir 16.7% papildus inflacija viena menesi. Cetros gados si koalicija ir jau ieviesusi kopa 47.2% treknu inflaciju. Tads PVN veicinas shmaukshanos, aploksnishu maksajumus. Vienigie masas mazie laudis.
seņa
s
nabagās mājsaimniecības bankrotēs, izdarīs pašnāvības vai brauks prom no Latvijas, lai savilktu galus kopā...bagātie mirs badu, jo nebūs vairs no kā baroties!
@
@
Pirks mazāk. Skaita jau vēl nenopelnītu naudu. Es personīgi pēc iespējas mēģināšu laukos iepirkties, pa tiešo, bez PVN. Pamatlietas varēs tur nopirkt, tikai jāsarunā.
Igo
I
Ilgi smiešos, ja budžeta ienākumi saruks. Cilveki taču baigi sāks visu taupīt...
Pircējs
P
Preci pirks vēl mazāk un nekāda ieguvuma no PVN paaugstināšanas nebūs.
rekinataja
r
DIENA NEMAAK REKINAAT UN MALDINA TAUTU!!!! Cenas plauktaa pieaugs vairaak neka no 18% palielinot uz 21% PVN. ja PVN celas elektribai, udenim, veterinarajiem medikamentiem, baribai, akcize benzinam (to neatdod) izejas produkcija jau bus dargaka bridi kad nonaks plauktaa. Lidz ar to plaukta cena pateretajam, kurs PVN nesanem atpakal kaa juridiskaas personas, izmaksas buus dramatiski lielaakas nekaa piens no 0.68 uz 0.70 ls, taa tam nebus buut, NAV KO MELOT TAUTAI!!!!
valdis
v
valdis- OK cik jus izturigs vel ar mieru tik ilgi gaidit es domaju ka jau pavasari to meslu kuti izmezis ar daksam kad pienaks valdibas solitais ,, bus vel sliktak,, Ko tad citu daris ta bezdarbnieku jura un mes redzam kas jau sodien notiek musu milota ES grieki ital vaci franci un mes jau peksni esot kluvusi vieni no lielakiem ubagiem
cits
c
Lietuva tuli tas pats bus - PVN paaugstinas ari. Bet lieta citur . JOPROJAM NEIEVIUESA NODOKLUS BIEZAJIEM - kas tapat nedzivo no algas bet gan no dividendem, NI iziresanas, depozitiem, un. beznodoklu ienakumiem. tapat tie dargakaas preces un pakalpojumus pirks bez PVN uz firmu vardiem.
Alfrēds
A
Aizej labāk padi..t. Cerams, ka arī pods nav tālu.
aaa
a
Cik vien būs manos spēkos iepirkties braukšu uz Lietuvu - labi, ka nav tālu!
relakse
r
domāju ka tur nebūs neviens kas atbalstīja šo plānu un pēc 3 mēnešiem tāpat LV bankrotēs jo budžeta ieņēmumi katastrofāli samazināsies
Ok
O
Ok,labi lai tik cel PVN.Bet zinu tikai vienu.Nakamajaa Saeimaa LPP-LC un TP nebuus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas