Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Premjera favorīta KNAB šefa kandidātu vidū nav

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ome
O
Varbutu Godmais redz kadu no saviem nespejigajiem, nesakarigajiem berniem saja amata> A, varbut kadu no savu ministru soferu deliem, meitam? Cik ilgi sadu kretinu kads ir Godmans tures valdibas amata? Zatle,r attopies un padzen so idiotu valdibu.
sera
s
Kad sis idiots Godmanis tiks patriekt no Latvijas valsts?
Sēlis""jepis
S
Ārstē galviņu,paliksi par toli bez pupiem,vai maz tevi koalīcija slaukusi?
sakāmais
s
Ja nu kāds tēlo, tad tā ir vienīgi ši koalīcija! Imitē darbību...reāli nekas nevirzās uz priekšu.
i
i
Cik tev samaksāja ?
JEPIS
J
tikai ne Strīķi, vinja vienmēr rada apvainojušās un kompleksainas sievietes iespaidu. Lai strādā par speciālistu Knabaa, bet vadītājam vinja neder. Turklāt, vinja tur strādāja, kad smalkais KNABS apzagās. Turklāt zaga tik ilgstoši un tādos apmeeros, ka man par nevienu tur strādājošo nav pārlieciiba, ka neko nezinaaja un iedoaamties nevarēja. Un te ir viens cits moments. Ja KNAB zagtu brīdii, kad pie vadības ir jebkurš cits, izņemot JL atbalstiitus cilvēkus (Striķe, Loskutovs utt), tad buutu runas par atbildības jēdzienu pēc būtiibas - tipa kā vadītājs neredz, ka zog un jāuzņemas atbildība par nespēju kontrolēt lietas. Bet tagad, protams, šādu runu nav. TP izprovocēja zagšanu, vai kā minimums - katram zaglim klāt nenostāvēsi. Ja TP nevieš uzticību, tad vismaz vinji netēlo no sevis lābākus kā ir, atsķirībā no JL, KAS TIKAI UN NEKO CITU BEZ TĀ NAV DARIIJUSI.
Pikselis
P
Problēma milzīga: kur ņemt tādu KNABa vadītāju, kas nepētīs TP finansiālos noziegumus, bet tauta domās, ka viņš tikai to vien dara.
dzeris
d
Iecel Striķi, Godmani, uzreiz kļūsi daudz populārāks tautā, un tev tču to ļoti vajag! Bet neļauj ta "koalīcijas partneri", tur tā lieta!
Onjons
O
daudz kārtējā impotentā darbības imitācija...
Incis
I
Ākstu TEĀTRIS . Pēc visa notikušā Loskutovam būtu jāpiedāvā ,lai uzņemtos KNAB vadību , bet tie kvāķļi valdībā jau aiz savas liekulības un lepnības to nedarīs!
Juris
J
varbūt šofera dēlu
Viesulis
V
Nožēlojamie kretīni!!! Pusgadu novelk procesu, lai beigās vēl pateiktu, ka nav neviena sakarīga (t.i., kretīniem un bandītiem lojāla) kandidāta. Atkal ierēca par tautu!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas