Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Premjera un ministru algas šogad nesamazināsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zzz
z
Godmani ar savu bandu, beidz ņirgāties par mums.Kauna sajūtas jums nav.Bezkaunība u netaisnība....
Viesturs Koziols
V
No kurienes tad Dienai nauda?
Viesturs Koziols
V
Diena - neveiksmenieku rupors!!!!!
4.atmoda
4
Tas nekas, ka valdības parāds 2008.g. beigās sasniedzis jau 2,64 miljardi Ls (par 2008.g. decembri parāda pieaugums sastādīja 685 mlj.Ls), bet Godmanim ar visu viņa kliki viss pofig. Galvenais nesamazināt valsts apzagšanas tempus!!!
K
K
nu vai ziniet, te, cilveki ar augstako izglitibu un salidzinosi labiem apstakliem, ies kadu akmeni pasviest... Es shaubos vai vel policisti centisies ko sargat taja salashnju puuznii..
saule
s
Bet kā lai tādai valdībai uzticas???? Labi, ka mana alga 360 Ls - divas minimālās, citādi arī būtu samazināta...
Aicinājums Pingvīniem
A
Aicinu visus pingvīnus pievienoties man un saspiesties vēl ciešāk, lai sargātu Šlesera savējos, Godmaņa savējos, Šķēles savējos, Lemberga savējos. Taisni bail iedomāties, kas varētu notikt ar mūsu valsti un tautu, ja šie dižie cilvēki mūsu egoisma dēļ sniega vētrā ietu bojā. Labāk mirstam mēs - uzņēmēji no bankrota šoka, lauksaimnieki, skatoties kā viņu saimniecības izūtrupē, pensionāri badā, ārsti un skolotāji no.... Katram pingvīnam jābūt gatavam sevi upurēt, lai tie, kas pieraduši pie noteikta dzīves standarta, varētu izdzīvot līdz nāks jauns pavasaris. Palikuši vieni viņi varēs radīt jaunu tautu, kurā vairs nebūtu reņģēdāju un kvaukšķu. Vien spa centros nopulētas blondīnes un akmenī cirstu žokļu īpašnieki.
ducis
d
Godmani- Tu esi divkosis ar visu savu ministru bandu. Ka Tev vispar nav kauna radit savu fizionomiju televizoraa un runat pa radio. Ko lai saka pensionari par shadu "taupibas" rezimu, ja pashiem par to nosplauties! Atkapies, tachu reiz!
alma palma
a
mēs patiešām dzīvojam Muļķu zemē, kur Runcis Bazīlio un Lapsa Alise atņem koka puišelim Buratīno viņa vienīgos piecus soldo, bet policija ķer nevis zagļus, bet apzagto...
...
.
...nagabiņi!!!
PENSIONARS
P
Mana pensija ir 147 lati -----MĒNESĪ KAD TO IZDZIRDĒS VALDĪBĀ ????? VARBŪT , LAI VALDĪBA IZDALA SALDO TĒJIŅU --IETAUPĪSIES NAUDA, BŪS, KO MINISTRIEM MAKSĀT PAR LIELO DARBU........
Labojums
L
Rakstnieka vaards ir George Orwell (taatad Orvells) un latvieshu valodaa nav taada vaarda kaa "fantasts". Graamata latvieshu valodaa saucas "Dziivnieku ferma".
apzagtais
a
Sie zagli tikai izzog valsti, bet nav spejigi,piemerot izpildit pienakumus, dabu. MInistriem alga, sodienas Latviajs apstaklos, kad ir navadziba, bankrots, nedrikstetu but lielaka par Ls, 500/menesi, un tad ari tas vel ir par daudz.
skolotaaja
s
Latvijas izgliitiibas iestaades sanjeemushas LV Ziemassveetku "daavanu" - valsts prezzidenta 23.decembrii parakstiitiosgroziijumus Izgliitiibas likumos, kur ar vienu rokas veezienu skolaas straadaajosho darba samaksa tiek pieliidzinaata valsts iereednju- valsts un pashvaldiibu instituuciju AMATPERSONU darbinieku atliidziibai 2009.gadaa!!! STARPTAUTISKAIS VALUUTAS FONDS kopaa ar mijardu aizdevumu pieprasiija samazinaat IEREEDNJU ALGAS! BET KAA TO VARAs viiriem NEGRIBAS DARIIT UN IZTAISA VEIKLU TRIKU- VISUS SKOLOTAAJUS PATAISA PAR IEREEDNJIEM UN TAD NOGRIEZH SKOLAS DIREKTORIEM ALGAS PAR 40% ( laikam, lai vinjiem labaaka "apetiite" atlaist skolotaajus no darba), PIESHKJIR SKOLAAM FINASEEJUMU GANDRIIZ UZ PUSI MAZAAKU UN PASAKA: DARIET, KAA GRIBAT- LIKVIDEEJATIES, VELKAT DZIIVIIBU ! BET KAA REDZAM, UZ SEVI SHOS SKARBOS TAUPIISHANAS PASAAKUMUS NEATTIECINA! INTERESANTI, KA LIKUMAA PAT IIPASHI ATRUNAATS, KA UZ LATVIJAS BANKU NEATTIECAS DARBINIEKU ALGU SAMAZINAAJUMI! Neizpeetiiju, bet ja atminja nevilj, tad amatpersonaam atlaizhot no darba, pieshkjir 3 meeneshu kompensaaciju - sho privileegjiju shoreiz steigaa "aizmirshushi " iestraadaat jaunizcepto "amatpersonu " darba samaksas likumaa... Neizgliitota tauta ir vieglaak vadaama... Kurp ejam??.. Nu atskaites valuuta fondam sanaaks labu labaas! Miljardus dabusim- kaa teerees, kaadiem jau droshi vien ir zinaams...
droši zinu,
d
ka ir ministrijas darbinieki, kuriem piemaksas tik tiešām ir noņemtas,.......tikai viņi nezaudē nevienu latu, ja tagad tā piemaksu nauda ir pievienota algai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas