Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Premjeram KNAB vadītāja pretendentu saraksts joprojām garš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jefiņš
J
Izskatās valdošā koalīcija grib sagraut lieliski strādājošas iestādes darbu,pēc pašu vērtējuma,ja tas tā nebūtu atliktu vienkārši apstiprināt v.i.par priekšnieku.Nav nopietni ja uz KNAB priekšnieka vietu piesakās cilvēks kurš ir tik naivs, ka piedalās finanšu piramīdu darījumos, un zaudē savus līdzekļus. Kā var ticēt ka viņš būs spējīgs atklāt nelikumīgus darījumus ja pats tādos ir piedalījies un zaudējis.Grūti būs atrast lielāko kretīnu un likt noticēt ka tas tā nav.
Zigurds
Z
Precizi! Godmaņa kungam būtu ieteicams domāt ar galvu, kurai liels drauds būs iestāšanās pret tautas uzticības personu. Jo tad viņa paša uzticības indekss būs >0.
beta
b
Godmanim tautas cieņa vajadzīga kā mironim komprese. Šitādus kā Godmanis var sist tikai ar rubli... Es domāju, ka uznākusī krīze valodošajiem lielajā eiforijā nebija ierēķināta. Nebija ierēķināts, ka būs tik slikti, ka nevarēs lekties ar tiem, no kā nauda vajadzīga. Tas arī ir iemesls tam, ka KNABs joprojām ir bez vadītāja. Nevar ielikt lielāko kretīnu, lai kā gribētos. Kas citos apstākļos visticamāk jau būtu izdarīts...
Sviests
S
Godmanis jau ziepes savārīja 90.gados, "foršā" nodokļu sistēma neļauj attīstīties uzņēmējdarbībai, BB palaida vējā, abi ar Eini, naudas reforma, kopā ar Eini, prihvatizācija u.t.t. Ko tagad, turpina smuki runāt, nu ticība viņam jau zudusi 90-tajos
beta
b
Godmanim un Co rokas sasien ASV vēstniecības paziņojums, kad nometa Loskutovu. Vēstniecība neiebilda pret Loskutova nomešanu, tā tomēr Latvijas darīšana, bet solīja rūpīgi sekot, kas nāks vietā... ar kādu reputāciju un iepriekšējo pieredzi. Tā nu Godmanim roķeles drusku sapītas. Pēc formulas, jāliek lielākais kretīns, bet ja ASV tas nepatiks, tad varam pēkšņi, piemēram, naudu no SVF nedabūt...
DD1
D
Kalvīša uzvara pār Loskutovu bija Pirra uzvara, tāpat arī Godmaņa uzvara pār Strīķi būs Pirra uzvara - droši vien īstermiņā izdosies viņu atturēt no nokļūšanas KNAB priekšnieka amatā, bet ilgtermiņā viņš līdz mūža galam būs zaudējis pēdējās cieņas paliekas no Latvijas tautas puses.
Sviests
S
Paskaties uz viņu, runas veidu, izturēšanos. Ņem vērā visas nelikumības, kas notika, parunā ar bijušiem kolēģiem, paklausies ko advokāti stāsta. Vispār palasi arī citu presi, kaut vai krievu, nevis tikai dienu un JL lapeles, tad varbūt sāksi saprast.
Jautris
J
Kādreiz vēl Tautas frones laikos Godmanis nebaidījās iet diskutēt krievu rūpnīcās, armijas daļās un citos interfrontisu perēkļos. Ko viņš tagad palicis tik bailīgs un pielabinās visiem šiem sorosiešiem. Nevar ar stingru roku pateikt viām tur Deienām, lai piever muti un stāv pie ratiem. Tagad nevar saprast, kas vada valdību - Godmanis vai Diena?
Ass
A
Te pat aklam jāredz, ka premjers ir interešu konfliktā šajā lietā.
dzeris - Sviests
d
Valsts nav uzņēmums, un Latvija nav ASV, ASV ir divpartiju sistēma un tur prezidentam daudz lielākas pilnvaras, bez tam ASV ir izstrādāts perfekts varu dalīšanas un kontroles mehanisms. Latvija ir parlamentāra republika, tāpēc Latvijā šis te princips neder. Arī ASV skatās ne jau tikai pēc lojalitātes, bet pēc profesionālas piederības. Bet praktiski jau, visdrīzāk notiks tā, kā tu gribētu. Bet pēc kādiem parametriem tev tā Striķe īsti neapmierina, ja bez tām pasaciņām par jaunlaicēniem un sorosītiem?
Sviests
S
Tikai pēc tam neraudi, ja pēc nākošajām vēlēšanām pie varas nāks sorosīti, marsieši un citi "gudrie", sāksies pārdalīšna, un letiņiem te nekas nepiederēs, pat bikses. Tiks sodīti cilvēku, kuri viņiem nebūs lojāli un darbosies vecā čekas paruna... "bil bi čelovek, a statja naidjotsa"
d
d
Godmani, nu proties un met prom savu veco bagāžu. Aug tikai tie cilvēki, kuri mainās.
Andrew
A
redz ..kas par margariinu sanaak..pastaav milziiga iespeeja, ka peec veeleeshanaam..kuras vairs nav ar kalniem esoshie dariitaaji nebuus vairs pat opoziicijaa..taapeec vinju izdariibas ir jaaierobezho..un zinot sho te darbonju tieksmi iedziivoties uz da jebkaa reekjina, nebuutu veelams ka shi tad sariikotu Romas Ceezaru cieniigas dziires ..taapeec sho pseidoda ratiitaaju mahinaacijas ir jaaierobezho visiem iespeejamiem liidzekljiem..
Sviests
S
Ko var cepties. Paņemiet par piemēru ASV, demokrātijas šūpuli, nāk jauns prezidents, CIP, FIB, ģenerālprokuroru, vēstniecības korpusu u.tt. nomaina, sev lojālus cilvēkus. Kāpēc gan Latvijai jāatšķirās un jāliek par priekšnieku opozīcijas, vairākkārt neveiksmīgi bīdītu kandidātu. Vai uzņēmējs savā struktūrvienībā par vadītāju liktu sev nelojālu vadītāju, protams nē. Valdībai ir jāieliek priekšnieks un vis, jābūt ir mugurkaulam. Tāpat jau opozīcija un kvaukšķi bļaustīsies, ja neieliks Jutu.
Ilmārs
I
Grūti jau atrast cilvēku, kas: 1) būtu savā vietā; 2) nekāptu uz varžacīm tiem, kam nevajag. Nāvīgi grūti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas