Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +23 °C
Pērkona negaiss
Otrdiena, 18. jūnijs
Madis, Alberts

Premjers: baumām par lata devalvāciju nav pamata

Dažādas baumas par lata devalvāciju izplatās regulāri, tas nav nekas jauns un pārsteidzošs, intervijā LNT šorīt Swedbank pārstāvja tekto komentēja premjers Valdis Dombrovskis.

Swedbank gatavojas lata devalvācijai 15% apmērā, vakar vēstīja aģentūra LETA, atsaucoties uz bankas riska menedžeri Jēranu Bronneru. "Es domāju, ka bankas plānošanā diezgan lielā mērā ir ņemta vērā 15% lata devalvācija," viņš atzina. Pēc viņa domām, devalvācija varētu izraisīt jaunu augšupeju Latvijas nekustamo īpašumu tirgū. Arī kāds valūtas biržas tirgotājs Londonā aģentūrai Reuters pauda pārliecību, ka Baltijas valstu valūtu devalvācija ir reāla iespēja, iespējams, 2010.gada sākumā.

Savukārt valdības vadītājs V.Dombrovskis trešdienas rītā sacīja, ka šobrīd tiek pildīta iecerētā ekonomikas stabilizācijas programma, kas balstīta uz lata stablitāti.

“Baumu izplatīšanai nav nekāda pamata. Latvijas ekonomikas stabilizācijas programma tiek balstīta uz lata stabilitāti un pakāpeniska budžeta deficīta samazināšanu. Pieņemot 2010.gada budžetu, mēs lielāko daļu no šī ceļa būsim veikuši, atteicīgi nav nekāda pamata šo ekonomikas stabilizācijas programmu mainīt."


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas