Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Premjers dosies uz Madonnas koncertu, valdības sēdi vadīs Repše

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
elfa
e
Malacis Dombrovskis ,uzdāvina sev dzimšanas dienā Madonnas koncertu ! Ikdienā paciest mūžīgo'' suņu rejas un kodienus'' ,tak vajadzīga atslodze , kaut vienas dienas garumā . Ja kāds ieteiktu konstruktīvu izeju no šīs bedres !
juris
j
Braucu es atpakaļ no tā koncerta. bijām vieni no pirmajiem kas pirms 1000 latviešu mašīnām nesāmeis uz rīgu. zatlera eskorts ar 2viem džipiem un pavadošo igauņu un pēc tam latviešu policijas auto visus apdzina uz saviem 125 km/h. ātri tikām mājā. ezim tas skaidrs, ka tas ir par nodoklu maksātāju naudu.
aldis
a
man patik tas latvijas politmafijas premjeritis-pie dirsas darbs, jo jabrauc izklaidēties ! Tipisks bezsugas lopiņs kurs precīzi atspoguļo valdošās politmafijas attieksmi pret Latvijas valsti un tautu ! Nekas, rudenī tiks novākts kā pārējie politmafijas 'frukti' ! lai jau nnoklausas pedējo nkoncertu...
elfa
e
Pastāv uzskats ,ka karali nospēlē un raksturo galms .Diemžēl arī tauta pieder pie šīs kategorijas .Ieskatoties komentāros kļūst baisi ,ar kādu apetiti tiek sūkāti kauliņi ,vienalga vai JL ,vai TP,u.c.Tas ,ka tuvākais galms Valdībā ir klaji nožēlojams ir zināms , katrs velk deķīti uz savu pusi .Tā vietā ,lai vismaz mēģinātu virzīt ražošanu, mazā biznesa iespējas .Cik ilgi var iztukšot Valsts līdzekļus ,maksājot bezdarbnieku pabalstus ? Vai tiešām oligarhu jūgs visiem sasējis rokas ?
diagnoze
d
skumji, ka tev tā; trako māja ir pilna ar cilvēkiem, kas kontaktējas ar marsiešiem...bet ja nopietni, kad treknie mūļi valsti vadīja un valsts lielākais afērists (šlesers, kurš tad cits) gandrīz kļuva par Rīgas mēru, tad nepalika baisi?
lācītis
l
Var braukt uz koncertiem, ja viss ir kārtībā mājās, man paliek baisi, ka šodien valstī vadīs psihiski nelidzsvarots marsietis!
to stop
t
Dombrovska kungs objektīvi vērtējot ir vislabākais premjers no visiem jau bijušajiem un viņa vadības stils,kompetence un ētika ir augstā līmenī.Daudz laimes un veselības viņam.Cilvēkos,kas orentējas politikā , ekonomikā un vadībā,viņa reitings ir augsts.
Bet
B
Tiešām, tā kā šo laiku strādāja Valdis, lai glābtu to, kas vēl glābjams mūsu valstī, nav darījis neviens cits. Protams, ka viņš ir pelnījis atpūtu, kaut vai tas ir tikai Madonnas koncerts. Kā tad Kalvītis un Godmanis pa japānu un ASV nepārtraukti ik pa laikam atpūtās un ne jau tikai pāris dienu!!!
Clash
C
Tas ir tikai normāli, ka cilvēks apmeklē koncertu. Tie, kas neklausās nekādu mūziku ir aprobežoti idioti, kuri par rīšanu, šmotkām un hatām šai dzīvē noko citu nezina. Šai gadījumā izvēle salīdzinājumā ar Jauno vilni ir daudz cienijamāka.
if...
i
Laujiet tak vienu dienu atpusties, domajat, ka tur baigi viegli tagad???
skuķis
s
Ir tomēr kāda korelācija starp valsts vadītāju intelekta un gaumas līmeni un valsts labklājības līmeni.__________________________ Vai manu dienīīī...nu nenorēkties. Anekdote iz padomijas laikiem - atbrauc uz laukiem žurnāliste no Rīgas...pie slaucējas un jautā - sakiet, lūdzu, kādas novitātes ir jūsu arodā? Slaucēja sēž un acis ola, nesaprot ne nieka.. Būtībā ne jau slaucēja palika muļķa lomā. Ja ir vēlēšanās izmantot svešvārdus, tad arī ir jābūt pietiekami vidējam profesionālim šajā jomā, lai vārdus pareizi mācētu sasaistīt..
skuķis
s
Nu gan...vai tad nepamanīji, ka ''zvirbuļam'' vienmēr slikta diena...laikam tomēr būs man viņš kādu dienu jānotiesā..
skuķis
s
Pareizi ir...arī premjeram no šī murga nepieciešama atpūta. Nepatīkami, ka 'Diena publicē šīs mazsvarīgās muļķības
spunde
s
jā, atkal viens izklaides brauciensamatpersonai uz mūsu nodokļu maksātāju pleciem ,,,
.bessija..
.
tik tuvu Tallina, tur atbrauks Madonna,es ari butu braukusi.......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas