Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Premjers: minimālo algu varētu nemazināt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Olga
O
Labdien. Turrpiniet savu darbiņu.Tikai lūdzu nesamaziniet ālgas.Jo es domāju ka mums nav neviena ko likt vieta,un nevajag turpiniet!!!!!!!!!!!!!!
...
.
... domāju,ka Dombrovska k-ga algai vajadzētu noņemt visus koeficientus,atstāt uz plikā minimuma un tad samazināt minimālo algu!!! Būtu loģiski!!! Ja jau Zatlers pēc tikšanās ar Dombrovski teica viedos vārdus par nedomāšanu krīzes laikā!!!
Teletubijs
T
pat minimalo algu apliek ar nodokļiem.. ja sanem 180 ls tad tas jau ir daudz.. taa piemeram ir cilvēki kas spiesti menesii iztikt ar 100ls.. no kuriem ir japabaro ģimene, janomaksaa rēķini un par atpuutas pasaakumiem nau no cereet... kapeec piemeram. nesamazina algas saeimas deputaatiem lidz 180ls redzeetu kaa vini vareetu izdziivot... man pilniigi slikti metas no JUMS VALSTSVIIRI....
Vuarzazi
V
Laviski : "Minimala alga" nozime: - ka nav ,ne algas, ne pensijas zem shi minimuma. - ka ta nav aplikta ar nodokli (tad minimums ir mazaks) - ka valsts ar likumu piespiez visus ieverot sho minimumu.
Grieta
G
a da vai ka juus no saakuma izdomaajat un tad te publiski plosaties?
Neizprotu.
N
Kāmdēļ man jāstrādā jau no janvāra ar samazinātu algu, bet daralaiks tas pats pilnais; tagad vēl algu samazinās par 15% un atkal tas pats darbalaiks. VID vakar bija man darīšanas, tad tur ar pieri durvīs ieskrēju- 4 dienas strādā, darbdienu laiki ar izmainīti.
zvirbulēns
z
Bet varētu arī samazināt :))) Lācīti, Tev pašam galviņā ir nojēga, kas būtu jādara?
Oskars
O
Ja neliksi tagad visiem minimālo ALGU ,tad KRITĪSI. Krievijas ziņas jau plātās par RĪGAS mēru ,jo nekad vēsturē vēl krievs nēsot valdījis RĪGĀ . Krievam apetīte augot un VALDĪŠOT arī PREMJERA AMATĀ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas