Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Premjers: nekādi principi neglābs, ja nesaņemsim aizdevumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mr.Terry
M
Vai jums nepieciešama aizdevuma kādu iemeslu dēļ? Jums ir finanšu problēmas? Vai jums nepieciešama finansiāla risinājums? Mr.Terry Perkins aizdevumu risinājums visiem jūsu finanšu problēmas, mūsu kredīti ir viegli, lēti un ātri. Sazinieties ar mums šodien aizdevuma vēlaties, mēs varam organizēt jebkuru aizdevumu, lai atbilstu jūsu budžetu tikai 3% procentus. Ja ir interese, lūdzu, sazinieties ar mums immediately.Optional Kredīta aizsardzība var ļaut jums sasniegt jūsu kredīta atmaksu, ja nevarat strādāt slimības dēļ, nelaimes gadījums vai bezdarbu. Jūs varat izņemt šo vērtīgo apdrošināšanu, kad jūs pieteikties jūsu aizdevumu atcerēties, lai pastāstītu mums, ja vēlaties it.Email: [email protected]
Richardson Blaire
R
Hello, Mans vārds ir kungs Blaire Richards un es esmu finansu palīgs / aizdevumu aizdevējs, kas arī Angel investors. Es piegādāt līdzekļus pieprasījumu un dodu fondi , lai gūtu peļņu. Es esmu dzīvojis Apvienotajā Karalistē, un no turienes līdzekļi būs apstrādāt un padarīt pieejamus jums. Es dodu līdzekļus ar procentu likmi tikai 4% un tas ir pārliecināties, es vislabākos minimālo peļņu un arī redzēt, ka es varu nokļūt uz labāko nepieciešamību personai saņemt aizdevumu. Es dodu par minimālām no $ 7,000.00 USD summu un maksimālo summu $ 70,000,000.00 USD. Sazināties ar mani pa pastu, lai iegūtu vairāk informācijas: [email protected]. Es gaida savu atbildi.
lapsene
l
Zini, man arī prieks! Tikai žēl, ka tepat vien dzīvojam un mums garām nepaies, kas vēl nāks.
lapsene
l
Tev ir pilnīga taisnība, nezinu tikai, vai esi tā pati lelle, ar kuru es kādreiz tepat strīdējos un kas bija dikten latviska.
diemžēl!
d
,,,,,vien viņus vēlējām, ticējām meļiem un zagļiem, Nu viņi savu panāca, naudas viņiem kā spaļu. Bērns, kuram iešauj pa dibenu, nākošreiz zinās, ko nedrīkst, Latviešu tautiņa vientiese- tikai par labējiem vēlē. Tie, kas pārdeva Latviju Melnajam Valūtas fondam, Vēl viņi runā bez mulsuma, vēl viņi tēlo, ka dara. Patiesība kā vērmeles - rūgta, bet negrozāma. Mēs savā dzimtenē nabagi, vairāk nekā pēc kara.
fg
f
Laikam kāds nesaprot, kas ir progresējošais nodoklis. Tas nozīmē, ka augot ienākumu līmenim, aug arī nodokļu PROCENTS. Man no maniem Ls 300 jāmaksā, teiksim 10 %, kaimiņam no viņa 200 jāmaksā 3 %, bet otram kaimiņam no viņa 2 500 jāmaksā 25 %. Un tam `kaimiņam`, ko aiz augstās sētas neredzam vispār un kura īpašums liecina par vidējo ienākumu 50 000 (eksperti viegli noteiks īpašuma vērtību), jāmaksā 40%, tas ir - nieka 20 000...
fg
f
spikers » fg 22.04.2009 10:52 Progresējošais nodoklis neko nedos. Visi, kuriem ir pietiekoši lielas algas var sarunāt, lai algu pārskaita uz savu firmu kā konsultāciju sniegšanu. Valsts airāk zaudēs nekā iegūs. ---------------------------------------------------- --------------------------------------------- Nekas tamlīdzīgs! Kādēļ tad Rietumu pasaulē ir teiciens -`nāve un nodokļi attiecas uz visiem`? Tādēļ, ka valsts spēj nodrošināt nodokļu iekasēšanu. Jā, kopš Kristus laikiem. Atceros, manai krustmātei, privātai šuvējai, šausmīgākais bieds bija `nodokļu inspektors`. Kāds tagad ir par tādu dzirdējis?!
fg
f
Klostera māsa 22.04.2009 08:39 Augšas tikai kamps un mērdēs tautu badā, tas ir genocīds pret tautu, lai pašiem būtu ko pierīties, tādēļ arī vajadzīgs šis aizdevums. nevajag tautai bāzt batonus ausīs, pietiek tikai ar vienu piemēru, kāpēc vēl līdz šim nav ieviests progresīvais nodoklis....... -------------------------------------------- ---------------------------------------------------- Jau kuro reizi rakstām, bet viss kā pret sienu. Pareizāk - kā ūdenī iekrīt. Kas ir pret progresējošajiem nodokļiem? VISI! Visi, kas ir pie teikšanas. Tas nozīmē, ka jāmaina likumi, t.i. likumdevēji.
Esīte
E
Ja nesamazināsi resnā gala tēriņus, tad arī aizdevumu nedabūsi! Un par to man liels prieks, ne man tagad , kas tika no saņemtā ne tiks no nākamā aizdevuma, tādēļ labāk to nedabūt! Šobrīd zaļi dzīvo PAREX BANKA, KUR IEGULDĪS NĀKAMO AIZDEVUMA SUMMU, JA DABŪSIET TO?
Tā lūk!
T
Nekādi aizdevumi nepalīdzēs, ja beidzot neieviesīs principu, ka algu maksā tikai par vajadzīgu un labi paveiktu darbu, nevis par partijas piederību, radniecību un draugu būšanu!
no malas
n
Kalvītis tagad skatās Domburšovu, pirž aiz smiekliem - sak, cik laicīgi es notinos.
Paija
P
Ļoti žēl, ka Jūs vēl neesat ķēries klāt pie Ārlietu ministrijas uzpūstā aparāta samazināšanas ārzemēs. Tur nu gan būtu lieli ietaupījumi valstij. Nerunājot jau par pašiem vēstniekiem, kuriem ir zelta dzīve, valsts viņiem visu apmaksā, pat dzīvesvietu, kamēr viņi savus Latvijas ekskluzīvos dzīvokļus par bargu naudu izīrē nemaksājot nodokļus valstij par savu saimniecisko darbību.
lno
l
Ak kungs, kādas bada dzeguzes šodien salasījušās. Protams, ka nevienam šobrīd nav viegli, daudziem stāvoklis vienkārši traģisks, bet šoreiz ir tas gadījums, kad slīcēju liktenis pašu rokās. Varat vainot TP vai JL, bet galu galā vienalga paši būsim vainīgi, jo kas tad viņus ievēlēja. Vai tas bija tik sen, kad daudzi šīs dienasvaidētāji, braši apsaukāja citādi domājošos?:)
Interesanti gan
I
NOTEIKUMU MAIŅA SPĒLES LAIKĀ. Ja nedarbojas tiesiskā paļāviba, nav valsts. Neesošai valstij nodokļus nemaksā.
Jancim
J
Pie mums nav banku, vismaz nekur pasaulē piramīdu būvētājus un parādpiedzinēju kantorus tā nedēvē...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Repše ar SVF runās par 7%

Varētu samazināt atlaišanas pabalstus

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas