Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pret sabiedrībai un kultūrvidei bīstamu patvaļu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
susurim
s
Par tām savtīgajām un politiskajām interesēm - nevajag jau spriest pēc sevis...
susuris
s
Un arhitektūra labi mūsdienīga. Tā problēma ir vietējo aktīvistu politiskajās interesēs,kam nav nekada sakara ar pilsētas plānošanu vai labu arhitektūru, bet tikai savtīgas intereses pret jebkādu pilsētas attīstību.
susuris
s
Projekts ir pilnīgi likumīgs. To pat KNAB ir atzinis!
susurim
s
Tur jau tā nelaime, ka tik lela tā vēlme "taisīt" ! Ja pretlikumīgi bīdītajam projektam būtu kāda saistība ar pārdomātu centra plānošanu un labu arhitektūru, tad nebūtu jāprotestē.
Человек
Ч
Ну вы и изверги)) Взяли и убрали мой коммент, что среди подписантов нет русских. И еще позвали на этот субботник "образцового русского" Добровенского с его женой латышкой))) Значит, болезненно воспринимаете свою оторванность от русских))) Ну, пострадайте.
no Ikšķiles
n
Nevajag pārspīlēt šīs vietas nozīmīgumu. Tad jau puse Latvijas graustu jaiekļauj vietējo kultūras pieminekļu sarakstā. Aicinu sākt vākt parakstus par jaunās kulturas ēkas būvniecību un estrādes pārbuvi.
susuris
s
Paga paga, nekas jau netiek postīts. Taisīs tik no jauna.
cits
c
nezinu, kas tie ir par cilvēkiem, kas aizstāv šo bēdīgo avantūru - postīt Ikšķiles estrādi. Vai kādam TIK liels izdevīgums no tā atlec?
Ikšķiles iedzīvotājs
I
Atliek tikai cerēt, ka apakšā parakstījušies mākslienieki, tāpat kā Ikšķiles iedzīvotāji, atsauks savus parakstus, kad uzzinās patiesību. Un no kurienes tas 900 cilvēku cipars? Iedzīvotāji atsauca daudzus parakstus, kā arī mazgadīgie un bērni tika taču ieskaitīti, lai izskatītos vairāk. Interesanti bija vērot to iepriekšējo tikšanos ar iedzīvotājiem, ko šie aktīvisti bija saorganizējuši. Skolēnus ar plakātiem, kas aicināja izbūvēt skolai skrejceļu, kur tiks likvidēti tik paris koku, nevis birze, kā šeit stāv melots, neviens šajā vēstulē nepiemin. Kaut kur ir arī pazudušas pozitīvās iedzīvotāju atsauksmes par kultūras nama būvi. Cik man zināms, detālplānojums ir attīstības stadijā un par risinājumiem tiek diskutēts. Kāpēc jāceļ šāds tracis un jāmelo iedzīvotājiem un valdībai?
Artūrs
A
Izskatās, ka Latvijas mākslinieki tikai parakstās rakstīšanas pēc, nemaz nenojaušot kāda ir patiesā situācija. Ikstenas kundzei joprojām ļoti patīk melot!
iedzīvotāja
i
Atkal kārtejie meli sarakstīti par Ikšķiles estrādi un citām Domes aktivitātēm. Es kā Ikšķiles iedzīvotāja uzskatu, ka visi tie cilvēki, kas apakšā vēstulei parakstījusies, nemaz nenojauš, ka viņiem tiek klaji melots un stāstītas visādas muļķības. Es par jauno kultūras namu un estrādi, tāda Ikšķilei sen ir vajadzīga.
labojums
l
t.i. Lai paglābj Ikšķili. Viņa taču to varētu, vai ne?
ex-ikšķiliete Ilze J.
e
Kaut kas traks! Lūdziet taču kaut vai Demakovu palīgā, paglābj Ikšķili no arhitektu-diletantu sapostīšanas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas