Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Prezidents — savas komandas spogulis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anna
a
Izlasīju un tā īsti nesapratu, kam tad pēc Dienas ieskatiem būtu jāveido prezidenta komanda, ne prezidentam pašam. To, ka prezidents ir ļoti atkarīgs no sev tuvu stāvošiem sabiedrisko attiecību konsultantiem, sekretāriem ,speciālistiem,utt. visiem ir skaidrs, jo viņš veic valsts reprezentējošo funkciju, tātad darbs ir publiskā vidē, tačuu šķiet, ka viņa pr cilvēki vairāk ir tehniskie darbinieki (M.Celmiņa, I.Lase) kas sazvana, uzraksta,satiekas, utt. Prezidentam reāli trūkst stratēģiskā padomnieka sabiedriskajās attiecībās, kas cik saprotu no raksta ir Celmiņas kompetencē, bet viņa līdz šim ir bijusi tikai preses sekretāre, laba, bet preses sekretāre...
Skepse
S
ar Lases pieņemšanu komandā, tika nošauti divi zaķi - apklusināts viens kritiķis un nu visi metās Lases personību vērtēt. bet, tas ka par valsts pirmo amatpersonu ievēlēja 'pateicību pieņēmēju' un zoo-dārza sarunās izdomātu kandidātu - tas kaut kā šī gada laikā lēnām ir izkūpējis...
gm
g
Par Lasi neprecīzi pateikts. Īstenībā nelielā burķšķēšana, kas bija pirms gada tagad pārgājusi un žurnālisti pa lielai daļai izpratuši situāciju. Lielās līnijās var teikt, ka Lase izlīdzsvaroja Zatlere skatījumu un izpratni gan iekšēji, gan ārēji. Tas Zatleram apzināti vai neapzināti devis arī mazliet vienojoša prezidenta tēlu. Ja atceramies, tad iepriekš viņš bija totāli "norakstīts" valdošās koalīcijas dārziņā. Šobrīd viņš pamazām tapis pieņemams arī pārējiem. Tas nav maz, ja ņem vērā neiecietību, kas valda starp abām nometnēm. Ja runājam par TP ietekmi, tad viņš pats noteikti saprot, ka Kalvītis & Co viņu vairākas reizes ir nolicis ļoti neērtas situācijas. Gan izvirzīšanas neveiklā forma, gan vēlāka valdības krīze, gan Bērziņa vulgārie teksti ir pamatīgi grāvuši viņa pašcieņu. Būtībā tā bija TP neprofesionalitāte un augstprātība, kas radīja šos nevajadzīgos pārpratumus. Nedomāju, ka bez Lases atbalsta viņš būtu salīdzinoši ar cieņu ticis laukā. Šobrīd sabiedrības attieksmi vairs nevar raksturot kopumā kā ļaunu un neiecietīgu. Sākotnēji tas bija visai izteikts.
FFF
F
...Tāpēc joprojām aktuāls ir jautājums, kas īsti vada prezidenta komandu.... Tu arī esi ļoti smuka? Prezidenta komandu var vadīt tikai Prezidents. Jebkurā citā gadījumā, tas jau ir vismaz valsts apvērsuma mēģinājums.
problema ir tur
p
Problema ir apstāklī, ka prezidents ieņem pozīciju, ka izvēloties viedokli nepamato kāpēc tieši tā tas tika izdarīts, bet nogrūž uz padotajiem neveiksmes gadījumā. Dubultmorāle un konspirācija pirmkārt jau savējo vidū.
besaraaps
b
Prezidents- savas komandas spogulis. Saeima-savas valsts spogulis. Abi greizi. Karalis pagaidām ir uzvilcis vien kreiso zeķi, negribīgi atdodot likumu otreizējai caurskatīšanai.
attels
a
Ja precizi. Nekas vairak ka meslipoda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas