Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Prezidents ar TP gatavs tikties tikai piektdien

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
No rīta Valdiņam nāk miegs,bet vakarā citas lietas kārtojamas.Nejaukais spīdzinātājs grib atstāt mīļos tautas kalpus bez pusdienām.Neēduši politiķi ir neapdomīgi un izsalkuši un nekas tad labs nav gaidāms,jo visas domas būs pievērstas virtuves virzienā.
Berta
B
...TP vēlas Zatleram sīkāk pastāstīt par viņu izstrādāto plānu,... * Vai stāstīs arī par to, kā TP taisās nostumt no siles LPP/LC un ZZS un privatizēt visu Latviju ? Vides ministrijas atdošana Tautas partijai ir mūžsens laupītāju sapnis - būs jauni likumi, kā izredzētie var būvēties kāpās, privatizēt valstij piederošas ūdenskrātuves u. tml., - Leiškalns jau tecina siekalas.
Berta
B
TP par katru cenu grib nomest Godmani, lai ieliktu vietā Zalānu ar spīdumu visās vietās. Zalānam pilī jāuztaisa kratīšana, - vai tik netaisās nest Zatleram aploksni!? Juta, proties un atnāc Zalānam pakaļ!
Vientulais vilks
V
Nav pateikts kura piekdiena?
Oskars
O
PREZIDENTAM PAR Latviju un tās PILSOŅIEM nospļauties ,jo Viņam prātā SLĒPOŠANA.
Lelle
L
Drīz Tu ar savu oranžo padibeņu varzu varēsi tīties taisna ceļā uz ķurķi..kukūū, kukūū, pratiņ, nāc mājās! Zvaigznes nevar apčakarēt kā tautu ar oranžām lupatām.
paregis
p
A ko tur viņam tikties-viss jau sen saskaņots!
R(8)
R
Plans jau noteikti bus labs , aiznemties vel kadus20 miljardus noSVF un pectam begt prom no latvijas , jo ziepes bus savaritas pietiekosi , bet tauta bus izgriesta lidz pedejam , tas ir viss ko paslaik var piedavat latvijas politiskas partijas.........................................
hjk
h
Vismaz ir viena partija saeimā ,kas domā kā valsti sakārtot un izvest no sūdiem.TP spēj piedāvāt kaut ko konkrētu neviss kā jaunlaicēni tikai kuļ tukšus salmus un elementāri traucē Godžam strādāt.-------------------------------------------------- ------------- vairs jau nav pat smieklīgi...
lauķis-KUKŪ LELLEI
l
Vismaz ir viena partija saeimā ,kas domā kā valsti sakārtot un izvest no sūdiem.TP spēj piedāvāt kaut ko konkrētu neviss kā jaunlaicēni tikai kuļ tukšus salmus un elementāri traucē Godžam strādāt.
ērce
ē
[Jau vēstīts, ka TP vēlas Zatleram sīkāk pastāstīt par viņu izstrādāto plānu, kas paredz 11 ministriju izveidi.] - tp borēs prezim, ka viņu plāns ir vislabākais, bet prezis jau tāpat to zina.
LM
L
Pēc vakardienas man patiešām ir vienalga ar ko tas mērkaķis tiekas.
ērce
ē
[Jau vēstīts, ka TP vēlas Zatleram sīkāk pastāstīt par viņu izstrādāto plānu, kas paredz 11 ministriju izveidi.] - TP borēs prezim, ka plāns labs, bet prezis jau iepriekš zināja, ka plāns ir labs.
rupucs
r
a nifik vinjam vispaar tikties, ja no maakonjiem uz pili taisnaa telefona liinija:)
Lelle
L
Izskatās, ka Zatlers tomer šiem kurvīti iedeva...piektdien taču jau sanākšana pie Godmana. Nu i igruškas iet vaļā...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas