Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Prezidents izsludinās priekšvēlēšanu aģitācijas likumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Esis
E
Būtu izsludinājis likumu steidzīgai partiju barotavu likvidācijai.Pārējais viss ir lēts teātris.Liec ko gribi deputātu un ministru krēslos-nekas nebūs labāk,ja nelikvidēsi partiju barotavas.Prezident,cik latu mēnesī tiek nozagts no valsts Šlesera partiju barotavās?
smaidish
s
valdiņ, tev vai nu čau, čau, vai tu mēģini tirs pamukt maliņā, diezvai izdosies:(((
Sacensības
S
Tagad būs sacensības, kas notiks ātrāk vai saeimas atlaišana vai prezidenta atlaišana. Atlaidēji: Saeimas - prezidents kā ierosinātājs tauta kā varas pirmavots saeima (ja izmainīs satversmi) Prezidenta - pašreizējā saeima jaunā saeima Kaut negribas, lai saeimu atlaiž tūīt, jo notiek lejupslīde un jebkura saeima zaudēs uzticību lejupslīdes gadījumā. Principā saeimu vajadzētu vēlēt zemākajā punktā, kas vēl nav sasniegts. Taču pa šo laiku izsaimniekos ārzemju kredītus. Bet ja prezidents neierosinās atlaist saeimu, tad nākošā saeima viņam izteiks neuzticību. Vēl svarīgi, kuram nervi stiprāki, un galva gudrāka.
Vija
V
Cerēsim, ka prezidents ieklausīsies cilvēkos, kas izprot patieso situāciju. Tiem saeimas štukotājiem doma viena, kā apčakarēt visus un tikt atkal pie siles. Re, Kučinskis vēl grib kaut ko eksperimentēt!
DD1
D
Baidos, ka dazhs labs jau nozheelo savu "drosmiigo izleecienu". TP un Shlesers jau sagatavojushi pingviiniem naakosho manipulaaciju sheemu.
lauķis - zvirbulēns
l
Esi aptaurēts ar to sorosu (un vēl te viens otrs)! Kas tā ir jums par slimību?
a
a
Ja tos groziijumus ir izstraadaajusi TP un prezidents biida taalaak, tad viss ir skaidrs,.. Janvaarii tauta tvaiku nolaida doma laukumaa un TP shepteejas taalaak....
C'est la vie :)
C
šoreiz vismaz loģiski kaut kur - tikpat loģiski, kā nenošaut kaimiņa suni par to, ka manu vistu nokodis - ne tā vista tāpēc atdzīvosies, ne ēdama paliks, bet ar kaimiņu kašķis ....... jātaisa vistām būris, ja grib vistas turēt, bet negrib sakasīties ar stulbo kaimiņu .... - ja atsūtīs atpakaļ, tad šie novilks un sāks VISPĀR BEZ. Bet citādi - ja par vispār - kāda starpība, jo jo jo >>> precīzākais koments = = "Right on Liva! 23.01.2009 16:23 Latviešu vēlētājs vienkārš IR viegli ietekmējams muļķis! Pedejas velesanas jau to pierada." Apmuļķos šā kā tā, ja muļķis...... un nemuļķi tik brauc prom - pulkiem vien, pulkiem vien, un MUĻĶI gandrīz visi paliek uz vietas, tā kā ar tām perspektīvām tā ir, kā ir pie vienalga kādiem vēlēšanu aģitāciju likumiem.
Minors
M
Vilksim garumā,plēsisimies savā starpā,tie kas stāv tautas barikāžu pusē,kamēr beigās būs Latvijas Bastīlijas ieņemšana. Visi esam kļuvuši kurli,akli,gļēvi,divkosīgi utt... . Posts būs neizmērojams. Latvija,kur ir tavi dēli?
urbis
u
Ko jūs te cepaties! Tas tikai nozīmē, ka vēlēšanas teju teju ir klāt! gatavojaties, reņģēdāji! Ko ta nu vēlēsit?
gg
g
eu es te lasu un nesaprotu ko ta vairs neviens lv dzivojoshais nerej uz iirijas seeenju lasiitaajiem eu tautieshi vau vau aizmirsaat muus vai kriize ja??
Ass
A
Lidz šim Zatlers nav neko labu izdarījis Latvijas attīstībai, kā Matīsa teica, kas nav spējis atzīt "mazas"lietas, tam mums no viņa lielās lietās nav ko gaidīt. Vienīgais,jāpalielina nevardarbīgas pretošanās kustība, lai TP nebūtu miera , ne naktī ne dienā - piemērs ir Islande.
Zooprezidents
Z
Prezidents izsludinās priekšvēlēšanu aģitācijas likumus. __________________________________________________ ______ 1. Ja izsludinās, tad ir kopā ar viņiem. Bet tas jau nav pārsteigums. 2. Kā te ir sarosījušies pie siles esošie. Kādu laiku klusēja... Tātad šis likums ir ļoti būtisks. 3. Kurā tad mēnesī būs nākamās vēlēšanas (kārtējās)? Grib taču izmainīt vēlēšanu likumu, ka tautai ir tiesības atlaist saeimu, bet ar ierobežojumu, ka gadu pēc vēlēšanām un vienu gadu PIRMS vēlēšanām to darīt nedrīkstēs. Jautājums, kad šis viens gads sāksies?Kurā mēnesī? Un šķiet vispār šīs izmaiņas (tautas tiesības atlaist saeimu) grib attiecināt tikai uz nākamo saeimu. Koalīcijai šīs izmaiņas arī ir izdevīgas. Ja netiek nākošajā saeimā, tad mēģinās noorganizēt ārkartas vēlēšanas. 4. Ja nemaldos, tad televīzijā Segliņs ļoti asi uzstājās pret Zatleru, ka viņš nedrīkst uzdod saeimai uzdevumus (tas par 31.martu). Un vispār, ja nepārklausījos, ka ir kukuļņēmējs. Cik sapratu, tas ir par tām aploksnēm... Nu ja, nestrīdēšos, bet kad šādu prezidentu ievēlēja, tad jau daudzi izteicās, ka, ja vajadzēs, tad atgādinās... Jautājums ir: vai jau tika viņam uzrādītas, piemēram, kādas ierakstītas sarunas ar pacientiem, no kurām var secināt, ka ārsts ne tikai pieņēma aploksnes, bet arī PIEPRASĪJA TĀS...Jo tas jau ir kvalificējams pavisam savādāk. Ja veidoja shēmas ko, kur un kādā veidā ievēlēt par prezidentu, tad tādus pierādījumus varēja ne tikai sagatavot, bet pat izprovocēt. Precizēšu jautājumu, vai pašreizējais Latvijas prezidents ir ietekmējams tādā veidā?
24
2
Latvijas gadijumaa ,pirmkart, butu jabut super filtracijai iespejamiem deputatiem-visiem pieejamai informacijai,ko kanditats ed,ar ko gulj,kad ,un ko ir teicis,kas ,un cik pieder pasam,kas un cik ,tuvakajiem radiniekiem.Vinjs daudzkart jaredz debates,vinjam jaatbild uz neeatkarigu un neieinteresetu mediju jautajumiem par savu poziciju.Japierada,ka baumas par vinja negodigumu,nekompetenci u.tt. ir nepamatotas-TIKAI TAD cilveks var ar tiru sirdsapzinju kandidet un velams ne no partiju listem,ja ne -vajedzetu izmainit ari velesanu likumu,kad iespejams balsot tikai par tiem ,kuriem uzticies-neatkarigi no partijas piederibas,jo mac mani bazas,ka negodigie ir it visaas partijaas:),protams ,esosaa elite ir arpuus konkurences.TADA KAA SKISTITAVA BUTU NEPIECESAMA tiem ,kuri raujas pie varas.INKVIZICIJA -savukart tiem ,kuri varaa ir paslaik,lai Jums labs vakars veletaji:)
nasca
n
Šie politologi tiešām ir cilvēki, kuriem rūp valsts un tautas demokrātiska nākotne un vispār izdzīvošana. Viņi zin, kā politikas lietas notiek citās valstīs un redz, kā grimst mūsu valsts partiju alkatības dēļ. Tiem, kuri saka - vienalga - būs slēptās reklāmas - tās tomēr nebūs tik apjomīgas un naudas ietilpīgas kā atklātās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Vēstule Valsts prezidentam Valdim Zatleram par priekšvēlēšanu aģitācijas likumiem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas