Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Prezidents varbūt ir prezidents

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ccc
c
Lai nu kā,bet es nekad nēesmu uzskatījis Zatleru par Valsts prezidentu.Lai man piedod tie kas viņu varbūt ciena,bet cilvēks kuršs publiski atzīst kukuļu ņemšanu ,kurš zina ka ir ievēlēts (ZOO dārzā par Valsts prezidentu )ir sevis necienīgs pirmkārt un jo vairāk TAUTAS ciņas nicinoša radība.Neba velti citas valstis smejās par Latvijas Valsti.Ko ir darījis Zatlers??Iņemot švepstēšanu un runāšanu nopakaļ deputātiem nekas vairāk nav dzirdēts.
Imants -
I
protams ir skaisti prezidentam novēlēt kļūt par prezidentu.... bet. Sāksim ar to ka Satversmē nav aizlieguma tautai ierosināt Saeimas atlaišanu, kaut arī citās pozīcijas ir notekts , kas tautai liegts. Tātad šie grozījumi ir iniciēti ar noteiktu merķi. Kādu? Ņemot satversmes panta 79 panta noteikto vērā , tas var būt tikai viens - izgāst šo jautājumu referendumā un pēc tam manipulēt ar tautas viedokli, kura pati atteicās no šādām tiesībam.
Santīms
S
Malacis. Laila! Tavi raksti ir Latvijas dzīves atspulgs. Daži komentētāji brīnas par rakstu skarbumu. Iesaku katram, arī Saeimas deputātiem pāris mēnešu padzīvot/izdzīvot ar vidusmēra pensionāra pensiju, tad žults skars arī viņu vārdus un domas.
Muse
M
Varu tikai priecāties, ka Dienai ir tāda žurnāliste kā Laila Pakalniņa - viņas raksti vienmēr pārdomāti, asprātīgi un aktuāli! Bet tas, ka bulta sasniedz mērķi un dažs labs politikānis, iztraucēts no savas bezdomu eiforijas, sāk ņerkstēt, tikai pierāda to, ka Laila ir īstajā vietā! Paldies un sekmes turpmākajā darbā!
Antiarcix
A
Lailas raksti ir lieliski. Un, tā kā esmu saticis Pakalniņas kundzi dzīvē, varu informēt Martinu, ka viņa ir reti jauks un tolerants cilvēks. Bet, tā kā viņa piedevām vēl ir arī talantīga žurnāliste, viņas aso komentāru varoņi vienīgi savām bēdīgajām izdarībām var pateikties par godīgi nopelnīto attieksmi pret sevi. Laila, Jūs rullējat!
anglosaxis
a
Ea ari brinos, no kurienes pec skata tik jaukai un miligai sievietei tik daudz zults.
Martins
M
Interesanti vai Laila kādreiz ir dzemdējusi un bērnus mīlējusi??? Domāju, ka cilvēks, kurš 365 dienas gadā ir spējīgs pār svešām galvām tādu smaku izvemt, tikpat riebīgs ir gan ģimenē, gan pret saviem tuvajiem. Dievs palīdzi Lailai kļūt labākai!!!
Arcix10
A
Laila veidojas par Latvijas "slavenāko" žutspūsli, atņemot pirmās vietas pjedestālu pašam Ozoliņam-Pieneņgalvai. Kā tu, vecenīt, pēc tam vari cilvēkiem acīs skatīties, tādus mēslus jau vairākus gadus pār visu antielertes cilvēku galvām lejot? Tev pašai patīk?
I.B.
I
Malacis Lailas k-dze! Daži nesaprot Jūsu rakstīto.Un tas ir normāli.Ja ne tā, tad mēs neatrastos tur,kur esam.
dace
d
kaut atraak paietu veel 3 gadi
TV
T
Zinu, ka šī oligarhu, oranžā Saeima panāks to, ka būs rteferendums. Pēc Godmaņa paziņojuma, ka viņš aicina nepeidalīties referendumā es pārstāju viņu cienīt (ko biju darījis lidz šim). Nekas nevar būt briesmīgāks par to, ka talantīgs cilvēks (Godmanis!!!!!!!!!) pārstāv zagļu un dzelteno oligarhu mafiju un ved Latviju uz ekonomisku katastrofu. Šīs ekonomiskās katastrofas gala rezultāts būs Latvijas lata devalvācija!!!!!!!!!!!!!!. To ka inflācija ir nabago aplikšana ar nodokli, teorētiski ir sen zināms, bet Lata devalvācija būs mērķtiecīga oligarhu rīcība, kuriem jau sen ietaupījumi nav Latos. Es aktīvi darbošos, lai vismaz 10 cilvēkus saaģitētu pret šo nolādēto Latvijas varu, lai tā ietu uz referendumu un panāktu šīs Saeimas padzīšanu ar vislielāko negodu. Lai Latvijas vēsturē šie oligarhu ielikteņi un pogu spiedēji tiktu ierakstīti ar melniem burtiem, ka tautas zaimotāji. Visus lūdzu aģitēt par to, ka jāiet uz referendumu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mārtiņš
M
Pakalniņas kundzes rakstus ar prieku lasīju vēl tad, kad, pērkot "Dienu ", neaizdomājos par to, ko es atbalstu ar saviem santīmiem. Diemžēl, Laila, Jūsu rakstu krāsainība ir bijusi apgriezti proporcionāla Jūsu pietuvinātībai un droši vien arī materiālai atkarībai no šīs liberastu kompānijas. Tagad dominē tikai melns un balts - par maz, lai atainotu vai mainītu reālo dzīvi (ja vien tāds vispār ir rakstu mērķis). Žults atvemšana gada garumā neizskatās ne par matu labāk, kā tie ne-darbi, par kuriem tiek regulāri cepti vienveidīgi komentāri.
dzeris
d
Daudzi vēl nav sapratuši, ka baidot viņus ar "haosu",valdība ar šiem cilvēkiem turpina manipulēt, tāpat kā manipulāciju rezultātā šis vairākums arī tika pie varas, un daudz ko jau paveicis, pats galvenais - ielicis amatā šo brīņišķīgo prezidentu, bet vēl jau daudz ko nav 0 nav mainījis drošības likumus(pateicoties VVF), nav paspējis neitralizēt KNAB, vēl nav paspējis ielikt savējo par AT priekšsēdētāju, toties vakar paspēja pieņemt kriminālprocesa likumu, kas tieši atbalsta organizēto noziedzību un noraidīja legālo prezumpciju, t. i. jābūt lielam īpatnim, lai nesaprastu, kam par labu šis parlaments strādā. Un, ja referendums izgāžas - nu tad jūs pieredzēsiet ne tādus vien brīnumus, dzīves saimnieku visatļautība pieaugs desmitkārtīgi.
Vecais
V
Kāpēc raksta autore Prezidenta aicinājumu tulko kā viņa atbalstu Satversmes grozītgribētājiem? Es arī piedalīšos referendumā, lai beidzot apliecinātu, ,ka negribu pieļaut tik bezatbildīgus grozījumus! Es arī aicinu beidzot visus piedalīties referendumā, lai pierādītu, ka Latvijas iedzīvotāju lielākā daļa ir gudri un nosvērti cilvēki. Skaidrs, ka tikai referendums var par to pārliecināt, citādi divdesmit vai divsimt tūkstošiem vienmēr šķitīs, ka viņi ir pasaules naba.
Skepse
S
skat - jau gads pagājis ar neskmīgo prezidentu kā simbolu. kā laiks skrien, bet nekas nemainās...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas