Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Prezidents varētu izšķirties arī par Saeimas atlaišanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kur
k
visi runā apr valdības tlaisšanu utt, jautājums vai atlaižot saimu kāds tiešām tiek atlaists? smuki jau skan - atlaist valdību ievēlēs jaunus un nutik viss zels un plauks, bet vai tā tiešām ir? ok atlaiž valdību kas tālāk , ievēl jaunu un suns jau aprakst ka ievēl tos pašus tikai sasēdina citos krēslos un citās partijās, venienam jau neidod pendeli pa dibenu un neizdzen no saemas nama. stulbi sanāk- krāvējs luņo nioliktavā, vai zog, vai kādi citādi nepilda savus izdevumus viņu izmet un tanī organizācija atpakaļ neņem ja nu vienīgi p[ar setbieku, bet kas darās saemā, cilvēks kko izdara galīgi greizi, par viņu raksta avīzēs utt bet tad šis cēli - ok , es atkāpjos no amata , un pēc kāda laika akal tanī pašā saemā tikai citā krēslā, varbūt zagļus un liekēžus nevis metīsim āra bet pārcelsim uz citām noliktāvām????
Šampēteris
Š
Spēkā esošā Saeimas vēlēšanu likuma un partiju finansēšanas likuma ēnā pārvēlēt Saeimu ir nelietderīgi. Cerību piepildījuma gadījumā opozīcija savus uzvārdus iebīdīs pozīcijā. Tās būs vienīgās parmaiņas. Ko iegūs vēlētājs ? Vēl vienu realitātes šovu ?
Jecis
J
Ja grib tikt vaļā no valdošajām partijām, tad atlaist Saeimu tuvākajā laikā būtu pārsteizīgi ,jo lielāko nepatikšanu gads ( vismaz ) vēl ir priekšā. Šo politisko ražu lai novāc pašreizējie politiķi.Jauniem politiskiem spēkiem ķerties pie varas šādā situācijā nozīmētu strauju uzticības zaudēšanu, jo būs jāturpina izdevumu mazināšana, arī pensiju iespējams.Tas , kas būs jādara atlabšanai, prasīsies pēc liela uzticības kredīta, ja negrib , lai daudz cilvēku sāktu staigāt pa ielām. Viss ir salaists dēlī tik kapitāli, ka nav redzami nesāpīgi risinājumi.
K-K
K
Re: Grinblata teiktam par VVF - nabadzite pzaudeja iespeju sakartot Latvijas (sodienas BEZABRENES) likumdosanu savu pirmo gadu neizpratne par tieslietu nesakartotibu un neuzstajoties par AT darbibas bezlikumibam - un ta stradat sakarigi valsts un tautas labad, pat sava laika atlaizot par nelikumigam darbibam Saeimu :Abrenes un Valsts drosibas likumu del, utt. !!!! Ta nu iet ka ievel 'smadzenu zavetajus' vai dakterus par valsts atbildigiem !!! Parak liela politisko speju starpiba !!!!
žoržs
ž
cik nu var malt šito dziesmu par atlaišanu.. Kāds pamats domāts, ka nākošā saeima varētu būt labāka par iepriekšējām?
ihaha
i
Zatlers veel nav aizmirsis savas laba khirurga iemanhas. Ja vinhsh zaudees prezidenta kreeslu, tad bez darba nepaliks! - atshkhiriibaa no daudziem politikhiem, kas neko citu kaa seedeet siltaa kreeslaa vairs neprot.
sitze
s
Kliķei nav pamata uztraukumam, jo mūsējais ir zicprezidents, ko papa teiks, to darīs, ja vien nebūs pa šo laiku bailes pazaudējis
anastasija
a
Es atvainojos, man jau likas - ko tas Zatlers tik bargs, tik bargs pedeja laika. Un nostajas pret Tautas partiju. Tautas partija izdomajusi veiklu veidu ka tikt ara no visiem kramiem, kas savariti - tagad Zatlers nems un atlaidis Saeimu un beigta balle.
Par varbūtībām runājot...
P
Nepatīk man šitie **varētu izšķirties** un līdzīgi apgalvojumi. Kad pieņems lēmumu, tad runāsim.
andis
a
Es Zatleram pieminekli uzceltu, ja tā notiktu!
Hose
H
Zatlers taču ir mīkstais. Ja viņš arī kaut ko ierosinātu, tad šāds solis noteikt būtu kāda cita spēka ierosināts. Valdis tikai runā, t.i., lasa no lapiņas, bet reāla seguma viņa runām un darbībām nav. Viņš tikai runā, to, ko daudzi grib dzirdēt, bet ar tukšām runām ir daudz par maz, jo sevišķi tagad.
Spriedums
S
Jo vairāk kāds ir bomždomājošāks, jo vairāk šim vajag caru, kas valda! Prezidents Latvijā ir Saeimas NOZĪMĒTS, un nebūs šim tiesības jau nākošā dienā pēc nozīmēšanas bez sekām sev kost rokā saviem nozīmētājiem! Visas runas par Prezidenta tiesībām Latvijā ir tikai bomžprātiņu un paranoidālo "visi zog, visi nelieši..." izdarības un bļaušana!
Vita
V
nu e sticu, ka Bērziņš ir "aizgājis"veselības dēļ. Cilvēkam patiešām jāārstējas, un ar steigu...
zvirbulēns
z
Velns.
Adventes laiks
A
lasu un brīnos-kas mūs uzkarsē izteikt tik muļķīgus komentārus?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:


Gundars Bērziņš: Zatlers pavasarī atlaidīs Saeimu


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas