Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Prezidents vēlas skaidru vēstījumu pēc piektdienas valdības sēdes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
beibe
b
a mums jau ir skaidrs vēstījums - mēs esam tādā "pakaļā."....
alfa
a
sāc ar sevi Zatler, štati par 80% mazāki, algas arī , apsardze par 80% mazāka, apsargiem izdienas pensijas arī par 80% nost, palūdz vvf ar viņas likumīgo zagli pildegoviču lai daļu atmakšā budžetā , ko kādreiz abi notriekuši ekskursijās braukdami un kompensācijās
Frensis
F
Dpmbrovska valdībā esosie vecās koalīcijas pārstāvji jau nemaz nevēlās kautko mainīt,lai lietas valstī ietu uz labo pusi,jo viņi taču, visus šos 20 gadus ir ti vien darījuši,lai šo valsti sagrautu.Kamēr viņi būs Saeimā un valdībā,LATVIJAI izkļūt no šīs ekonomiskās un politiskās elles,ta kā vienīgā iespēja ir Saeimas ārkārtas vēlēšanas,un jo ātrāk,jo labāk.
Arvīds Kalme
A
Tagad ir kapitālisms un "brīvais tirgus" ar visiem tā tikumiem, likumiem un grimasēm. Paši barikādēs stāvēdami un "dziesmoto revolūciju" taisīdami taču par to sapņojām! Ko gribējām, to arī dabujām! No vilka mukām, lāča ķetnās ieskrējām! Dzīve ir skarba un nežēlīga. Izdzīvo, uzvar, zeļ un plaukst tie stiprākie, veiklākie un nekaunīgākie. Kas nevar turēt, tiem jānosprāgst! Dabiskā atlase ... Tā tik uz priekšu! Par to, ka esam tur, kur esam, paldies ir jāteic Tautas Parazītiem un visiem šeftmanīgajiem "patriotiskajiem" bāleliņiem, kuru āždārznieciskajā vadībā Latvijas tautsaimniecība tika izputināta un notrallināta. Viss sākās ar privatizāciju un priHvatizāciju, kad nu rāva un kampa kam tik klāt tika ! Visvairāk vainīgi esam mēs paši, ka to pieļāvām un to turpinam. Pat uz referendumiem bija slinkums pienācīgā daudzumā aizvilkties ! Vai nu visi nozombēti ar "pozitīvismu", jeb par visu nospļauties !
dzeris
d
To, ko grib dzirdēt Zatlers, gribētu zināt ļoti daudzi, tikai, cik saprotu, uz šiem jautājumiem nav atbilde ne nozaru ministriem, ne premjeram, nevienam jo šai valstī, kā parasti, viss notiek kā reakcija uz situāciju, nevis kā kāda izsvērta un pārdomāta plāna realizācija. Un grūti jau arī būtu sagaidīt, ka ar tādu piekabi kā TP un ZZS ar visām viņu "piekabēm" - tūkstošiem liekēžu ministrijās un aģentūrās, kas pretojas jebkādām pārmaiņām, Dombrovskim izdotos realizēt kaut vislabāko plānu. Bet no Zatlera gribētu dzirdēt, ko viņš pats dara, lai samazinātu izdevumus, savā lauciņā? Kaut tīri simboliski? Un kāpēc viņš, būdams mediķis, neuzaicina konkrēti Eglīti, un neparāda "aklajam", kur var ietaupīt miļjonus bez pacientu un mediķu dz';ives pasliktināšanas?
!
!
Prezidenta kungs, ir jāmaina nodokļu un vēlēšanu sistēma. Tūlīt. Tie ir divi svarīgākie uzdevumi šobrīd.
Karamba
K
Valdis jau malacis, ka grib piedalīties, bet reāli kaut ko izdarīt, ne viņam teikšanas ( saeimu jau neatlaidīs šādā situācijā ) nedz kadu brīnumrecepšu..Tā kā, parunāsies un 'katrs paliks savā vietā" .
Senais
S
Tatad viss kārtībā. Ja grib zināt ko citu, kā patlaban, skaidru vēstījumu, tad noteikti ir noskaidrojis kas pats .
pavisam nopietni
p
Bet latvju Finku II, šitas dakteris nepārspļaus Skat Delfos šodien - Ainārs Šlesers, Bijušais satiksmes ministrs, Saeimas deputāts 01.janvāris 1970 02:00
@
@
Saruna ir iespējama vai nu par to, kā līdz šim putru vārījušajiem IZŠMAUKT sveikā, vai kā krasi visu mainīt. Pēdējais scenārijs neatbilst modernajai mentalitātei un 20 gadus koptai dabai. Izskatās nereāli.
Šmuce
Š
Tas zinātnieķelis kā tāds seks viņam skraidelē apkārt un visu gaisu pietaisa nelietojamu.
Nesaprotu...
N
Jā, tas vīna skapis vien ir ko vērts.
Econ
E
Vēstījums varētu būt tāds - Latvijas valstij prezidents izmaksā pārlieku dārgi un no reprezentācijas funkcijām (kādas tām piešķīrusi Satversme) arī kādu laiku var atteikties. Citādi visas tās virtuves, dārgās automašīnas ir mazliet par šiku pašreizējiem apstākļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas