Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Privātā Dzīve min versiju, ka Lembergu varētu būt pametusi sieva

Pēc Aivara Lemberga publiski paustās vēlmes par badastreika pieteikšanu, jo mājas aresta izciešanas vietā Puzē esot palicis bez pārtikas, izplatījušās baumas, ka A.Lemberga sieva Ināra varētu būt pametusi vīru, vēsta Privātā Dzīve. Vietējie ļaudis gan žurnālistiem nolieguši šādas runas, kamēr pati I.Lemberga atzinusi, ka jūtas pārāk izmisusi, lai runātu.

No sarunas ar žurnāla pārstāvjiem viņa atteikusies, norādot, ka šis viņai esot ļoti sarežģīts un smags laiks un viņai izmisuma dēļ esot grūti runāt. Viņas darbabiedri, raksturojot Ināru kā labu cilvēku un lielisku kolēģi, nolieguši runas par iespējamām nesaskaņām ģimenē, bet ar smaidu attiekušies pret runām par pārtikas trūkumu Puzē. Kolēģi gribējuši iedrošināt I.Lembergu runāt ar presi, taču viņa baidoties būt pārprasta, kā arī negribot runāt vīra dēļ, jo viņam tas varētu nepatikt.

Lemberga kundze arī agrāk izvairījusies no publicitātes un pat pilsētas svinīgajos pasākumos Lembergu pāris reti redzēts kopā. Tam pamatā esot bijusi Ināras nostāja, ka nevēlas iejaukties vīra darīšanās.

Patlaban I.Lemberga uzturas dzīvoklī Ventspilī, kur viņu no Rīgas brauc apciemot bērni. Puzes īpašumos Ināra parasti pavadot vasaras, kamēr ziemā dzīvo pilsētā, raksta PDz. Pēc žurnāla ziņām un publicētajām fotogrāfijām I.Lemberga dzīvo citā namā nekā A.Lemberga agrāk deklarētā dzīvesvieta pilsētā, kur sākotnēji bijušais mērs arī izcieta mājas arestu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas