Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Prognozē, ka arī šogad iedzīvotāju skaits Latvijā samazināsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bezdievis
B
Un kas notiks tad, kad beigs sevi atražot ap 1980.gadu dzimušie? Pēc tam tak potenciālie vecāki ir arvien mazākā un mazākā skaitā. 95.gadā dzimušie ir aptuveni divreiz mazāk nekā 80.gadā dzimušie. Ja vēl šogad vai nākamgad nebūs dzimstības pieaugums, tad turpmākos padsmit gadus dzimstība tik ies uz leju. Ja nu vienīgi pēkšņi visi 40.gadīgie nesāks taisīt bērnus.
lana
l
"Protams, ka samazināsies! Māmiņas, aplaimotas ar pabalstu samazināšanu, otru vai trešo bērniņu nedzemdē" Kāpēc iedzīvotāJU SKAITS SAMAZINāJās pirms pabalstu piešķiršanas?
Nācijas slepkavas
N
Pēc Dombrovska (Jaunais laiks), Repšes (Jaunais laiks), Auguļa (ZZS) un Brigmaņa (ZZS) vienošanās par pabalstu samazināšanu vecākiem un zīdaiņiem, dzimstība vairs neatjaunosies, jo otrreiz tauta valdībai vairs nenoticēs.
Tautas bendes
T
Iedzīvotāju skaits Latvijā samazinās nemitīgi samazinās kopš 1992.gada. Pēc bērnu ministrijas izveides sākās kaut kāds dzimstības pieaugums, bet tagad pēc Dombrovska (Jaunais laiks), Repšes (Jaunais laiks) uzbrēcieniem Augulim (ZZS) dzimstība atkal būs lejā.
strādnieks
s
Es esmu pārpratuma pēc palicis. Tūliņ dzims dēls - drusciņ nostiprināsimies un prom. Žēl pensionāru - naudas būs mazāk un mazāk. Neesmu ne dusmīgs, ne bļauris vnk tas nav vairs izturams. Viss jau ir pateikts tūkstošiem reižu. Uz šo cirku noskatīšos no droša attāluma. Visiem paliekošajiem novēlu izturību un veselību.
lno
l
Prognozēju, ka pēc vasaras seko rudens un ziema.
Bēdu ieleja
B
Protams, ka samazināsies! Māmiņas, aplaimotas ar pabalstu samazināšanu, otru vai trešo bērniņu nedzemdēs, pensionāri, zāļu kompensācijas naudai samazinoties, tās vairs nevarēs atļauties un apmirs, tie, kas vēl te pārpratuma pēc palikuši, aizbrauks...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


2050. gadā iedzīvotāji būšot zem 2 miljoniem

Pērn iedzīvotāju skaits Latvijā sarucis par 7058 cilvēkiem


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas