Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Prokuratūru gatavs pamest arī Vaškeviča lietas prokurors

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
RRR - Ivaram Krauzem
R
Nesaluuzti, Ivar! Tu esi loti speeciigs jurists un labs cilveeks! Tava profesionaala vieta ir prokuratuuraa. Tur tu driiz vien vadiisi kaadu nodalu, un peec tam arii augstaaki amati nebuus taalu! Nebaidies no tiem, kas veel Tev sliktu! Tu uzvareesi! Pasaules tiesiskaa sabiedriiba ir Tavaa pusee!
arī jurists
a
pastāvi klusu ar savu likumu :) Tas, kas stāv likumā rakstīts un tas, kas dabā notiek prokuratūrā ir kā zemes un debess. Zvirbulēnam 100% taisnība. Pati daudzus gadus esmu tur nostrādājusi, un zinu, ko saku.
jurists
j
Tu, zvirbulēn, vispirms palasi Prokuratūras likumu, lai zinātu kādi vēl tur noteikti prokuroru un ģenerālprokurora pienākumi, kuru izpildē viņš iesaista prokurorus, un tad vāvuļo savas kārtējās glupības.
urtāne
u
vē viņiem par maz naudas
abet
a
pareizi dara. kad cilvēks saka ka naudas dēļ ies maukās (advokatos) - tāds cilvēks nevar būt labs prokurors.
Aita
A
Jaa,jaa,kam shodien viegli? Ja nu vieniigi advokaatiem......
zvirbulēns
z
No prokuratūras mūk citu iemeslu dēļ. Nevienlīdzīga pienākumu sadale (kas strādā, tam krauj tik virsū, kas nestrādā un nekad nav strādājuši, tie arī nestrādā) , ir prokurori, kuri lielo algu saņem par neko, ir arī tādi, kuru pienākumos ir darbi, kas vispār nav uzskatami par prokurora darbu (ķeksīša pēc staigā pa semināriem, sēž Providus organizētajos saietos, staigā pa Saeimas komisijām, atsēž dažādās likumprojektu izstrādes darba grupās, brauc pieredzes apmaiņās pa ārzemēm, sēž uz atskaišu tabulu gatavošanas), netaisna prēmēšanas sistēma, feodāla pārvalde, drausmīgs iekšējais klimats, un nekad nemainīgie priekšnieki, kuri māk tik priekšniekot :))) P.S. Īsāki sakot, lai Dieviņš nogrābstās ap Maizīša kantoriem :)))
mērglis
m
nezuudamiibas likums , ja oponents maksaa vairaak , laiks mainiit simniekus , advokaats noziedznieka aizstaavis , prokurors paarstaav apjaato , daudzos gadiijumos valsti , tad kuraa pusee vairaak naudas ,tad arii tai pusee sarodas aizstaavji, lai vaajinaatu apsuudziibas pozicijas, šie obligaati buus jaauzņem ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas