Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PS: Pieminekļu padome demonstrējusi nacionālās pašcieņas trūkumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ēriks
Ē
Kādi mēsli atrodās tai padomē, laikam utainie,žīdi un kangari.? Sen tos nolādētos nodevēju mērgļus vajadzēja patriekt. Kādi nelieši valda Rīgas domē, ja var ņirgāties par latviešiem
Skonto
S
Lai vecā Staltene labāk paklusē. Visos Domes balsojumos balsojusi kopā ar kreisajiem, lai tik izdzītu cauri savas un koalīcijas akceptētās ambīcijas. Arī Birks ir Pieminekļu padomes loceklis, bet uz sēdi kurā lēma par uzrakstu, kā dzirdams, vispār nebija ieradies. Nav ko tagad bļaut, kad vilciens jau aizgājis.
citats no interv. ar Stalti
c
kas tad ir piemineklu komiteja - Rafaļskis, Kuzmins, Kalnbērzs..., kuri jau sāk gatavoties pašvaldību vēlēšanām. Mēs vēl zilus brīnumus sagaidīsim. Bet tiklīdz es paceļu kādu jautājumu par Okupācijas muzeju vai represētajiem, izjūtu tik klaju naidu...
dr. preobrezenskis
d
sis ieteikums jau paradijas komentaros: lai tik liek to ziimi tam piemineklim, bet blakus ir jabut vel vienai ziimei ar paskaidrojumu, kas ta tada padomju latvija ir, cik ilgi ta pastaveja utt. es domaju seit piemineklu padomei nebutu ko iebilst, es teiktu, ka tas pat ir vina pienakumos sadu paskaidrojumu blakus novietot
replika
r
Visi latvieši nav tik dedzīgi K.Ulmaņa fani, kā Tu. Un man liekas, ka Tu (ar savu viedokli) paliksi mazākumā.
nīgrais
n
Lai vēl vairāk demonstrētu nacionālās pašcieņas pārbagātību, iesaku atkal celt gaismā K.Ulmaņa ideju par visas Vecrīgas nojaukšanu, Rundāles, Jelgavas u.c. piļu un muižu nojaukšanu, jo tā taču ir "suņu vācu bruņinieku" arhitektūra, dižās un daudz cietušās latvju tautas 700 verdzības gadu piemineklis (aber 700 gadi ir krietni nopietnāks cipars par 50).
no pārdaugavas
n
Vai pieminekļu padomes priekšnieks gadījumā nav tas pats Spārītis - ZZS kandidāts Rīgas domei? Kāpēc viņš atļāva latviešiem pazemojošā okupantu uzraksta atjaunošanu??? Lai kādi būtu motīvi Birkam un Kristovskim, šoreiz viņiem ir taisnība - nedrīkst pieļaut krieviski-boļševistisko okupantu uzraksta atjaunošanu.
Dundurs
D
Rīgas pieminekļu padome - vai tā būtu tieši J.Birka pakļautībā? Šaubos!
redzi, spārīt
r
Te par Krievijas specnaza darbību Čečenijā: "В жестокой войне с исламистами они не останавливались ни перед чем. Вот, вспоминают они, по наводке в глухой деревушке была задержана 40-летняя женщина, убеждавшая молодых чеченок становиться шахидками, вместе с ней задержали двух последних "рекрутированных" девушек - одной было около 15. "Сначала старшая все отрицала, но затем мы ее избили и применили электрошок. Она дала нам хорошую информацию. Когда мы с ней закончили, мы выстрелили ей в голову, - рассказал один из спецназовцев на прошлой неделе. - От тела мы избавились в поле. Мы положили один артиллерийский снаряд между ног, а другой на грудь, прибавили несколько 200-граммовых тротиловых шашек и разнесли ее на кусочки. Главное - обеспечить, чтобы не осталось ровным счетом ничего. Нет тела, нет доказательств, нет проблем". Этот прием был известен под названием "распыление". Несостоявшихся шахидок увели для допроса в другое подразделение, а потом тоже казнили." Šo varu tu gribi Rīgā ar piemiņu godināt? Varbūt uzreiz pasludini nacionālos partizānus par teroristiem?
Kāpēc>Rīdzinieks
K
Neesiet, lūdzu, tik pieticīgs - Rīgā ir stāvējis arī Džugašvili; bez tam Brīvības iela negarā brītīnā tika dēvēta par Adolf Hitler-stras'i. Ja jau, tad jau! - uz priekšu, biedri un Herr'i! Arī biedri/Herr Spārīti!
Ridzinieks
R
"Savukārt Rīgas pieminekļu padome uzskatīja, ka jebkurš piemineklis jāsaglabā tāds, kāds tas ir būvēts un bez deformācijām" Nu tad vel jaatjauno "Koka Fricis" un Lenina piemineklis pie "Latvijas". Nu bet padome - auni kas auni. Kaut gan atslegas vards te drosi vien ir "Rigas", un mes labi zinam, kads ipatsvars te ir padomju revansistu partijam.
narkologs
n
Tad varbūt klapējam ciet tādu "konsultatīvu orgānu" bez lemšanas tiesībām? Vai arī aizstājam ar sabiedrisku diskusiju, kas ir daudz produktīvāka? Kāpēc mums, komentētājiem, ir skaidrs tas, ko jūs pat neesat pamanījuši? Vēl būtu pieņemams piemineklis karavīriem. BET nav pieņemams totalitāro komunistisko režīmu slavinošs uzraksts uz šī pieminekļa. Totalitārā nacistu režīma slavinājumus neviens nesaglabā, un lai tik kāds pamēģina ieteikt saglabāt, varēs visu mūžu taisnoties, ka nav neonacists, revizionists utt. Bet totalitārā komunistu režīma uzrakstiem tiek piemeklētas frāzes par Eiropu, toleranci un citām augstām matērijām, uz kurām komunisti lika veto jau no varas sagrāmbšanas brīža.
šarikovs
š
Par Spārīti lieta vienkārša: ja cilvēks nesaprot humoru, viņš nesapratīs arī, kad lieta kļūst nopietna.
šarikovs
š
"it visā saskata Kremļa roku, pat tur, kur tās nav pēc definīcijas." Šajā lietā Kremļa roka ikurāt ir pēc definīcijas.
K-K
K
... Tu gribeji teikt, ka Sparitis ir ists latviesu MIERPILSONIS, kurs pielagojas katram prevalenta veja putienam - ka tas paslaik islaicigi pus Rigas Dome, austrumu ietekme ... ... Bet no BEZABRENES puses skatoties, ARI tam cilovekam trukst Lielas vestures perspektive vai, un, nacionalas apzinas vadita domasana un konsekvents darbs ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Īsi pirms 9.maija atjaunos Uzvaras pieminekļa uzrakstu

Uzvaras pieminekļa uzraksta atjaunošanu sola atbalstīt Maskavas valdība

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas