Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PS uzskata, ka partijas reklāmas Rīgā salīmējuši tās atbalstītāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilks
v
Kundzīt, ja Jūs arī kāds cenzē, tad tikai nesavaldīgā un histēriskā izpausmes stila dēļ.
pamela
p
MAN TAS PATĪK! DIENA izmetusi laukā visus manus komentus.Johaidī es jūtos kā Bukovskis PSRS laikos un VĒL šerpāk,jo mani cenzē 21.gs. ES !!!!valstī !!! Tur bija minēts Buldozers,TĀTAD arī DIENA ir viņa NOPIRKTA. Ja to kāds pastāstītu EP Briselē - KAS notiek Latvijā?!! Jācilpo uz mežu rakt laukā šmaiseru,ja jau ejam atpakaļ uz PSRS ,ar visiem tā laika knifiem,lai tā būtu.PRETOSIMIES!
PS biedre
P
Man liekas, ka šī akcija nav izdevusies. Atvainojos.
Aiziet
A
Lai citas partijas līmē virsū savas uzlīms. Un arī lai saka, ka 2 dienas pirms vēlēšanām tās novāks. Pa to laiku jau virsū būs nākošās. Bez tam, 2 dienas pirms vēlēšanām - kur vēl labāka reklāma pēdējā brīdī.
Terorists
T
Kādi enerģiski atbalstītāji.Uz savu roku iet un līmē,un pat par savu piķi līmi pērk.Mūsu hokeja izlases fani pat nestāv līdzās Kristovska pielūdzējiem.Vai tik nav parādījies kārtējais Latvijas pestītājs no nelaimēm.EP laikam guvis apgaismību.
Gita
G
Neesmu ne krievs, ne no PCTVL, bet nupat beidzu fasādes un arī iebraucamo vārtu remontu. Izskatījās labi un man šķita, ka arī rīdziniekiem būs prieks par sakoptu vidi. Diemžēl uz svaigi krāsotajiem vārtiem ir 3 (!) Kristovska uzlīmes, kuras nebūt nav viegli dabūt nost. Un paldies Aināram par padomu, tomēr pārlīmēt kaut ko pa virsu man negribas. Gribas tikai, lai apkārtne izskatās tīra un kārtīga.
uuja
u
es saprastu ja tas butu kaut kadas rupjiibas, bet nekas jau tads ,tikai taisniba uz taam uzliimeem vien ir uzrakstiita. drosi vien kadam PCTVL atbalstitajam uzliimeja uz majas un tagad sis krievs neganti auro, plivinot savu rudi melno bantiti.
Daša
D
BBBirkam bail no KRRRistovska. Sastāda aktus, domā, ka tas palīdzēs;))) NeNeNepalīdzēs
Memory
M
Kinofilmas '' Pie bagātās kundzes '' turpinājums - otrās daļas/sērijas varoņi - KKK un BBB ?!
Jana
J
Pats Kristovskis teica, ka uzlīmes plēšoties viegli nost, bez līmes pēdām, BET TIE IR MELI!!! Jo uzlīmes ļoti grūti noplēst.
Aer
A
Malači, PS, izdomājāt sarīkot talku! Lielisks PR! Tik tiešām. 1) UZLĪMES tika izsūtītas ar nodomu, ka tās tiks izlīmētas 2) talkā noteikti netiks satīrīta pat puse + vadošie profili-portreti to darīs tikai preses priekšā
Ainārs
A
Es nemācīšu tev tīrīt, es iemācīšu tev pārlīmēt pa virsu!
Ainārs
A
Es nemācīšu tev tīrīt, es iemācīšu tev līmēt pa virsu!
Gita
G
Kādēļ tā novākšanas talka tiks rīkota divas dienas pirms vēlēšanām, nevis šodien? Mēneša laikā es pati jau būšu savus vārtus notīrījusi. Bet gribētos, lai to izdara vainīgie, kuri manu īpašumu piedraņķēja. Citādi tā tāda liekulība - sak, kaut kad nākotnē varbūt arī savus mēslus savāksim.
Kabula
K
Nav ne vainas, labs sauklis, kas ir sociāli aktuāls arī ārpus vēlēšanu konteksta un nesatur trulu pašslavināšanu vai nemaskētu demagoģiju, kāda ir visapkārt.. Un par mantas bojāšanu - tukša brēkšana - būtu atbalstītājiem izsūtīti krāsas baloniņi:) Tā vietā, lai kasītu nost ar cirvi vai fleksi, sašutušajiem derētu pamēģināt uzlīmīti vienkārši noplēst..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


TB/LNNK reklāma uz Preses nama izvietota nelikumīgi

LASI TAUTAS BALSĪ


Kristovskis atzīstas apzinātā Rīgas piemēslošanā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas