Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Puiša piekaušanu policija izmeklē ceturto gadu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zoja
z
Ak, dievs, tajā pirtī taču nebija 500 cilveku, dabūt viņus visus rokā (kādam jau bija pazīstams, it īpaši, ja jau beibes bijušais boifrends bija sitējs...), pa vienam vien nopratināt un lieta darīta. Acīmredzot kādam sīkajam sencis mentu bosos sēž, tāpēc arī šāda slietas ievelkas, kamēr izčākst...
Tante..
T
Nevajag lietot alkoholu,tad neradīsies tādas problēmas.
Auto adītājs
A
Piezvani uz policijas bezmaksas tālruni un savienojuma pāradresācijas laikā noklausies visu Bēthovena 9. simfoniju. Ja pēc tam zvans vēl ir aktuāls, pārzvani - koncertā iekļauts arī Grīgs, Vasks un Šopēns.
odzinja:)
o
Man buus neizsakaam prieks un gandariijums, tikai tad es mieriigi vareeshu chucheet, kad visi galvas invaliidi sanjems tieeshi to pashu, ar ko vinji dalaas :) Sitiet, kaujiet, ja netraapiis jums traapiis juusu gjimeneem, draudzeneem, lai taa arii top :)))))))))))))
Miķelis
M
Ja Tu domā, ka iekšlietu ministru interesē policijas darbības efektivitāte un tas, lai policija necūko cilvēkus, Tu maldies. Un pat ja interesētu, viņš tur neko nevar mainīt.
???? to pareizi
?
:((( Pārāk mazs, lai pats izkristu!!!!! Pretīgi ciniski ir ko tādu di..st:((( Laikam jau no tiem poličiem esi, kas neko negrib ne redzēt ne dzirdēt! Par poličiem...tiešām, neko nedarīja, galvenais, ka neņēma liecības, bet daudziem bija ko teikt!!!!
zaudējums
z
Nevar pazaudēt to, kā tev nav bijis. Tas attiecas uz visu gan uz karjeru, gan uz prātu.
uh!
u
Vispār jau pats cietušais vai aizdomās turētais var iesniegt pieteikumu par ekspertīzes noteikšanu. www.eksperts.gold.lv
Pēteris
P
Slazds Policija, tā vietā lai strādātu, cūko cilvēkus. Piemēram, pagājušajā naktī pēc vieniem uz Lielirbes ielas starp Ventspils ielu un Ulmaņa gatvi stāvēja ar radaru. Tā kā aiz Ventspils ielas krustojuma ir zīme 70 km/h, tā arī braucu. Aiz Nestes tanka pēkšņi viens izlec no krūmiem ar zizli. Strauji nobremzēju, jo nesapratu, kas par nelaimi. Viņš man skaidro, ka es esot pārsniedzis. Atbildu, ka braucu ar 70, kā zīme to paredz. Viņš man skaidro, ka no Nestes jābrauc ar 50. Es viņam, ka degvielas tanks jau nemaina zīmes darbību. Viņš man, ka tur pie tanka iebrauktuves esot krustojums. Teicu, ka tas Nestes izbūves īpatnību dēļ nav īsti labi saprotams, un, ja viņie tiešām vēlas samazināt braucēju ātrumu (kam šajā gadījumā nav nekāda sakara ar satiksmes drošības uzlabošanu), tad tur vajadzētu parūpēties lai uzstāda ierobežojuma 70 atcēlājzīmi vai ierobežojumu 50 km/h. Viņi, ka tas neesot viņu uzdevums un sastādīja protokolu par ļoti nopietnu pārkāpumu - ātruma pārsniegšana apdzīvotā vietā. P.S.. Šāda policijas rīcība ir nelietderīga un nelietīga, tā neuzlabo satiksmes drošību. Tā vienkārši aizvaino autobraucējus. Un, ja policijas darbiniekiem jānodarbojas ar šādām lietām, tad, protams, viņiem nav laika darīt nopietnus darbus.
uh!
u
Rozenbergas kundze, palasiet KPL - par labu apsūdzētajam tulko tikai tās šaubas, kuras nav iespējams novērst. Bet šajā lietā nudien varēja nosūtīt abus uz melu detektoru, kādas gan problēmas. Viens mēnesis un viss lietā būtu noskaidrots, visas šaubas novērstas. Nav jau tā, ka poligrāfa ekspertīzi veic tikai sevišķi smagu noziegumu gadījumos, gadās arī šitādas lietas.
arprac
a
Un policijas darbinieki ar businja numuru GH5063 pat neiedomājās lieciniekus nopratināt. Pastāvēja, paskatījās uz to visu kā uz šovu minūtes 20. Bija dzirdeets, ka policijā līmenis ir krities, bet, ka tik traki, to nedomaaju. Kur lai iet, ja policisti ir dusmīgi, ka pie viņiem griežās, jo sabojā statistiku par kuru Lieljuksim jāatskaitās?
pareizi
p
nokrita beerns, ne vinju izmeta.
????
?
Vakar ,Mārkalnes ielā 5, no ceturtā stāva izmeta zīdaini:(((

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas