Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Purne iebilst pret LM apvienošanu ar VM; tādu ministriju nevadīšot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rufo
r
Uz saulaino ceļu biedri Godmani ! Labs un dižens komunisma dēls tu mums esi, bet kāpēc biedri Godmani biedrene Purne vēl nav biedre, mūsu organizācija uztic jums diženus komunisma idejas un darbus, biedri jums tic ! :D
lapsa
l
Redzi ir tikai viena būtiska atšķirība no Latvijas - Šveice ir konfederācija un zems ir ļoti labi attīstīras, diezgan bagātas un patstāvīgas.
Taisnībai
T
Uh.. Tad nu gan bodīte vēl labāk ietu vaļā. Pēdējās saprāta paliekas valsts pārvaldē pazustu.
?
?
Vai dieniņ! Vienam ministram pamodies mugurkauls. Ar ko arī apsveicu.
taisnība
t
Uz ātrāko vajag likvidēt Ministriju valsts sekretāru amatus, kā to izdarīja Lietuvā. Par ministru jāstrādā tādam cilvēkam, kuram ir zināšanas un kurš ir spējīgs to izdarīt bez kādiem sekretāriem un palīgiem!!!
Rika
R
Nesaprotu kāpēc mēs cenšamies no jauna izgudrot velosipēdu. Vajag paņemt piemēru no vecajām Eiropas valstīm. Jāņem būtu protams no mazajām, kas iedzīvotāju skaita ziņā kaut cik līdzinātos Latvijai. Nu piemēram, ja paņem Šveici, iedzīvotāji tur gan ir divreiz vairāk, bet cik man zināms viņi iztiek ar 6 ministrijām. Šveicē par valstij svarīgu jautājumu pieņemšanu vienmēr notiek tautas aptauja, kas uzskatāma par patiesu demokrātiju. Turpretī Latvijā par aizņēmumu ņemšanu tādā apmērā, ka to atdod varēs tikai vairākas tautas paaudzes, neviens tautai neko nejautā.
lapsa
l
Kas viņai ko prasīs?
ss
s
lai pavilktu to monstru, ko grib izveidot ar traktoru pat nepietiks.
vilis
v
Sakariga un godiga ministre.Lai strada.
Hi
H
Vai cik labi, vai cik labi, ka nevadīsi! Tagad tikai ātrāk jāapvieno!
ihaha
i
Liekas, ka jeedziigaak par teatraalo ministriju apvienoshanu buutu uzblidushaa ministriju darbinieku skaita samazinaashana: 200 vietaa atstaajot 20. Tad nevajadzeetu ministrijas apvienot.
no laukiem
n
Kas att. uz Satiksmes ministriju - pilnīgi piekrītu zvirbulēnam - jāpievieno Ekonomikas ministrijai. Pats daļēji esmu saistīts ar tranzīta nozari - neredzu vajadzību viņu pastāvēšanai. Kas att uz Partijas sekretāru institūciju ( jeb tā sauktajiem Valsts pārstāvjiem Padomēs) - nekavējoties JĀLIKVIDĒ !!! Ir uzņēmuma vadība - lai tad arī vada un nes pilnu atbildību. Citādi ir tā - Padome nolēma Valde pieņēma, iznāca ČIKS.... un neviena atbildīgā. Veselības un Labklājības apvienošana ir pietiekoši riskants pasākums - tur tiks akumulēti ļoti ievērojami budžeta līdzekļi ( domāju ka vairāki desmiti procentu, ja ne tuvu 50) no visa Latvijas bud;zeta. Ņemot vērā mūsu ierēdņu "izcilo" profesionālo kompetenci uz gada beigām varam prognozēt tautas sacelšanos.
Ginesa Gatve
G
godmaņa bilde :))) Latvijas Leņins !
4.atmoda
4
Ātrāk Purne kāto pa Rozes iestaigāto taciņu: ja esi labklājības ministre, tad es esmu kaulu kambara ģimenes vīrietis bez darba, bez iztikas līdzekļiem! Ja netici, brauc ciemos. Skatos, šī ministrīte pašo laiku smuki apvēlusies!!!
dzeris
d
Ko nu darīsim, kā mēs bez tās Purnes dzīvosim! Vai, manu vai!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas