Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Puse Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka „vienu jau var”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andrejs
A
Nebija slinkums- aptuveni 0.04%. Bet, kā tiek teikts šādu aptauju sakarībā- lai nogaršotu zupu, nav nepieciešams izēst visu katlu. Pietiek ar vienu karoti. Protams- viss atkarīgs no tā, ko šajā karotē iesmeļ. :))
WALA
W
BTW es arī uzskatu ka vienu jau var, taču tas nenozīmē ka es kādreiz tā daru. ;)
WALA
W
Diena tikai aizmirsa piebilst, ka aptauja veikta 800 LV iedzīvotājiem. Ja nu kādam nav slinkums rēķināt - atgādiniet man lūdzu cik tieši procenti no visiem Latvijas iedzīvotājiem tas ir. Es vienmēr esmu šausmīgi sajūsminājies par to kā ar matemātsiku aprēķinu palīdzību šie MELI tiek attiecināti uz visu Latviju.
Juris
J
Nezinu, kā tur ir ar tiem procentiem aptajās, bet tā kā pie stūres esmu jau vairāk par 20 gadiem, ir visādas pārdomas. Pirmkārt, ja cilvēks ir dumjš, tad dumjš viņš ir arī skaidrā. Tādu no nelaimes pie stūres paglābj tikai benzīna cenas pieaugums. Otrkārt, ir vismaz ducis citu iemeslu, kas autovadītājam traucē pārliecinoši pārvietoties pa ceļu un samazina reakcijas ātrumu tieši tik pat lielā, kā vidēja reibuma pakāpe. Labi, tagad par mob.telefona lietošanu, ēšanu vadot automašīnu soda. Bet par 15 darba stundām pie stūres vienā dienā - nesoda (vismaz man nav neviens tāds sods uzlikts)! Par skaļu mūzikas klausīšanos autosalonā - nesoda, kaut gan kurlajiem ir jālīmē uz stikla speciāla invalīdu zīme. Bet cilvēks, kuram pa salonu plosās 1500w TucTuc, pret ārpasauli ir kurls! Protams, negribu attaisnot dzērājus pie stūres, bet reize no reizes atšķiras, tā pat kā cilvēks no cilvēka. Bet ideja ir laba.
Skepse
S
un otra puse tā arī dara!
55 procenti
5
Puse rekļāmistu uzskata, ka "nofenderēt reklāmu no Britiem 1:1 un paprasīt par to 52 000 Ls jau var".
lūriķis
l
Nu nekādi nesaprotu,kas taisa šitās aptaujas,un ko viņi aptaujā,bomžu uz ielām ,vai atskurbtuvju klientus. Sanāk,ka katrs 5.braukā sadzēries ,neviens neko nekontrolē,bet taisa tikai reklāmas rullīšus .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas