Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Putins piedāvājis Latvijai iesaistīties Krievijas AES projektā Kaļiņingradā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ray
r
Krievu kaarteejais blefs...kur vini vilks taas liinijas pa juuru .Tikai ja baltieshi viniem pievienotos projekts realizeejams.Bez mums vini neko nedariis labaak leishiem japieaicina pie sava prijekta ..Kas to energiju pirks ...krieviem ne nauda ne inrastruktuura tajaa regionaa.
lauķe
l
Zini" gudriniek", es kaut ka iztikšu bez Krievijas gāzes kā iztikusi līdz šim un koku man pašai savā mežā pietiek kaut 100 gadiem bet par pārējo labāk samaksāsu zviedriem( pēc Tavas definīcijas)...... Krievu "lētā" enerģija ir tikai siers peļu slazdā...... Un kā tas beidzas to labi zinām visi..... Punkts!
hohaj-dī !
h
Krievus no kaļiņingradas japadzen, nevis jāļauj būvet nelaimes perekli ! Krieviem zemes trūkst !!!
jautrais
j
.. izmisums būs mums ... pateicoties "lielajiem gudrajiem"... man liekas,ka ka stulbuma pakāpei nav robēžu...
Bezdievis
B
Ja Latvija, Lietuva un Polija noignorēs šo Kaļiņingradas projektu, tad diez vai krievi vispār to cels, jo nebūs pietiekoša noieta. Izņemot, ja Krievi cels to neskatoties uz to, ka nesīs ievērojamus zaudējumus un dempingos cenu, lai gremdētu Visaginas konkurētspēju. Par tādu iespēju nebrīnītos. Un paldies dievam, ka PLL ar Šķēli nav tikuši pie varas, citādi Visagina tiktu norakstīta. Cerams, ka arī nākotnē šādus Latvijas nodevējus neievēlēs.
kursis
k
Skaidrs- viss, ko piedāvā Krievija ir nederīgs. Lūk, Zviedru banku kredītlīnijas gan mūs ieveda saulītē.
CIETI!
C
Pajoliņš Dombrovskis valsts priekšgalā un naivās tantiņas par lēmējām. Rezultātā visi pastalās, izņemot Vienotības rukšus.
trusis
t
Uzticīgi nabagi savā starpā un ar pliku pakaļu.
kin-dza-dza
k
"Arnis 12:17 Lauķei vajadzētu attiekties arī no lētākas Krievijas gāzes,metāla, koksnes,zālēm un pirkt dārgus piem zviedru izstrādājumus un enerģiju.Nelaime tikai tā ka zviedri jau arī pērk daudz ko Krievijā ,bet kā starpnieki varēs uzvārīties muļķu zemē.Latvijai pašai jāizlemj kas ir izdevīgāk Vēl jo vairāk tāpēc ka pēc Spānijas un Portugāles ekonomikas sabrukšanas tiek prognozēts eiro gals.Ja pirksi ķīniešu preces no ķīnieša nez kāpēc būsi muļķis ,bet ja tās pašas preces pirksi no ebreja būsi gudrs un neatkarīgs."
kin-dza-dza
k
"buda 00:34 Vai tiesam Baltiajs valsti ir tik naidigas, nesaskanigas, ka laujas Krievijas santazai un naida kurinasanai? Ir tacu skaidris, ka ES Baltijas valstim lielakie ienaidnieki ir Francija, Italija, Vacija un tiesi tapec Baltiajs valstim ir japvienojas un jatrod labakais, perspektivakais risinajusm energetikas nodrosinasanai, protams, izsledzot Krieviju. Ja Krievija grib, lai vini buve sev Kaliningrada ko grib/ Tacu Latvija ir launuma serga un iekseji ienaidnieki ka Skele, Godmanis, Sleseris, Kalvitis, Naglis...kuri daris visu iespejamo, lai Latvijas valstij butu launak, lai vel vairak iznicinat latviesu tautu un paklautu Latvijas valstis un Baltijas valstis Krievijas ienteresem. Kapec Latvijas pasreizeja valsdiba neatbrivo Latvijas valsts teritoriju un latviesu tautu no Skeles, Kalvisa, Birkava, Gaila, Kinnas, Godman, Nagla, ...kalatbutnes?" KĀDAI ŠANTĀŽAI - ja šitās duraku valsteles nez cik gadus neko nedara kā vien papīrus pārmētā, bet krieviem vajag enerģiju un viņi iesāk ko darīt - - i duriki pamostas .... un brēc, ka tā ir šantāža - KURĀ VIETĀ UN KURĀ BRĪDĪ ŠANTĀŽA ? Ja es savā gruntsgabalā taisu artēzisko ūdeni, kaut ar galvu slims kaimiņš jau 10 gadus gribējis tādu pat iztaisīt savā gabālā un sapņojis man ūdeni pārdot ... tad es tagad, kad sev taisu, to kaimiņu šantažēju ??? " labakais, perspektivakais risinajusm energetikas nodrosinasanai, protams, izsledzot Krieviju." - Vai ne ! Sasēdināt naseļeņiju ( kam tāpat darīt sevišķi nav ko ) uz trenažieriem, pielikt DINAMO ( pirtnieks ar cūkuģīmi may be nospomsorēs ) ... ( DINAMO kā nekā ) ..un lai minās un ražo elektrību ! Un to sērgu gan Tu tā - uzkrītoši izlases kārtībā - te piespēlē - k čemu bi eto ???
kin-dza-dza
k
Sorry par atkārtošanos, bet kā paskrien priekšā šitā aes epopeja, tā tā anekdote kā pielīmēta ....
kin-dza-dza
k
" Latvijas pārstāvji diplomātiski pieklājīgi atteikuši, norādot, ka Latvija tomēr turpina atbalstīt Visaginas projektu. " ......................................................... ............................................................ ...................................... Звонок в дверь. На пороге - сосед с листом бумаги и ручкой. - В групповом сексе участвовать будешь? - А кто участвует? - Ты, я и твоя жена. - Вот еще! Конечно не буду! - Ну, тогда я тебя вычеркиваю... .................................... ............................................................ ....................................................... - Ja skazal, chtobi menja viicherknuli - ugu ! ......................................................... ............................................................ .................................... Tie slimnieki būtu Putinam paldies pateikuši, ka atgādināja - citādi ar savām izbijušajām pseidorevolūcijām, ordeņu dalīšanām un Muhosranskas zvaigzņu caur saimesmāju par veselīga uztura propagandēšanu tādu suuda aes vēl gadus 10 neviens i atcerējies nebūtu - uztaisīt jau neuztaisīs, bet vismaz pasmirdēs atkal un kārtējos zaudējumus nodokļu maksātājiem sagādās.
Milda
M
Šķēle un Ulmanis-jāizsūta uz Krieviju.
vuarzazi
v
Ciberkara apstākļos kodolspekstacijas cietīs uzbrukumus, Daži « incidenti » ir jau paslēpti pamateksplotācijas programās, Citus var provocēt mainot parametrus no ārpuses. Tas ir jau noticis Iranā.
anonīmais šakālis
a
Neredzu nevienu iemeslu neiesaistīties Putina projektā. Svarīgi ir tas, kam AES pieder, nevis kur atrodas. Ja Latvija, Lietuva un Polija kopā iegūtu 50% akciju, tas būtu labs pasākums. Protams no projekta šāviena attālumā jātur taukpurni. Arī no ekoloģiskā viedokļa Latvijai izdevīgāk ir AES būvēt Pie Kaļiņingradas, nevis Daugavpils.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas