Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

PVD brīdināja "Latvijas Princese" veidotājus par likumpārkāpuma iespējamību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hrens
H
...šoviņu vajag "cirst" ciet !!!!!!!!!!.... Tos raidījuma domātājus un izdomatājus vajag pašus ne tikai kastrēt...!!!!!!!!! LNT kārtējais pamatīgais izgāziens... lai "aizrijās" ar saviem krievu negaumīgajiem un stulbajiem krievu seriāliem... mudisms!
Kabula
K
Kāda tur, pie joda, likumība - tikumība.. pārbaudīs.. brīdinās... šovam, acīmredzot, finansiāli neiet kā gribētos, tāpēc vajag skandāliņu reitingu pacelšanai.. inteliģentajam un kulturālajam skatītājam, lai iebolētos kārtējā sviestā, vajag tikai padzirdēt kaut ko par zeltenēm ciešā kontekstā ar cūku pautiem vai ko citu līdvērtīgi dziļu un mākslinieciski augstvērtīgu..
Hamamelis
H
Nezinu, kādi likumi ir Lapzemē, bet Latvijā likums nosaka: 1) aizliegta dzīvnieku demonstrēšana publiskos pasākumos, iepriekš nesaskaņojot ar PVD; 2) kastrācijas operācijas dzivniekiem veic sertificēts veterinārārsts. Kāpēc LNT pārkāpj likumus, pat ja nerunājam par to, cik šāds sižets ir ētisks? Cik dīvaini - no vienas puses sabiedrība cepas par gadījumu, kad Carnikavā spīdzina kaķēnu (nezinu, man TV nav un nebūs, tāpēc neskatos, bet domāju, gan arī LNT parādīja kādu sižetu), Valsts prezidents beidzot sabaksta prokuratūru, tiesas un policiju jautājumā par sodu piemērošanu gadījumos, kad bijusi cietsirdība pret dzīvnieku, bet LNT izvēlas par Latvijas princesi bezdomu un bezjūtu radībiņu.
lotozaurs
l
Es ieteiktu LNT tomēr parādīt tos kadrus ar kastrāciju. Reitingu vārdā.
kreveli
k
Ideāli, es raidījumu tad neskatīšos, jo man mājās ir bērni. Nauri, National Geographic raidījumā rāda to, kas dabā notiek, bet te jau nu gan ir paņirgāšanās... šovs. Ardievu LNT. Ceru, ka reitins nokritīsies :))))
Nevermind
N
Neesmu redzējis nevienu raidījumu (un, ja kaut kas mani ļoti nepiespiedīs arī neredzēšu), taču pati ideja man liekas amorāla un pazemojoša jau tā sačakarētai jaunatnei.... Tāpēc ļoti ceru, ka PVD panāks savu un šova veidotāji būs pārkāpuši Latvijas likumdošanu, līdz ar to šovu slēdzot, radot labvēlīgakus apstākļus mūsu jaunatnes psiholoģiskajā veidošanā.....
Vita
V
Visamizantākais būs pārbaudījums, kurā meitenes kastrēs sivēnus... Kādam jābūt atsaldenim, lai šo visu nosauktu par amizantu. Mocīt meitenes un dzīvniekus...
Nauris
N
Visa šī "cepšanās"liecina, ka gan LRTP, gan PVD, gan citās organizācijās ir par daudz ierēdņu. Es esmu National Geographic raidījumā redzējis, kā šo procedūru ziemeļbriežiem tradicionāli veic Lapzemes sievietes. Ar zobiem... Varbūt mūsu tikumīgie un pareizie ierēdņi arī varētu šo TV pakritizēt.
www
w
Cerams ka tie kretīni atrausies
zvirbulēns
z
Viņi tādus brīdinājumus kar uz nagliņas un skaita naudu, ko tiem netieši atnes šovu skatītāji :))) Viņi mīl naudu, un viņos nav žēlastības alku :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIETIES VIDEO:


Šovu, kurā "princeses" kastrēja sivēnus, vērtēs arī NRTP

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas