Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Radikāli samazināts padomju skaits

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jupis
J
Jums laikam tiešām ir piektdiena un 13. datums...
lno
l
Nekādas kompensācijas, arī atalgojumam nevajadzētu būt vairāk par 200-300 Ls mēnesī.
MG-42
M
ne "samazināt" , bet slēgt tās visas!
ha ha
h
Ak tu draņki tādi! Kad JL beidzot ticis pie siles, no tās aizvāc gardākos kumosus!
Terorists
T
Nolikvidēs padomes,bet tad jau ar steigu jārada atkal kādas partiju barotavas tikai rafinētākā veidā.Peim., caur valsts pasūtījumiem kur naudu ir viegli novirzīt vajadzīgajā gultnē-Partiju kasēs.Ne par velti visi nu tā sarosijās kad nu tik siltinās mājokļus,bet neteica kuram šis saldais tortes gabaliņš tiks ,un zinot kā pie mums rīko konkursus tad nav grūti iedomāties kam tiks šie pasūtījumi.
naba
n
par birokratiskā valsts pārvaldes,aparāta samazināšanu,... visi,kam tikai bija iespēja un nebija slinkums... visi izteikušies līdz aizsmakumam.sausām mutēm.... atliek gaidīt reālu,rīcību,darbus...
uni
u
Kāpēc Latvijas banka ir ārpus šiem ierobežojumiem?
cinikje
c
Jaa, Rigas brivostas jaunekli vel arvien sanems savus 80 - 10K, jo vinu algas nosaka cits likums, kas pagaidam ir tikai atverts izmainam, bet ne pienemts. Tacu izskatas, ka ostas tas cirtiens bus daudz mazaks. Mini 3x, kapec. Tam, kas teica, ka algas par mazu un lineari nevajadzeja griezt - vajadzeja. Ja ir kadas a/s, kas uzskata, ka 3K prieksniekam ir par mazu, lai iet un publiski aizstav MK, kapec, un parakstas uz 3x stingrakiem noteikumiem ka tagad - viss konkursos, augstaka obligata, nekadu premiju, nekadu gada beigu bonusu, nekadu jubileju pabalstu, nekadu bernu skolasnaudu, nekadu veselibas pabalstu pie atvalinajuma, apdrosinasana centralizeta, nevis platiins bada laikos utml.
tautvidis
t
Upurēta tiek kvantitāte, lai saglabātu pozīciju un kvalitāti. Tik' spēle vien...
hehe
h
dzīvoju kokā un nauda arī tepat blakus aug. taču teicu, ka jautājums ir atrisināts klasiskā JL stilā - nogriežam visiem un čau. tā vietā, lai risinātu problēmu saknē, tiek izdarīts grieziens ar galda nazi situācijā, kad tomēr vajag advancētāku instrumentu. piemēram, var noteikt kritērijus, valdes locekļu kandidātiem (piemēram, jābūt augstākajai izglīībai), visi konkursi uz amatiem valsts un pašvaldību uzņēmumos ir jāpublicē un ir atklāti, par konkrētā amata algu jau izsludinot konkursu tiek paziņots, alga bez piemaksām, prēmijām (vai ar stipri limitētām), lai nebūtu kā ar darboni, kurš vienā mēnesī izceļ 100000ls. droši vien var atrast arī daudz citus kritērijus valsts/pašvaldību darboņu atlasei un atalgojuma noteikšanai un tad arī galvenais mērķis - šajos uzņēmumos strādā (uzsveru - strādā) profesionāļi, būs sasniegts, jo diez vai šofera dēls konkursā izkonkurēs normālu augstskolu beigušo. tas pats attiecas arī uz ierēdniecību. ja jau piesaista algas ministru algām, tad varbūt vajadzēja sākt ar ierēdniecību, kur pat nodaļu (par departamentu vadītājiem nemaz nerunāsim) algas pārsniedz ministru atalgojumu. taču pašreizējais izpildījums problēmas risināšanai ir maigi izsakoties nepārdomāts.
J
J
Liels skaits valsts kontrolēto uzņēmumu, kā piemēram Lattelecom, Airbaltic u.c. jau netiek aiztikti
Latvijas Republikas mantra
L
Neticu, ka tādi varas un naudas apsēsti cilvēki kā Šķēle, kas visu nosakaa TP un Šlesers kaut jel kā vārdā (par valsts sabrukuma) spēj atteikties no personīgā labuma. Tāpēc neticēsim, neuzticēsimies, bet visu laiku turēsim visu uzmanību uz viņiem. Tādus tikai cietums un kaps izmāca, un tad arī tikai - uz laiku. Līdz nākamai dzīvei...
testa jautājums
t
Cik valstī uz vienu priedi ir priekšnieki "Latvijas valsts mežos"?
Latvijas Republikas mantra
L
Ļoti bīstami patiesībā, ka LC/LPP un TP balsoja par to vienprātīgi. Tas tikai nozīmē, ka viņiem ir stratēģija tagad spēlēt pēc JL noteikumiem un ar saviem it kā labajiem darbiem nomierināt, iemidzināt sabiedrību, lai īstajā brīdī atkal visus uzmestu un ar divkāršu spēku mēģinātu triekties pēc sava labuma. Protams, ne jau brutāli un atklāti, bet smalki shematiski. Tāpēc viņus VISU LAIKU JĀUZMANA, NEDRĪKST UZTICĒTIES NE PAR 0,1%!
apetīte
a
Jābūt uzmanīgiem laikā līdz 1.aprīlim! Ka tikai padomisti "neizraksta" sev dzimšanas dienu pabalstus un zemeņu tortes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas