Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Raidījums: Krievijas vēstniecības padomnieks Hapilovs Gruzijā ir "persona non grata"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
veāsnAKOVA SITUĀCIJA GAN IR
v
MUMS TĀDUS IDIŅUS VIEN SŪTA, AIZ KO TĀ?????KRIEVI PAŠI NEGRIB AR MŪSU KRIEVVALOGDĪGAJIEM KONTAKTĒT....TĀ VAR BŪT?
izskatās
i
SAB zināja un gaidīja uz kurieni "kopita" aizvedīs..............
Ivars
I
Vieni izlukdienesta specialisti !Vairak prata nekas neienak?Tik stulbi neviens izlukdienests nestrada,varbut iznemot Latviju.Bet gruzini,lai iesalitu krieviem,pateiks ka pats Saakasvili spiego krievu laba,nerunajot par jebkuru Krievijas pilsoni. Liliputinam-raksti uz setas ar ogli savus aprobezotos komentarus,ja galva gruta un visu laiku atkarto vienu un to pasu-punduri utt.-viss nodrazts un vairs nav interesanti.Ja galva kaut kas ir,izdoma kaut ko jaunu,lai gan naids aizmiglo pratu.
kāmis
k
Diena sev nabadības apliecību izrakstījusi. laikam jau akūts smadzeņu trūkums, ka jāpārstāsta katrs nepersoniskais sižets. smadzenes= cilvēks , kas pats var ko izrakt, izanalizēt un uzrakstīt. ir jau ar tik divi kruti speciālisti [email protected]. , bet toties kādi. vel pa visām jomām- arpolitika, iekšpolitika, ekonomika, globālā sasilšana, utt. :). mjāā. bēdīgi.
lala
l
Zināmus spiegus parasti patur kādu brīdi acīs un ļauj strādāt, lai var novērot, kas vēl ir tīklā iesaistīts un ar kādām metodēm kaimiņvalsts strādā. Tāpēc arī SABs diplomātiski atteica 'mēs jau zinājām un viņu vērojam'. Varbūt džeks pat bija dubultaģents un pienesa uz miera ielu kādas pļāpas. Tagad puisim nāksies aizbraukt un vēl viena SAB operācija būs pačakarēta.
zvirbulēns
z
Es jau neskatos (TV), es viņu redzu citur, dzīvē, paskats pabriesmīgs (((
unga
u
Vai tad M.Riekstins nebija tas, kurs sparigi taisijas braukt oktobra vidu uz kremli, Maskavu. palaizit saviem saimniekiem, kremla punduriem asinainas rokas? Cecenija, Groznija nosaukta iela, pardevets Uzvaras bulvaris par "slepkavas V.V. Putina "bulvari. Tad jau nav brinums,ka Latvija pretvalstiski elementi ta brivi var uztureties, dzivota Latvijs valsti.
LiliPuti(ns)
L
Groznijā kāda iela nosaukta Kremļa asiņainā pundura vārdā skumji un tajā pašā laikā smieklīgi
David Hasselhoff
D
izeja smieklīgi vienkārša - n e s k a t i e s !
zvirbulēns
z
Jaunalksne vairs narkotikas nelieto, bet nu galviņā gan viņai sakāpis, pilnīgi riebj skatīties :)))
kasitis
k
A Ilzite Jaunmalka ir gudraka par visiem,vina pat dzied! Driz AM,SAAB,DP u.c. un ta talak aizvietos kasisa tineja.Zeme,atveries!
Ingo
I
Latvija zurnalisti vairak zina, ir spejigi atklat noziedziniekus, pretvalstiskus elementus0 par naidigiem elementiem pret Latvijas valsti ka Latvijas Arlietu ministrija, ministrs M.Riekstins (M.Oresnikovs). Vai viana uzticibas presona Elita Kuzman (neskatoties,ka atroda Zviedrija, LAtvijas vestniecibas vaditaja, kaut tas ir neticami) nav spejiga iedunkat sanos un pacukstet, ka ar ieneidniekiem nevajadzetu speleties.
Phoenix
P
SAB nav pienākums informēt publiku par savu darbu un panākumiem, bet gan valdību, sākot ar ĀM. Ja ĀM sāk šantažēt SABu politisku iemeslu dēļ, kā tas notika ar iepriekšējo krievu spiegu afēru, tad SABs informēja publiku par notiekošo pašaizsardzības nolūkos.
Ērglis
Ē
Nu bet protams, ka SAB atbilde jau bija indikācija, ka džeks tiek novērots un par viņu sen ir zināms. Acīmredzot SAB neuzskata, ka viņš ir jāizraida. Nu...SAB vismaz šajā sakarā pēdējos gados nav īpaši feileri nošāvis. Taisnība ir žurnālistiem, ka visi atrunājas un neatbild par lietu - vai šādam cilvēkam ir vieta Latvijā? Jā vai nē? Un pamatojums.
...
.
Ko vēl nezinam, ko vēl nezinam ... kāds brīnums ka es sāku intensīvi interesēties par emigrācijas iespējām. Pieņemu ka citur ir tāpat, BET ... nu kamon. Man zb šitas viss.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Krievijas vēstniecībā strādājot cilvēks, kurš spiegojis Gruzijā

SAB informācija par Krievijas diplomātu nav interesanta

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas