Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Raidījums: no iespējas kandidēt par premjeru atteikušies virkne cilvēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
"...Jaunā laika pārstāvis Artis Kampars raidījumā teica, ka iestājas par to, ka jāizveido „stabila uz ļoti, ļoti plašas koalīcijas bāzes bāzēta jauna valdība, jauna profesionāla premjera vadībā, kas šobrīd baudītu sabiedrības uzticību"..." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nu labi, programas jums nav vai to neradisiet lai nesasmeretos, nu bet kautkadam planam tak ir jabut - pasakiet vismaz kas ir jusu premjera kandidats.
A
Nu bet logiski! Kurs normals un logisks cilveks ies strebt to putru, ja zin jau tagad , ka to vinam strebt nemaz nelaus ne Andri ne Ainari utt...
Piekrītu
P
Piekrītu Lellei. Domas sakrīt.
Andrejs
A
Ja Ingūna Sudraba nav izpelnījusies "valsts prezidenta Valda Zatlera atbalstu", tas liecina par to, ka Valdis Zatlers ir piesiets kaut kādās aukliņās, aiz kurām kāds viņu spēj raustīt. Viņš tā kā cenšas no šīm aukliņām atbrīvoties, bet acīmredzami nespēj. Nu- tieši tādēļ jau viņu arī izvēlējās.
koka
k
Mūrnieci par prezidenti, ok, var arī par premjeri, jo viņa kāro kastrēt čaļus. Man paqtīk tā vīriešu tieksme.
eko
e
A.Piebalgs butu loti liel aneveiksme, jo nevajag aizmirst,ka vins jau pabija divos ministru amatos un visur bankroteja, visas vina vaditas nozares tika sakroplotas, izputinatas, tapat nevajag aizmirst, ka vins ir LC partijnieks, ja ari patlaban nav tad vins ir kalpojis un kalpo sai launuma iemiesojuma, zaglu banda, LC idealogijaii.... Zaglers neatbalstija I.Sudrabu, jo baidas no ta, ka tad Zagleram bus jaatmaksa kukulos nemta nauda, ka ari vina sievai tiks tiesata pat to biznesu ko veica kopa ar Zagleri, pardodot protezes un tadejadi izkrapjot valsts naudu... Zagler nekalpo Latvijas valstij, tautai, bet tika savam privataja interesem un savu saimnieku interesem no ZOOparka.... I.Sudraba butu labaka kandidate MP amatam,kurai ir jalauj izveidot valdibu no izglitotiem, sapratigiem, profesionaliem cilvekiem... Kaut sis Godmanis un visa vina neprofesionalu komanda atrak nogrimtu, skaitu dienas, stundas, minutes.... un ceru, ka sis Latvijas iedzivotaju slepkava Godmanis tiks tiesats un sodits.
Aprēķins
A
Tas nav nopietni. Godmans pat netaisās nekur iet. Kas kam ko piedāvājis? Kurš nāks ar saviem plāniem, lai Godmans paskatās un novērtē. Un viņš nekad nepieļaus, ka kāds ir gudrāks, nories un izsmies. Neviens tādā gaisotnē neredz izeju, tāpēc arī Godmanim apsardze.
Lelle
L
Ai Berta, Berta, kam Tu tici!!! Vai matu krāsai un garumam ir maz kāda nozīme?! Manuprāt nozīme ir tam, cik rievu smadzenēs.
Janīna P.
J
vēl viens kaktu bļauris...
Vizma
V
Es arī atteicos.
nespeciālists
n
2-4 Miljardi nevis Miljoni :)
HA HA
H
Atliek vairs tikai Andža vai Aivariņš,vai ne lelle ?
nespeciālists
n
Nu nezinu vai Ūpis pats gribētu premjerēt, viņam pret valsts amatiem alerģija no PTC laikiem. Īsteni normālākais būtu Binde, be viņam to vajag kā zaķim stopsignālu. Ar LMT algu un mieru viņa vecumā - kam kaut kādu premjeru. Blūmu nedrīkst aist i tuvumā finansēm, ne velti viņu ar zamu izmeta zviedru vadība ar troksni par nekompetenci. Nu un Šmidre būtu vēl lielāks traktors kaā Leščinskis. Variantu maz :( Es sauktu atpakaļ jaunos profesionālos puikas un meitenes, kas vada biznesu ārpus LV. Ir mums jaunieši kuri atbild par 2-4M USD gadā.
mur
m
Bet vai "sākās strauja lejupslīde" bija Berga nopelns, m? Vai SAFtehnika tagad nestrādā stabili un neatpirka akcijas? Otrs brālis gan izskatās tāds "dieva dots' :(
Berta
B
Vai tā ir - Tev ir tumši, diezgan gari un kupli mati? (Mēģinu Tevi "sazīmēt")

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas