Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Raidījums: parādu piedzinējs noliedz, ka izkrāpj naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zox
z
Paus konsults viss ir kārtībā- sūdzas tie , kuri negrib maksāt ,slēpjas, melo, sagrābušies n-tos kredītus- bezsmadzeņu radījumi...
skats no malas
s
"Uzņēmuma pārstāvis stāstīja, ka formulas tiek aprēķinātas elektroniski." Ja pārstāvis tiešām tā teica, tas pasaka daudz par šo uzņēmumu ;). (1) Tā arī īsti nesaprotu, ko viņi tur skaitļo - parādu summas vai formulas? OK, "piekasos" :). (2) Kompānijai (pat ja tas ir parādu piedziņas kantoris) ir jāatbild par to, ko sarēķinājuši (neatkarīgi no tā, vai aprēķinu veica darbinieks uz skaitīkļiem vai kompānijas kompis, kuru kāds darbinieks ir "pieprogrammējis").
Brigadiere
B
Atceros par shito kantori bija staasts jau kaadu laiku atpakalj vienaa sievieshu zhurnaalaa ("Ievaa " ?) . Vinju darba metodes esot taadas "intiimi neformaalas" - uzmeklee tevi portaala draugi.lv, peeeksnji uzradusies draudzene saak suutiit veestules (paraksta tikai ar vaardu), zvanaas, bet taa iisti priekshaa nestaadaas un runaa caur pukjeem :)) Nenobijies finansees un psihologjijaa sho to saprotoshs cilveeks vareetu guut patiesu intelektuaalu baudu izdr.... Paus konsultu :)) !
to diskobumba
t
Ludzu atsutiet savus kontaktus, iespejams tiesi jus meklejam. [email protected] Ludzu ludzu atsaucieties.
diskobumba
d
Šī ir tā firma, kas izmantoja licensē paredzēto iespēju no policijas saņemt manu telefona nr un vārdu uzvārdu, lai piezvanītu man uz mājām un pateiktu, ka mani kaimiņi ir parādā un lai es eju viņiem pasaku. Pats nekad neesmu kavējis nevienu maksājumu, līdz ar to tā ir nelikumīga prakste.
:(
:
Saakas.....
rufo
r
melo kā suņi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zutis
Z
Nu, jā - no parāda piedziņas procesa zaudējumi ir abām pusēm - gan kreditoram, gan parādniekam. Ja parāds ir 1000 Ls, un es prasu "Paus konsultam", lai viņi man palīdz tos piedzīt, tad es no piedzītajiem 1000 labprātīgi maksāju firmai 150 Ls.
tonijs
t
Tie 15% ir iekļauti piedzenamajā summā, nevis virs tās. Vismaz tā jābūt.
Zutis
Z
Nu, bet jebkura parādu piedziņas firma strādā tieši tāpat, - Creditreform, Lindorff,... Par darbu ir jāmaksā, un ne jau no laba prāta, bet reizēm pat aiz izmisuma kreditori griežas pēc palīdzības firmā un labprāt maksā šiem 15 % no piedzītās summas. Vienīgi varētu būt runa par samērīgumu kā tādu.
muuks
m
kā uz dotajiem gadijumiem reaģē prokuratūra?
zoss
z
Kretīni, lai tik pazvana man!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas