Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Raidījums: Segliņu uztrauc Godmaņa iespējama “pārdegšana”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ivars Graudums
I
>> cienju: Ja cienjam ir taisniiba, tad ir labi! Man nepatiik, ka ljoti daudzi latvieshi lamaa savu valdiibu. Varbuut ir vairaak labu politiikju! Bez tam saka, ka :kaada tauta, taada valdiiba!
Lasītājs
L
Protams, ka noguris, protams, ka tuvojas izdegšanai, ja katru dienu ir jārēķinās ar tādiem pāķiem, kā Segliņš, Slakteris, Veldre, Roze, Demakova u.tml. Godmani taču neviens pat galvā neņem, viņš var runāt cik grib, bet partijas tāpat rīkosies tikai un vienīgi pēc saviem ieskatiem. Savukārt Segliņš ar saviem skaidrojumiem par to, ka zagšana nav zagšana, ja manta ir vērta vairāk par 50 latiem nogurumu un izdegšanu tikai un vienīgi veicina.
Andrew
A
deg jau spozhi kaa briinumsveciite..tikai paliekosha siltuma nekaada,toties seglinjhs nepaartraukti dzirksteljo un rada degoshu vadu smaku
Godmanis
G
Smieklīgi, kā visi uzķeras uz LPP/LC un TP sabiedrisko attiecību kampaņu - Godmanis patriots, Godmanis daudz strādā, Godmanis vienīgais kaut ko saprot, Tauta ticiet Godmanim un koalīcijai! Varbūt Godmanis arī daudz laika pavada darbā, taču jēgas no tā ir maz!
Agnese
A
Ko Segliņš atklāj: Godmanis strādā, pārējie saņem tikai naudu. Ha !
neitro
n
Vēl jau Segliņš nav oranžo izpilddirektors.Bet runā, it kā jau būtu. Vizītkartes arī varbūt jau sadrukātas. Bet kā ministru prezidents būtu nulle, jo tāds pats pa tukšo muldētājs kā citi oranžie. Rokas nost no Godmaņa!
es
e
marexs ir godmanja vaukšķis, kas izstāsta, ka godmanpaps jūt, ka biksēs nespēj just kā agrāk...cerēja, ka mūžigi varēs attīstīties kā vampīrs uz apzagtās latviešu tautas rēķina
riņķī apkārt
r
....kad valdības sēdes laikā premjers pēkšņi nolicis galvu uz rokām un tā pavadījis vairākas minūtes. ++++ pavisam normāla reakcija situācijā, kad ir jāstrādā kopā ar idiotiem, kuriem pat krīzes situācijā savu partiju intereses ir pārākas par valsts interesēm. Bet Segliņa "cilvēcīgā izpļāpāšanās" nav nekas vairāk kā mēģinājuma sākums tautai skaidrot, kādēļ Godmanis bija jānogāž. Pavisam nesen arī Veldre "izpļāpājās", ka Šķēle varētu atgriezties politikā. Protams, tikai kā premjers.
Pods
P
Kā tad tā? Apkārt tik daudz ārstu - Zatlers, Daudze, Veldre, bet visi kā ūdeni mutē ieņēmuši. Redz taču, ar cilvēku nav labi.
lija
l
pārdedzēji, pārbēdzēji un pārpircēji pārliecināja?
Lāpītāja.
L
Ir gan tai TP tie paņēmieni sabiedriskās domas apstrādašanai kā pašdarbības teātra aktieriem,nu tik demonstratīvi,tik eīsti,ka cauri redzams viss.Un tās lomas Mākoņtēvs ar sadalījis pēc dotumiem,Segliņam jātēlo galma Antiņš, kas viņam ari labi piestāv.Tad nu gan norūpējies par Godmani.Skaidri redzams ka vajag nokārtot rokādi ta lai naivā tauta noticētu, ka tas aiz labas sirds rūpēc par valsti.Patiesība tā banda grib sagatavot vēl pēdējo iznācienu pirms "proščaļnij poklon",kad varēs grimstošo kuģi pamest.
s
s
man arī apriebies. ļoti ļoti apriebies, jo pie dzīves te var turēties vai nu kretīns, kas nicina faktiski visus, vai arī pilnīgi ar dzimtenes sentimentu sapūderēts vientiesis... čaukakao
...
.
Man ir apriebies dzīvot Latvijā ... ko nu? Emigrēju. Nopietni.
s
s
Jo sliktāk, jo labāk, lai pārgrauž viens otram rīkli, īsti jau cilvēks vairs nav neviens
Lelle
L
Izskatās ka Mareks sacerējies uz Godmana beņķi...nu nespēj tie oranžie bez varas dzīvot! Nez ko viņi darīs pēc nākamās Saeimas vēlēšanām? ...varēs ķurķī varatjilas spēlēt...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas