Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Raidījums: taupības labā valsts iestādes nenomās dārgas telpas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hm
h
Valsts ir iedomājusies pelnīt, iznomājot savus īpašumus, tādēl ir izveidoti dažādi kantori, kuri var darboties uz saimnieciskā aprēķina pamata. Tik tā "pelnīšana" ir pārvērtusies par siltu vietu draugiem un zaudējumus nesošu darbību iestādēm, kuras gan spiestas, gan dažreiz gatavas no valsts kabatas maksāt neadkvātas papildus summas jaunajiem valsts īpašumu apsaimniekotājiem. Rezultātā labās ieceres pārvēršas par valstij zaudējumus nesošu darbošanos.
suskis
s
Es kādus septiņus gadus atpakaļ nevarēju saprast loģiku, ka mūsu iestādei bija jāatstāj valstij piederoša māja un jānomā telpas brīvajā tirgū, jo valsts mājas pārvaldnieks prasīja lielu maksu un līgumu nepagarināja. Man šķiet, ka visas valsts iestādes no tās mājas jau sen ir izsvēpēpētas. Ko no tā ieguva nodokļu maksātājs? Kāpēc valstij piederošajās mājās nevar atrasties valsts iestādes, maksājot apsaimniekošanas pašizmaksu? Man prieks, ka krīze vismaz liek atrast aizkrāsnē aizmesto veselo saprātu.
Uldis
U
Un kam pievienos Jaunos Trīs brāļus?
pilsonis
p
Labaak veelu, nekaa nekad.... Godmanim vismaz ir drosme tam piekherties.... Protams, vienmeer pastaav risks, ka vieteejie baalelinhi buus veel nadziigaaki un pratiis savas lietinhas sabiidiit, kaa vajag:(
hosa
h
KNAB tachu nav IeM struktuura!Otrkaart,viniem projektee vai drizak tikai gatavojas projekteet speciaalu eku Kiipsalaa.
Kiki
K
Vai KNAB nevarētu būt izvietots Gaujas ielā - tur IeM ir uzcelta jauna, moderna ēka, piemērota šādiem specdienestiem? Alberta iela nu tiešām ir šādai iestādei vairāk kā nepiemērota!
Ērglis
Ē
Piekrītu hosai, darīt to, ko vajadzēja jau 5 gadus atpakaļ izdarīt, un darīt to pēdējā brīdī krīzes laikā, kad praktiski tas neko daudz nedos, nav nekāda sevišķā māka.
Ērglis
Ē
"savukārt Aināra Šlesera pārvaldītā Satiksmes ministrijā atradusies vieta uzņēmuma Linstow Warner birojam, vēsta raidījums." Wow, wow, wow, Ainār. Es zināju, ka tev Norvēģi mīļi, bet kad tik ļoti? :)
Archa
A
Man gan shkjiet, ka Tieslietu ministrija telpas Rainja bulvaarii nomaa taapat kaa paareejie uzskaitiitie iestaadiijumi un komersanti.
hosa
h
Tie nav nekaadi reali darbi,jo valsts nekustama ipashuma apsaimniekoshanas koncepcija pienemta jau labi pasen,tikai neistenota,jo ak vai,cik gruti skirties no "mantas"un atdot citaas rokaas.Koncepcija paredz savaakt visu ipashumu zem 1)VNI2)atseviski valsts mezhu apsaimniekotaji,3)aizsardzibas buves un specifiski ipashumi.Domaajams,ka taa gadu gadiem "izgainaas puuzni",nodos un pienems.
Pareizi
P
Un daža ministre vispār tiks pārcelta uz lētu Monmartras istabeli ar visu savu preses sekretāru.
pilsonis
p
Beidzot reaali darbi, nevis tikai tautas aicinaashana uz jostu savilkshanu... Malacis Godmanis, cerams, ka vinham izdosies kaut nedaudz izgainhaat sho gadu gadiem veidojoshos skudru puuzni....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas